New Jersey Transit i New York

New Jersey Transit i New York

New Jersey Transit i New York er det offentlige transportmiddel fra staten New Jersey med forbindelser til Manhattan og Philadelphia. Forbindelsen giver dig mulighed for at rejse til bl.a. Newark Lufthavn og Atlantic City. NJ Transit tilbyder bus- og togforbindelser, der kører fra tidlig morgen til sent om aftenen. Den omfattende forbindelse gør NJ Transit til den tredje største udbyder af bus- og togrejser i USA.

Tag New Jersey Transit tog i New York

Seks toglinjer fra NJ Transit afgår fra Penn Station mod New Jersey. Det første stop fra Penn Station er Secaucus Junction. Linjerne deler sig ved dette stop. Hvis du ønsker at benytte en af de tre andre linjer, kan du nemt skifte her.

New Jersey Transit billetter

Billetter til NJ Transit kan købes på de interne billetkontorer eller billetautomater på stationen. Billetkontorerne på Penn Station er åbne fra kl. 6 til kl. 23 i hverdagene, og fra kl. 7 til kl. 23 i weekenderne. Billetautomaterne er altid tilgængelige. Prisen på din billet afhænger af din destination. Når du rejser med børn mellem 5 og 11 år, betaler du 50% af billetprisen for dem. Børn under 4 år eller derunder rejser gratis.

New Jersey Transit i New York - Tog New Jersey Transit i New York NJ Transit - Billetter

NJ Transit toglinjer

New Jersey Transit-togene er almindelige toge der stopper ved hvert stop. I alt kører NJ Transit ni linjer. Main Line, Bergen County Line og Pascack Valley Line krydser grænsen til staten New York i det nordlige New Jersey. Derfor er disse tre linjer også en del af Metro-North Railroad.

Med NJ Transit til Newark Airport

Under din rejse til New York kan du ankomme og / eller rejse fra Newark International Airport (EWR). Med Northeast Corridor Line eller North Jersey Coast Line, kan du rejse fra lufthavnen til Manhattan eller omvendt. Fra terminalen i lufthavnen kan du tage AirTrain til Newark Liberty International Airport Station, hvor du tager NJ Transit-toget til Manhattan. Hele rejsen tager omkring 30 minutter.

Erics tip: New Jersey Transit er en billig og hurtig måde at komme fra New Jersey til Manhattan på. Det er også et godt alternativ hvis du skal bo nær Penn Station, hvor togene ankommer. Hvis du skal bo i en anden del af New York findes der bedre alternativer for transport fra Newark Lufthavn til Manhattan.

Dagstur til Philadelphia

Hvis du ønsker at tage på en dagstur under din rejse til New York, så er Philadelphia en god mulighed at tage til. Det tager omkring tre timer i tog at komme til byen når du rejser med Northeast Corridor Line og Atlantic City Line. Du skal herefter skifte to gange, hvilket ikke er særlig praktisk. Med en allerede planlagt og organiseret, guided bustur, kan du også tage en dagstur til Philadelphia og Amish Country. Du kan se mere med bus og så er det hurtigere end med toget. Har dy lyst til at gamble, shoppe og nyde stranden? Så er Atlantic City den rette destination. Du kan også tage hertil med tog, men rejsen tager et par timer, og du skal skifte tog et par gange. Dagsturen fra New York til Atlantic City gør det nemt at rejse til byen i New Jersey.

New Jersey Transit busruter

Udover togruter tilbyder NJ Transit også mere end 200 busruter. Disse busser kører i hele New Jersey og også til og fra New York. Det vigtigste stoppested på Manhattan er Port Authority Bus Terminal. Her kan du stige om bord på forskellige linjer. Når du opholder dig i New Jersey under dit ophold i New York, er der disse busser meget gode. De mange forbindelser sikrer, at der næsten altid er et busstoppested i nærheden af hvor du bor.

Du kan købe en billet til Port Authority Bus Terminal på Manhattan (PABT). På PABT kan du bruge kan du bruge billetautomaterne, som altid er tilgængelige, eller gå hen til en af skrankerne. Disse har åbent fra kl. 6 til 0.30 og tager imod kontanter, debit- og kreditkort. Når du rejser fra PABT, er det ikke muligt at købe din billet i bussen. Ved de andre busstoppesteder kan du købe din billet i bussen. Du kan fortælle buschaufføren, hvor du vil hen, hvorefter du betaler kontakt. Hav i mente, at det ikke er alle chauffører der har byttepenge, så sørg for at have nok byttepenge med dig. Billettens pris afhænger af din destination.

New Jersey Transit i New York NJ Transit - Bus New Jersey Transit i New York NJ Transit - Lokal Bus

Bus fra Manhattan til North Bergen

New Jersey Transit-busserne kan tage dig til North Bergen. Bus nummer 154 og 320, blandt andre, kan tage dig til denne del af New Jersey.

Bus fra Manhattan til Hoboken

Med New Jersey Transit kan du være i Hoboken inden for en halv time. Linje 126 tager dig fra Port Authority Bus Terminal i New York til hjertet af Hoboken.

Bus fra Manhattan til Hasbrouck Heights

Under dit ophold, kan du vælge et hotel i New Jersey, såsom Holiday Inn Hasbrouck Heights-Meadowlands. Hvis du vælger denne mulighed, kan du tage buslinjerne 163 og 164, som vil tage dig fra Manhattan til dit hotel.

Erics tip: Du kan vælge et hotel i New Jersey når du rejser til New York. Jeg anbefaler det dog ikke, men jeg ser og hører ofte at folk gør dette grundet de lave priser på hotellerne. Du vil dog ende med at bruge meget tid og penge på at rejse til og fra dit hotel i New Jersey. Hvis du ønsker hjælp til at finde et hotel i New York indenfor dit budget, tøv ikke med at kontakte mig.

Bus fra Manhattan til The Mills ved Jersey Gardens

Hvis du planlægger at tage ud at shoppe er det indendørs shoppingcenter, The Mills at Jersey Gardens, en god mulighed. Du kan tage bus 111 eller 115 for at komme til centret men du kan også booke en luksus shuttle.

Hvor meget koster en New Jersey Transit billet?

Prisen på en New Jersey Transit billet afhænger af din destination. Læs mere her.

Hvor kan jeg købe en New Jersey Transit billet?

Du kan købe billetter til New Jersey Transit ved et billetkontor, billetautomat eller på bussen du skal rejse med. Læs mere information her.

Hvor kan jeg stige på New Jersey Transit busser eller tog?

Fra New York, stig på ved Penn Station for at fange New Jersey Transit tog. For bussen skal du gå til Port Authority Bus Terminal.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev