New York til Washington D.C. bustur

Køb billetter nu
New York til Washington D.C. bustur

Tag på en New York til Washington D.C. bustur, og opdag mange af hovedstadens store seværdigheder på kort tid. Bussen afgår Port Authority Bus Terminal tidligt om morgenen. Sørg for at have fået morgenmad inden, og tag rigeligt med vand og snacks med til busturen. Undervejs kører du gennem staterne New Jersey, Delaware og Maryland, inden bussen ankommer til endemålet: Capitol Hill i Washington, D.C.

Book din New York til Washington DC bustur her

Contents

Arlington Cemetery og Lincoln Memorial

En guide følger dig og resten af turgruppen på hele rundturen og fortæller om hovedstadens historie. Første stop på turen er kirkegården Arlington Cemetery, hvor du ser den tidligere præsident John F. Kennedys grav. Næste stop er Lincoln Memorial og mindesmærkerne dedikeret til Korea- og Vietnamkrigens faldne soldater. Herefter går turen til Smithsonian National Air and Space Museum, hvor du ser verdens største samling af historiske rum- og luftfartøjer.

New York til Washington D.C. bustur - Lincoln-Memorial New York til Washington D.C. bustur - Det Hvide Hus

Capitol og Det Hvide Hus

Der er endnu mere sightseeing på programmet. Turen fortsætter nemlig til Capitol-bygningen, hvor Kongressen mødes. Naturligvis ser du også Det Hvide Hus, hvor USA’s præsident bor og arbejder.

Bussen kører rundt i Washington D.C. en sidste gang, inden I sætter kursen mod New York. Dermed har du en sidste chance for at snuppe nogle billeder af hovedstaden. Du er tilbage i New York om aftenen, normalt omkring klokken 20.00. Grundet trafik kan det dog godt blive senere, så sørg for ikke at have andre planer for aftenen.

Erics tip: “Der er meget på programmet på denne dagstur, så der er ikke meget tid til at gå rundt i Washington på egen hånd, og der er slet ikke tid til at shoppe. Det er dog en god måde at få set meget af byen på inden for kort tid og samtidig lære en masse om USA’s historie. Hvis du har et par ekstra timer til overs, kan du også tilføje sightseeing i Philadelphia til dagsordenen. Oplev de to stater ved ved at tage på denne dagstur til Washington D.C. og Philadelphia.”

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail, som du kan printe ud og bruge som billet. Alternativt kan du vise værdibeviset på din mobiltelefon.

  • Afgangssted: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, mellem 8th og 9th Avenue).
  • Afgangstid: klokken 06.30

Book din New York til Washington DC bustur her

New York til Washington D.C. bustur - Monument Lincoln Memorial

Måske du også er interesseret i:

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev