New York TV Show billetter

New York TV Shows

New York TV Show billetter er gratis tilgængelige online. Tilmeld dig for at deltage i optagelser af populære talkshows i New York. Se stjernerne tæt på, kig bag kulisserne, og hvem ved, måske ser du dig selv på amerikansk TV. Du er ikke altid garanteret billetter, men hvis du får dem, er du sikker på at få en helt unik oplevelse.

Contents

New York TV Show billetter

Der er flere kendte Late Night Shows i New York. Optagelserne bliver optaget i løbet af dagen, så programmet ofte kan sendes samme aften. Store navne er blandt andet Jimmy Fallon, Seth Meyers og Stephen Colbert.

New York TV Show billetter er gratis, men ikke lette at få fat i. Du kan tilmelde dig til den/de ønskede dato(er) og blive sat på en venteliste. Forhåbentligt er du heldig nok til at deltage i optagelserne af showet i NYC; jo mere popuært showet er, jo mindre chance har du. Du vil få besked inden showet, om du er inviteret til at deltage. Hvis det er tilfældet, skal du læse alle oplysninger og regler omhyggeligt. Hvis du tilmelder dig selv i sidste øjeblik, er chancerne for at komme med til optagelserne meget små. Kun hvis nogen aflyser deres deltagelse, vil du have en change for at få en billet.

Book dine billetter her til:

Når du har billetter til et New York TV-show, ved du måske endnu ikke hvilken gæst der er med på den pågældende dag. De bliver annonceret ca. en uge før optagelserne. Ofte er det folk, du ikke kender, men nogle gange kommer der en stor berømthed med. Husk på, at nogle interview er blevet optaget før, og derfor ser du måske ikke altid disse personer, selvom de står på listen.

Hvor lang tid en optagelse tager, afhænger af gæsterne, hvad der er optaget på forhånd, og hvor hurtigt producenterne er tilfredse. Tag dette i betragtning i resten af din tidsplan. Typisk vil du bruge mindst tre til fire timer der, hvilket er meget tid, hvis du ikke er i New York i lang tid.

New York TV Shows - Tonight Show

Billetter til Saturday Night Live

Gør du dig forhåbninger om at skaffe billetter til SNL i New York, så du godt gå hen og blive skuffet. På den officielle hjemmeside kan du deltage i et lotteri om billetter til optagelsen af et show, men der er bestemt ingen garanti for, det lykkedes. Hvis du vinder billetter, så får du det først at vide, den dag showet skal optages. Normalt anbefaler jeg ikke, at man forsøger sig med lotteriet, da man skal stå til rådighed, hvilket kan have en stor indflydelse på dagen. Du skal have mulighed for at tjekke din telefon jævnligt, og du kan ikke planlægge at se en Broadway-musical eller tage på en rooftop-bar eller til en sportskamp i stedet.

Billetter til et morgen show

Du behøver ikke en billet til programmer som Good Morning America og Today. Stå tidligt op til disse morgenprogrammer, hvis du vil have en chance for at få en plads indenfor. For at overvære Today er det bedst at være på Rockefeller Plaza omkring kl 6.15 for at få en plads. Du kan hele tiden se studiet, og der bliver også ofte filmet dele af morgenprogrammet udenfor.

Der vil allerede være en gruppe mennesker ved Good Morning America omkring kl. 7.00, og nogle af dem vil blive inviteret indenfor. Showet bliver optaget på anden sal, så du vil ikke altid kunne se det tydligt. Nogle gange bliver der optaget klip nedenunder, som man kan se gennem studie vinduerne på Times Square.

New York TV Shows - morgenshow

Hvordan skaffer man billetter til et TV show i New York?

Du kan tilmelde dig gratis online for at deltage i optagelserne af et TV show i New York. Læs mere her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev