Rabatkort til flere byer i USA

Køb billetter nu
Rabatkort til flere byer i USA

USA Sightseeing Pass er et rabatkort til flere byer i USA. Det er et ideelt kort til seværdigheder, hvis du kombinerer ferien i New York med et besøg i en eller flere andre byer i USA, såsom Washington D.C., Las Vegas eller Miami. Med dette ene rabatkort kan du opleve mange hovedattraktioner i flere storbyer. Blandt andet giver kortet dig mulighed for at besøge observationsdæk og museer og at komme på bådture. Skal du kun til New York? Så er et New York Sightseeing Flex Pass nok for dig at købe.

Køb USA Sightseeing Pass her

Contents

Hvordan virker USA Sightseeing Pass?

Du køber et USA Sightseeing Pass med et bestemt antal attraktioner, mindst 10 og maks. 30. Kortet udgøres af en QR-kode, som du får tilsendt til din e-mail. Du kan begynde at bruge kortet med det samme i enhver af de byer, som det gælder i. Her ser du en liste over de byer og attraktioner, det gælder til. Det er meget billigere at have dette rabatkort end at købe billet til hver enkelt seværdighed, og desuden er det en nemmere løsning. Med bare det ene kort kan du besøge de inkluderede attraktioner. Du behøver ikke at købe yderligere billetter, hvilket sparer dig tid og penge.

Ture og attraktioner

Med et USA Sightseeing Pass har du en liste med flere hundrede attraktioner og ture i forskellige amerikanske storbyer, heriblandt New York, at vælge mellem. Det er det samme rabatkort, du kan bruge i alle de inkluderede storbyer. Det er derfor en ideel løsning, hvis du kombinerer din ferie i New York med et besøg i en anden amerikansk by eller endda, hvis du tager på en rundrejse i USA.

I New York kan du med USA Sightseeing Pass blandt andet besøge Empire State Building, Top of the Rock, American Museum of Natural History, Edge Observation Deck og One World Observatory. Klik her for en komplet liste over attraktioner, du kan vælge i New York. (Du kan se attraktionerne i den enkelte by ved at vælge den by, du er interesseret i, øverst til højre.)

Multi City Discount Pass USA Empire State Building Rabatkort til flere byer i USA - new york

Hop-on-hop-off-busser

En billet til hop-on-hop-off-busserne er blandt valgmulighederne. En tur med hop-on-hop-off-bus er en god måde at lære en by at kende på i løbet af forholdsvis kort tid. Det er derfor super, at du har muligheden for at køre med hop-on-hop-off-busser i adskillige storbyer. En billet til hop-on-hop-off-busser tæller som en attraktion i hver by.

Leje af cykler og bådture

Leje af cykler er endnu en populær mulighed med et USA Sightseeing Pass. Det er både muligt at leje cykler og komme på en guidet cykeltur i flere byer. Bådture er også blandt mulighederne mange af stederne. Tag for eksempel på et sightseeing-cruise i New York, og sus gennem sumpområder i en airboat i den næste amerikanske by, du tager til!

Erics tip: “USA Sightseeing Pass er et rabatkort til en fornuftig pros, som er perfekt til folk, der besøger New York i kombination med en eller flere amerikanske byer.  Rabatkortet kan købes med mindst 10 attraktioner, og du kan hurtigt bruge omkring en 6 stykker af dem i New York (afhængigt af opholdslængden naturligvis). Du kan bruge resten af kortets attraktioner i de andre byer, du skal til på din rejse.”

Ferie i flere byer og rundrejser

En del folk vælger at kombinere deres tur til New York med et besøg i en anden amerikansk by. Las Vegas og Miami er begge populære byer at kombinere med New York. Desuden er New York populært som stopover på vej mod den amerikanske vestkyst. USA Sightseeing Pass er den perfekte løsning i alle disse tilfælde.

New York og Las Vegas

Hvis du kombinerer dit ophold i New York med en tur til Las Vegas, så bør du bestemt købe dette rabatkort! I New York kan du komme på en helikoptertur med det! Og i Las Vegas kan du besøge STRAT Tower og tage på en af turene for at se mere af denne unikke by!

Rabatkort til flere byer i USA - Grand Canyon Rabatkort til flere byer i USA - Las Vegas

New York og Florida

USA Sightseeing Pass kan bruges forskellige steder i Florida, for eksempel i Miami, Key West og Orlando.Flyver du til Miami efter dit ophold i New York? Så kan du bruge de resterende attraktioner på kortet her. Eksempelvis kan det i Miami bruges til at tage på en guidet tur eller til at dyrke vandsport.

New York og østkysten

Selv om New York blot er startpunktet for dit roadtrip langs østkysten, så er rabatkortet fordelagtigt. Det kan bruges i Washington D.C. og Philadelphia, og køber du rabatkortet kan du opleve alle højdepunkterne i disse historiske byer.

New York og vestkysten

Kombiner et par dage i New York med en rundtur på den amerikanske vestkyst, og se mange af USA’s højdepunkter på bare en ferie! Du har formentlig planer om at lægge vejen forbi San Francisco, og her kan et USA Sightseeing Pass også bruges. Køb rabatkortet, og glæd dig til at opleve både San Francisco og New Yorks højdepunkter.

Køb USA Sightseeing Pass her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev