Speedbåd i New York

Køb billetter nu
RIB-båd i New York

En sejltur med en speedbåd i New York er den perfekte aktivitet, hvis du er en adrenalinjunkie! I løbet af en halv time fræser du langs Hudson River, mens du får lejlighed til at nyde udsigten over skylinen, Frihedsgudinden og Brooklyn Bridge. Turen foregår i en forholdsvis lille speedbåd, hvor sightseeing kombineres med action. Det gør det til en ret anderledes tur i forhold til de andre bådture i New York.

Book en tur med speedbåd i New York her

Speedbåd på Manhattan

Turen med speedbåd starter fra Downtown Manhattan, hvilket er et helt andet sted end de almindelige sightseeing-bådture. Båden, der bruges til disse ture, er uden tvivl en af New Yorks hurtigste både. De komfortable siddepladser giver dig muligheden for at sidde i båden uden at være fastspændt. Speedbåden sejler med høj fart mod Frihedsgudinden, hvor tempoet sænkes, så du kan tage billeder. Båden fortsætter forbi Lower Manhattan og Brooklyn mod Brooklyn Bridge, hvilket giver dig chancen for at se den berømte bro helt tæt på. Derefter vender båden om og sejler tilbage. På denne tur bliver man ikke rigtig ramt af vandsprøjt, så du kommer tørfodet tilbage i land.

Erics tip: Jeg har været på mange bådture i New York, men denne her overraskede mig positivt. Hvis du er nervøs for, om turen er skræmmende, så kan jeg berolige dig og sige, at det er den ikke! Båden er ret lille, derfor føles det ikke som en turistet aktivitet, men mere som en sjov, lokal aktivitet. Desuden må denne båd sejle andre steder end de store sightseeing-skibe, hvilket vil sige, at du er tættere på vandoverfladen og kommer nærmere skylinen. Jeg synes, det er en rigtig god bådtur, og den er perfekt, hvis du leder efter et lidt anderledes alternativ til en almindelig sightseeing-bådtur.

RIB-båd i New York - Udsigt fra båden RIB-båd i New York - RIB-båd

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du enten kan printe ud eller fremvise på din mobiltelefon.

  • Varighed: 30 minutter
  • Afgangssted: Pier 25 ved Hudson River Park
  • Afgangstider: jævnlige afgange mellem kl. 10.00 og 17.00
    • Juni-august: dagligt
    • September-oktober: fredag, lørdag og søndag

Book en tur med speedbåd i New York her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev