Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremony 2024

Rockefeller Center -juletræstændings ceremoni

Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremony er en stor begivenhed i New York, og der er en vaske ægte ceremoni i vente for den. Der bliver meget travlt i Rockefeller Center under tændingsceremonien, alle vil gerne have et glimt af juletræet. Juletræstændingen bliver sendt direkte på TV og bliver set af millioner af amerikanere. Du kan forvente at en en berømt sanger vil komme og optræde.

Vil du vide alt om julen i New York? Tilmeld dig mit nyhedsbrev her og hold dig opdateret!

Rockefeller juletræ

Rockefeller-juletræet er dekoreret med mere end 50.000 LED-lys og de elektriske ledninger er mere en 8 kilometer lange! At tænde juletræets lys er rigtigt spektakel som er fantastisk at opleve. I 2024 finder Tændingsceremonien sted 4. december.

Gallamiddag til Rockefeller Christmas Tree Lighting Ceremony

Billetter til gallamiddagen for at se showet bliver udsolgt hvert år, så du skal være hurtig. Med disse billetter er du sikker på at få de bedste pladser. Fra den elegante cafe har du en god udsigt til det smukke juletræ. Her kan du nyde godt af ubegrænsede drikkevarer og snacks mens du ser juletræet blive lyst op.

Se årets muligheder nedenfor:

Husk på, at uden billetter vil du stå udenfor i timevis for at finde en plads til at se showet. Blokkene omkring området er fyldt med folk, der står og venter i kulden, hvilket også betyder, at det er svært at komme rundt i området, selv til fods. De fleste newyorkere, der ikke skal til showet, undgår det. Faktisk lukker kontorbygningerne på Rockefeller Plaza ved frokosttid for at hjælpe de ansatte med at komme sikkert ud derfra.

Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremony - Rockefeller Træ

Skøjteløb under juletræet

Under Rockefeller Centers juletræ vil der blive anlagt en fantastisk skøjtebane. Det er ikke billigt at stå på skøjter der, men det er en unik oplevelse. Dagen før og efter tændingsceremonien er skøjtebanen lukket på grund af opsætning og nedtagning af scenen. Om vinteren kan du stå på skøjter i Rockefeller Center hver dag.

Dyker Heights

Hvis du ikke kan få nok af julelys, skal du ikke gå glip af Dyker Heights. Dette område i Brooklyn er kendt for dets over-the-top dekorerede huse. Den bedste måde at se alle lysene på er at tage en bustur og finde alle de overdådigt oplyste huse.

Kan jeg deltage i Rockefeller juletræstænding?

Ja, det kan du, men vær opmærksom på at det vil være meget travlt. Portene til Rockefeller Plaza åbner normalt omkring kl 16.00, men folk vil stå i kø tidligt. Så snart pladsen er fyldt, bliver der ikke lukket flere mennesker ind. Pladsen lukker kl 23.00 for at blive rengjort.

Hvad er den bedste måde at se Rockefeller juletræstænding på?

Den bedste måde at se Rockefeller juletræstændingen på er ved at ankomme meget tidligt eller købe en særlig billet. Læs mere her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev