Philadelphia rabatkort til attraktioner

Køb billetter nu
Philadelphia rabatkort til attraktioner

Philadelphia rabatkort giver dig en favorabel pris på entré til attraktioner i Philadelphia. Der er flere pass til attraktioner i Philadelphia at vælge mellem. Med disse pass er det meget billigere at besøge seværdigheder, end hvis du køber adgangsbilletterne enkeltvist. Philadelphia, som kaldes “Philly” i folkemunde, ligger ikke langt fra New York. Det er en flot by, som byder på masser af historie, så det er bestemt værd at kombinere din storbyferie i New York med en tur hertil.

Contents

Philadelphia Attraction Pass

Nedenfor ser du, hvilke rabatkort til Philadelphia, du kan vælge mellem, og hvad forskellen på turistkortene er. Fælles for rabatkortene gælder, at du ikke behøver købe billet til attraktionerne, når du bruger dit rabatkort. Det giver dig nemlig adgang til de inkluderede seværdigheder og ture, uden du skal betale noget yderligere.

Philadelphia Sightseeing Pass

Philadelphia Sightseeing Pass er et kort til attraktioner, som giver dig mulighed for at besøge byens mest berømte seværdigheder. Passet giver dig adgang til Eastern State Penitentiary, Philadelphia Museum of Art og adskillige andre steder. Du kan også bruge hop-on-hop-off-busserne, så meget du vil i løbet af én dag.

Philadelphia Sightseeing Pass fås i to udgaver: Flex Pass og Day Pass. Med et Flex Pass kan du vælge, præcist hvor mange attraktioner du vil besøge og købe et Flex Pass, der passer med det. Med Day Pass køber du med et bestemt antal dage og i de dage, det gælder, kan du så bruge det til et ubegrænset antal seværdigheder og ture.

Køb Philadelphia Sightseeing Pass her

Philadelphia rabatkort til attraktioner - Liberty Bell Philadelphia rabatkort til attraktioner - City Hall

Go Philadelphia Explorer Pass

Go Philadelphia Explorer Pass er endnu et rabatkort til Philadelphia. Du kan købe dette pass til et bestemt antal attraktioner, så det er sammenligneligt med Sightseeing Flex Pass. Med et Go Philadelphia Pass kan du besøge 3, 4, 5 eller 7 attraktioner. Det er ikke nødvendigt at bestemme på forhånd, hvad du gerne vil bruge passet til. Det kan du godt vente med at beslutte til i sidste øjeblik, hvilket giver dig stor fleksibilitet. Med passet kan du eksempelvis besøge Philadelphias Adventure Aquarium og Battleship New Jersey Museum & Memorial. Få en idé om mulighederne med passet ved at tjekke den komplette liste over attraktioner.

Bestil dit Go Philadelphia Explorer Pass her

Hop-on-hop-off-busser Philadelphia

Ligesom i New York kan det i Philadelphia anbefales at benytte hop-on-hop-off-busserne en dag for at lære byen at kende. Køber du et af de ovennævnte rabatkort, så kan du vælge en billet til hop-on-hop-off-busser som én af attraktionerne. Beslutter du dig for ikke at bruge et rabatkort, så kan du købe billet til busserne for sig selv.

Køb din Philadelphia hop-on-hop-off-busbillet her

Dagsture fra New York til Philadelphia

Er du interesseret i at tage til Philadelphia fra New York, så er det værd at overveje at bestille en dagstur til Philly. Der er flere dagsture i bus fra New York til Philadelphia, som starter tidligt om morgenen, så der er tid til at udforske byen, og som vender tilbage til New York om aftenen. Se alle guidede ture fra New York til Philadelphia.

Philadelphia rabatkort til attraktioner - Rocky Steps Philadelphia rabatkort til attraktioner - Hop-on-hop-off-bus

På udkig efter andre byer?

Hvis du besøger flere byer, kan USA Sightseeing Pass være en fordel

Hvad er det bedste rabatkort til Philadelphia?

Der er flere rabatkort til attraktioner i Philadelphia at vælge mellem. Det afhænger af dine præferencer, hvilket kort, der passer bedst til dig. Læs mere om de forskellige Philadelphia rabatkort til attraktioner her.

Kan et Philadelphia rabatkort betale sig at købe?

Ja, det er altid mere fordelagtigt end at købe billetter enkeltvist. Et kort til attraktioner er generelt en billigere løsning. Samtidig er det praktisk, da du kun skal bruge det ene kort frem for billetter til hver enkelt aktivitet.

Hvad kan jeg lave med et Philadelphia rabatkort?

Der er flere forskellige rabatkort til Philadelphia, og der er forskel på, hvad de kan bruges til. Med alle kortene kan du besøge de vigtigste seværdigheder til en lavere pris, end hvis du køber adgangsbilletterne enkeltvist.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev