Nytårsfester i New York 31.12.2023

Nytårsfester i New York

Der er massevis af nytårsfester i New York at vælge imellem, men hvilke er de bedste? På denne hjemmeside finder du en god oversigt over nytårsfester i New York. Jeg har udvalgt de bedste fester fra den omfattende liste og har opdelt dem i disse fire kategorier: fancy, sjov, familie og unge (16-21 år). De fleste starter klokken 21.00 og fortsætter til klokken 02.00 eller 03.00. Sørg for at købe dine billetter så tidligt som muligt, eftersom priserne nemt kan stige med 10 $ eller endda 20 $ om dagen, efterhånden som den 31. december nærmer sig.

Billetter til 2023 kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kan købes? Send mig en besked på [email protected], så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne bliver sat til salg.

Klik her for en komplet liste over fester, og køb dine billetter

Bestil billetter til en nytårsfest online

Det er en fantastisk oplevelse at fejre nytårsaften i New York, men det er en dyr fornøjelse. Du skal ikke blive overrasket over at betale 200 $ for billetter til et arrangement, men det er nu muligt at arrangere noget billigere. Du kan købe billetter direkte gennem det ovennævnte website. Det er bedst at købe billetterne et godt stykke tid i forvejen. Hvis du fejrer nytårsaften i New York og ikke på forhånd har planlagt noget, så er det sandsynligt, du bliver slemt skuffet. Du kan ikke bare dukke op et sted last minute og forvente at kunne komme ind, i hvert fald ikke uden at skulle betale det dobbelte for billetten.

Note: Benyt Google Chrome hvis du støder ind i problemer, mens du bestiller.

Nytårsaften i New York: de bedste nytårsfester

Jeg har udvalgt mine favoritter blandt årets nytårsfester i New York. Min hovedanbefaling er festen i det imponerende Gansevoort Rooftop. Denne ligger på det centrale Manhattan, og til festen bydes der på åben bar i hele tre timer! Byd det nye år velkommen i det smukke vartegn, der stammer helt tilbage fra 1921. Der er naturligvis også fester på rooftop-barer med på min liste. På Elsie Rooftop og 74Wythe  kan du sippe til champagne, mens du nyder den gode udsigt over Manhattan. Hvis du gerne vil se fyrværkeriet ved Times Square, så tag til festen på 5 o´Clock Somewhere Bar.

Fancy

Vil du gerne gøre din nytårsaften i New York til en helt ekstraordinær oplevelse? Så tag til en af de mange luksuriøse og trendy nytårsfester, byen byder på. F.eks. ved Guastavino´s, M Social eller TAO Uptown, hvor du kan ringe det nye år ind i denne unikke restaurant. Køb billetter til Nebula, og fejr det nye års begyndelse på en af New Yorks mest populære natklubber.

Sjov

Har du ikke lyst til at tage til en fancy fest, men bare til at have det sjovt? Så tag til White Horse Tavern eller Tavern 29. Stone Street Tavern i Downtown Manhattan, The Folly og Paris Cafe er også ideelle, hvis du gerne vil have en nytårsaften fuld af latter, drinks og dans med (gamle og nye) venner. Er du i humør til en masse musik, så tag tag til Shake Rattle and Roll Duelling Pianos for en aften med sang og dans.

Familier

Tænker du, at du bliver nødt til at fejre nytårsaften på hotelværelset, fordi du rejser med (små) børn? Det kan du selvfølgelig gøre, men det er nu ikke nødvendigt. Der findes nemlig gode fester, hvor hele familien kan komme med. På Bowlero Times Square er der underholdning for ungerne med bordfodbold og andre spil. Også Dave & Buster’s er et godt sted at byde det nye år velkommen sammen med familien. Hygge jer med videospil og slå jer løs på dansegulvet hele natten lang! Hos Margaritaville vil børn blive underholdt med live musik og andre sjove aktiviteter.

Unge

I New York kan du ikke byde året velkommen med et glas champagne i hånden, hvis ikke du er fyldt 21 år. Det er af samme grund, du slet ikke må deltage i langt de fleste fester, hvis du er under 21. Dog er der et par muligheder for at fejre nytårsaften, hvis du er i denne ‘’svære’’ aldersgruppe. Jeg ville personligt vælge Dave & Buster’s, Bowlero Times Square og Margaritaville.

Rooftop fester

Skyd det nye år ind med en uforglemmelig oplevelse fra en af New York Citys rooftop-barer! Fejr det nye år med en pragtfuld udsigt ud over Manhattans skyline mens du skåler ind i det nye år. Tag til 74Wythe i Williamsburg eller gå til 5´o´Clock Somewhere Bar. Alternativt kan du nyde festlighederne på Gansevoort Rooftop.

Afterparties

Er du på udkig efter en fest efter midnat? Måske efter du har set fyrværkeriet et andet sted, eller måske efter du har været på et cruise med middag? Så køb billet til et afterparty på nytårsaften. Billetterne til afterparties er en del billigere end billetter til en almindelig nytårsfest, og i nogle tilfælde er der endda stadig fri bar. Du kan for eksempel fejre 2023’s første timer på Margaritaville. Eller købe billetter til efterfesten på PHD Terrace.

Klik her for en komplet liste over fester, og køb dine billetter

Times Square Ball Drop

Køber du billet til en nytårsfest på Times Square, skal du ikke forvente at opleve det berømte “Ball Drop” på nært hold. De fleste steder vises nedtællingen og selve “Ball Drop” blot på storskærme. Hvis du gerne vil se ceremonien live på Times Square, så kan du tage til Ball Drop Party.

Fyrværkeri nytårsaften

Hvis du gerne vil se fyrværkeriet, så kan jeg ikke råde dig til at tage til en af de ovennævnte fester, da du så kommer til at opholde dig indendørs det meste af tiden. De fleste steder er der et rygeområde, men du vil ikke kunne se det helt store derfra. Fyrværkeri bliver primært affyret omkring Frihedsgudinden. Vil du gerne have en forrygende udsigt til dette fyrværkeri? Så book et nytårsaften cruise!

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev