Eric’s New York Find den gratis i App Store
App storeGoogle play
Nytårsfester i New York

Nytårsfester i New York

Køb billetter nu
Nytårsfester i New York

Der er massevis af nytårsfester i New York at vælge imellem, men hvilke er de bedste? På dette website har jeg fundet en god oversigt over nytårsfester i New York. Jeg har udvalgt de bedste fester fra den omfattende liste og har opdelt dem i disse fire kategorier: fancy, sjov, familie og unge (16-21 år). De fleste starter klokken 21.00 og fortsætter til klokken 02.00 eller 03.00. Sørg for at købe dine billetter så tidligt som muligt, eftersom priserne nemt kan stige med 10 $ eller endda 20 $ om dagen, når den 31. december begynder at nærme sig.

Billetterne til 2019 kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kan købes? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk , så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne sættes til salg.

Pris

Det er en fantastisk oplevelse at fejre nytårsaften i New York, men det er en dyr fornøjelse. Du skal ikke blive overrasket over at betale 200 $ for billetter til et arrangement, men det er nu muligt at arrangere noget billigere. Du kan købe billetter direkte gennem det ovennævnte website. Det er bedst at købe billetterne et godt stykke tid i forvejen. Hvis du fejrer nytårsaften i New York og ikke på forhånd har planlagt noget, så er det sandsynligt, du bliver slemt skuffet. Du kan ikke bare dukke op et sted last minute og forvente at kunne komme ind, i hvert fald ikke uden at skulle betale det dobbelte for billetten.

Bedste nytårsfester i New York

Jeg har udvalgt mine tre favoritter, når det kommer til årets nytårsfester i New York. Min topanbefaling er helt klart festen på Bryant Park Grill. Der findes ikke en bedre måde at starte det nye år på end at tage til denne fest. Den foregår tæt på Times Square med Bryant Parks berømte skøjtebane foran. Til festen kan du nyde en 5 timers premium fri bar, selv hvis du vælger den billigste type billetter. Du kan også vælge en af opgraderingerne, hvor du får meget valuta for pengene.

Selvfølgelig hører fester på rooftop-barer også til på denne liste. På PHD Terrace, Royalton Park Avenue, The Moxy Hotel Times Square og DL kan du sippe champagne, mens du nyder den gode udsigt over Manhattan.

Fancy

Uanset hvad er det en fantastisk oplevelse at være i New York på nytårsaften. Vil du gerne gøre det til en helt ekstraordinær oplevelse, så tag til en af de mange luksuriøse og trendy fester, byen byder på. Hvis du gerne vil byde det nye år velkommen på en af New Yorks mest populære natklubber, så bestil billetter til Lavo. Hvis du vil til fest et helt vidunderligt smukt sted, så tag til Cipriani, som ligger i et palads i venetiansk stil fra 1921. Du kan også købe billetter til Guastavino’s, der er et sandt arkitektoniske mesterværk.

Sjov

Har du ikke lyst til at tage til en fancy fest, men bare til at have det sjovt? Så tag til Brother Jimmy’s. Det er de helt rigtige steder, hvis du ønsker en aften med latter, drinks og dans med (gamle og nye) venner et centralt sted på Manhattan.

Familier

Tænker du, at du bliver nødt til at fejre nytårsaften på hotelværelset, fordi du rejser med (små) børn? Det kan du selvfølgelig gøre, men det er nu ikke nødvendigt. Der findes nemlig gode fester, hvor hele familien kan komme med. På Frames er der underholdning for ungerne med bordfodbold og andre spil. Også Dave & Buster’s og Dallas BBQ er gode steder at byde det nye år velkommen sammen med familien. Du kan også tage familien med til AMC Times Square, hvor I kan se film, hygge jer med videospil og slå jer løs på dansegulvet hele natten lang.

Unge (16-21 år)

I New York kan du ikke byde året velkommen med et glas champagne i hånden, hvis ikke du er fyldt 21 år. Det er af samme grund, du slet ikke må deltage i langt de fleste fester, hvis du er under 21. Dog er der et par muligheder for at fejre nytårsaften, hvis du er i denne ‘’svære’’ aldersgruppe. Jeg ville personligt vælge Dave & Buster’s eller Bowlmor Times Square.

Afterparties

Er du på udkig efter en fest efter midnat? Måske efter du har set fyrværkeriet et andet sted, eller måske efter du har været på et cruise med middag? Så køb billet til et afterparty på nytårsaften. Billetterne til afterparties er en del billigere end billetter til en almindelig nytårsfest, og i nogle tilfælde er der endda stadig fri bar. Du kan for eksempel fejre årets første timer på det stilfulde Highline Ballroom i Chelsea. På Lower Manhattan er efterfesten på Revival en god mulighed. Hvis du leder efter en efterfest i området omkring Times Square, så køb billetter til Johnny Utah’s.

Se dette website for en komplet liste over alle nytårsfester i New York, og køb dine billetter

Party Pass eller separate billetter

Har du svært ved at vælge en nytårsfest? Så kan du overveje at købe et Party Pass, som giver dig adgang til flere forskelligen nytårsfester i New York. Der er flere valgmuligheder såsom et Party Pass til Meatpacking District. Dog er der en ulempe ved det, nemlig at der er proppet med mennesker til festerne. Det gør, at det kommer til at føles som en pub-crawl, og det kan være en meget frustrerende oplevelse. Jeg anbefaler, at du i stedet nøje udvælger et sted og køber billet til festen der.

Ball Drop Ceremony

Køber du billet til en nytårsfest på Times Square, skal du ikke forvente at opleve den berømte Ball Drop Ceremony på nært hold. De fleste steder vises nedtællingen på storskærme. Hvis du gerne vil se ceremonien live på Times Square, så kan du tage til Ball Drop Party. Det er en dyr fornøjelse, men hvis det ikke afskrækker dig, så er New Years Eve Times Square Ball Drop Party et godt valg. Et andet (og lidt billigere) Ball Drop Party foregår på AMC Times Square. Du kan nyde 5 timers premium fri bar og se Ball Drop Ceremony fra en af de udendørs terrasser.

Bådtur for at se fyrværkeriet

Hvis du gerne vil se fyrværkeriet, så kan jeg ikke råde dig til at tage til en af de ovennævnte fester, da du så kommer til at opholde dig indendørs det meste af tiden. De fleste steder er der et rygeområde, men du vil ikke kunne se det helt store derfra. Fyrværkeri bliver primært affyret omkring Frihedsgudinden. Vil du gerne have en forrygende udsigt til dette fyrværkeri? Så book et nytårsaften cruise!

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter