Nytårsfester i New York 31-12-2021

Nytårsfester i New York

Der er massevis af nytårsfester i New York at vælge imellem, men hvilke er de bedste? På denne hjemmeside finder du en god oversigt over nytårsfester i New York. Jeg har udvalgt de bedste fester fra den omfattende liste og har opdelt dem i disse fire kategorier: fancy, sjov, familie og unge (16-21 år). De fleste starter klokken 21.00 og fortsætter til klokken 02.00 eller 03.00. Sørg for at købe dine billetter så tidligt som muligt, eftersom priserne nemt kan stige med 10 $ eller endda 20 $ om dagen, efterhånden som den 31. december nærmer sig.

Billetterne til 2021 kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kan købes? Send mig en besked på [email protected], så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne bliver sat til salg.

Bestil billetter til en nytårsfest online

Det er en fantastisk oplevelse at fejre nytårsaften i New York, men det er en dyr fornøjelse. Du skal ikke blive overrasket over at betale 200 $ for billetter til et arrangement, men det er nu muligt at arrangere noget billigere. Du kan købe billetter direkte gennem det ovennævnte website. Det er bedst at købe billetterne et godt stykke tid i forvejen. Hvis du fejrer nytårsaften i New York og ikke på forhånd har planlagt noget, så er det sandsynligt, du bliver slemt skuffet. Du kan ikke bare dukke op et sted last minute og forvente at kunne komme ind, i hvert fald ikke uden at skulle betale det dobbelte for billetten.

Nytårsaften i New York: de bedste nytårsfester

Jeg har udvalgt mine favoritter blandt årets nytårsfester i New York. Min hovedanbefaling er festen i det imponerende Gotham Hall. Denne ligger på det centrale Manhattan, og til festen bydes der på åben bar i hele seks timer! Ved festen begyndelse kan du endda nyde godt af en buffet med snacks. Nytårsfesten på Cipriani kan jeg også anbefale. Byd det nye år velkommen i det smukke palads i venetiansk stil, der stammer fra 1921. Der er naturligvis også fester på rooftop-barer med på min liste. På PH-D, MADE og Moxy Hotel Times Square kan du sippe til champagne, mens du nyder den gode udsigt over Manhattan.

Fancy

Vil du gerne gøre din nytårsaften i New York til en helt ekstraordinær oplevelse? Så tag til en af de mange luksuriøse og trendy nytårsfester, byen byder på. Køb billetter til LAVO eller Marquee, og fejr det nye års begyndelse på en af New Yorks mest populære natklubber. Hvis du gerne vil feste i smukke omgivelser, så tag til nytårsfesten på Capitale eller Guastavino’s, som er et sandt arkitektonisk mesterværk.

Sjov

Har du ikke lyst til at tage til en fancy fest, men bare til at have det sjovt? Så tag til Brother Jimmy’s eller Dueling Pianos. Stone Street Tavern i Downtown Manhattan, Common Ground og Hidden Lane er også ideelle, hvis du gerne vil have en nytårsaften fuld af latter, drinks og dans med (gamle og nye) venner.

Familier

Tænker du, at du bliver nødt til at fejre nytårsaften på hotelværelset, fordi du rejser med (små) børn? Det kan du selvfølgelig gøre, men det er nu ikke nødvendigt. Der findes nemlig gode fester, hvor hele familien kan komme med. På Frames er der underholdning for ungerne med bordfodbold og andre spil. Også Dave & Buster’s og Dallas BBQ er gode steder at byde det nye år velkommen sammen med familien. Du kan også tage familien med til AMC Times Square, hvor I kan se film, hygge jer med videospil og slå jer løs på dansegulvet hele natten lang.

Unge

I New York kan du ikke byde året velkommen med et glas champagne i hånden, hvis ikke du er fyldt 21 år. Det er af samme grund, du slet ikke må deltage i langt de fleste fester, hvis du er under 21. Dog er der et par muligheder for at fejre nytårsaften, hvis du er i denne ‘’svære’’ aldersgruppe. Jeg ville personligt vælge Dave & Buster’s eller Bowlmor Times Square.

Afterparties

Er du på udkig efter en fest efter midnat? Måske efter du har set fyrværkeriet et andet sted, eller måske efter du har været på et cruise med middag? Så køb billet til et afterparty på nytårsaften. Billetterne til afterparties er en del billigere end billetter til en almindelig nytårsfest, og i nogle tilfælde er der endda stadig fri bar. Du kan for eksempel fejre 2020’s første timer på Common Ground i det trendy Meatpacking District eller på PH-D Downtown. Hvis du leder efter en efterfest i området omkring Times Square, så køb billetter til Johnny Utah’s.

Klik her for en komplet liste over fester, og køb dine billetter

Times Square Ball Drop

Køber du billet til en nytårsfest på Times Square, skal du ikke forvente at opleve det berømte “Ball Drop” på nært hold. De fleste steder vises nedtællingen og selve “Ball Drop” blot på storskærme. Hvis du gerne vil se ceremonien live på Times Square, så kan du tage til Ball Drop Party. Det er en dyr fornøjelse, men hvis det ikke afskrækker dig, så er New Years Eve Times Square Ball Drop Party et godt valg.  Et andet (og lidt billigere) Ball Drop Party foregår på AMC Times Square. Her kan du nyde godt af seks timers “premium” fri bar, og du kan se “Ball Drop” fra en af de udendørs terrasser. Desuden kan du se “Ball Drop” live på Millennium Broadway Hotel på Times Square.

Fyrværkeri nytårsaften

Hvis du gerne vil se fyrværkeriet, så kan jeg ikke råde dig til at tage til en af de ovennævnte fester, da du så kommer til at opholde dig indendørs det meste af tiden. De fleste steder er der et rygeområde, men du vil ikke kunne se det helt store derfra. Fyrværkeri bliver primært affyret omkring Frihedsgudinden. Vil du gerne have en forrygende udsigt til dette fyrværkeri? Så book et nytårsaften cruise!

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter