Boston rabatkort til attraktioner

Køb billetter nu
Boston rabatkort til attraktioner

Boston rabatkot til attraktioner gør det billigere at besøge seværdigheder i Boston. Der er forskellige slags rabatkort, men med dem alle kommer du til at betale mindre, end hvis du køber billetter til attraktionerne enkeltvist. Et rabatkort er også en mere belejlig løsning, da du kan bruge det ene kort alle steder, i stedet for at skulle have en masse forskellige billetter. Nedenfor kan du læse mere om de bedste rabatkort til Boston, så du kan vælge det rette for dig.

Go Boston Explorer Pass

Vil du gerne have så meget fleksibilitet som muligt på din rejse? Så er et  et Go Boston Explorer Pass et godt valg. Du kan selv vælge, hvor mange seværdigheder dette Boston rabatkort skal være med. Du køber det til 2, 3, 4 eller 5 attraktioner, og der er en liste med adskillige seværdigheder at vælge mellem. Med passet kan du bl.a. køre med hop-on-hop-off-trolleybus, besøge Fenway Park, gå til nogle museer eller tage på en bådtur. Du kan vælge attraktionerne og aktiviteterne på forhånd, men du kan også vente med at beslutte dig, til du er i Boston. Rabatkortet sikrer dig dermed stor fleksibilitet!

Køb Go Boston Explorer Pass her

Go Boston All Inclusive Pass

Hvis du har et par overnatninger i Boston, og du gerne vil have så meget ud af dit ophold i byen som muligt, så er et Go Boston All Inclusive Pass værd at købe. Rabatkortet køber du til 1, 2, 3, 5 eller 7 dage. Indenfor det antal dage, kortet er gyldigt, kan du besøge så mange af de inkluderede attraktioner, du vil. Du kan tage på en Duck-tur, som er en bus- og bådtur i én, eller besøge Harvard med en af deres elever. Se hele listen over attraktioner for at få en idé om, hvad du kan gøre med Go Boston All-Inclusive Pass.

Køb Go Boston All Inclusive Pass her

Boston rabatkort til attraktioner - Harvard Boston rabatkort til attraktioner - Fenway Park

Boston CityPASS

Boston CityPASS giver dig adgang til nogle af byens bedste attraktioner, som man skal betale entré til. Du kan vælge blandt adskillige seværdigheder, bl.a. New England Aquarium og Museum of Science. Der er også valgmuligheder, hvor du kan vælge mellem enten et museum, den zoologiske have eller en bådtur. Boston CityPASS er især værd at købe, hvis du gerne vil besøge lige præcis de seværdigheder, som passet giver adgang til.

Bestil dit Boston CityPASS her

Hop-on-hop-off-trolleybus i Boston

Har du ikke tænkt dig at købe et Boston rabatkort, men vil du stadig gerne se byens højdepunkter på komfortabel vis? Så køb en billet til en hop-on-hop-off-trolley. Den lille bus stopper mange af de kendte steder, såsom ved USS Constitution, Boston Tea Party Ships og Faneuil Hall Marketplace.

Køb din billet til Boston hop-on-hop-off-trolleybusser her

New York til Boston dagstur

En rejse til New York kan nemt kombineres med en dagstur til Boston. Bussen kører afsted fra Manhattan tidligt om morgenen, og dagsturen byder på flere af Boston og omegns højdepunkter. På turen besøger du Harvard University, går langs Freedom Trail og spiser frokost på Quincy Market. Om aftenen er du tilbage i New York igen.

Boston rabatkort til attraktioner - Til vands Boston rabatkort til attraktioner - Bygninger

Hvad er det bedste rabatkort til attraktioner i Boston?

Der er flere rabatkort, du kan besøge Bostons seværdigheder med. Hvilket pass, der er bedst, afhænger af, hvad du vil bruge det til. Læs mere her.

Kan et Boston rabatkort betale sig at købe?

Ja, et rabatkort er næsten altid en billigere løsning end at købe billetter til attraktioner enkeltvist. Det gælder især, hvis et af rabatkortene giver adgang til alle de seværdigheder, du vil besøge. Desuden er et pass meget praktisk, da du kun skal bruge det ene kort frem for en billet til hvert enkelt aktivitet.

Hvad kan jeg lave med et Boston rabatkort?

Der er flere forskellige rabatkort til Boston at vælge mellem, og de giver adgang til forskellige ting. Læs alt om det her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev