Rejseadapter til New York USA

Travel adapter for New York

Du vil få brug for en rejseadapter til New York og dermed USA. Det skyldes, at den amerikanske stiktype er anderledes end den danske. Spændingen i USA er også anderledes. Derfor skal du bruge tilbehør til at oplade dine enheder. Du finder alle de oplysninger, du har brug for, på denne side.

Contents

Rejseadapter til USA

Der bruges andre stik i Europa end i USA, og stikkontakterne er tilpasset i overensstemmelse. Type A-stik bruges i USA og type C i Danmark.  Hvis du gerne vil have mulighed for at oplade dine enheder med et dansk stik, skal du bruge en amerikansk stikadapter. Det er en klods, som du sætter dit danske stik i og derefter i derefter i den amerikanske sokkel.

Du får en gratis rejseadapter med når du køber dit MetroCard til New York gennem min website.

Rejseadapter til New York American outlet Rejseadapter til New York - Type C outlet

Det er også muligt at købe rejseadapter der har USB(-C)-stik indbygget.

Spænding i USA

I Danmark bruger vi stikkontakter med en spænding på 230, mens det i USA er 110V. Det er derfor vigtigt at tjekke dine enheder for at se, om de kan håndtere denne type spænding. Du kan finde disse oplysninger på din enheds originale strømadapter.

Rejseadapter til New York - spænding

USB porte

Mange hoteller har i dag USB(-C)-stik, så du kan oplade din telefon eller andre enheder. Sørg for, at den pågældende enhed konverterer den amerikanske spænding (110V) korrekt. Det er ofte smartere at bruge stikkontakten i væggen med en rejseadapter, så du er sikker på ikke at beskadige din enhed.

Strøm omformer

Hvis din danske enhed ikke er egnet til den amerikanske spænding, kan du bruge en strøm omformer. Det gælder ofte for hår-apparater såsom krøllejern og hårtørrer. En omformer er en enhed, der justerer spændingen for at sikre, at dit apparat fungerer. Omformere er dyre og kan være yderst besværlige at have med omkring. Du kan også benytte dig af hotellets hårtørrer, købe et tilsvarende amerikansk produkt eller undvære i et par dage.

Behøver jeg en rejseadapter til New York?

Ja, du får brug for en rejseadapter når du rejser til New York fra DK. Læs hvilken her.

Hvilken rejseadapter skal jeg bruge i USA?

Du får brug for en rejseadapter der konverterer amerikas spænding til din danske enhed. Læs mere her.

Hvilke type stikkontakt bliver brugt i USA?

I USA bruges type A-stik.

Kan jeg oplade min telefon i USA?

Ja, du kan oplade din telefon i USA. Læs mere her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev