Rygning i New York

Rygning i New York

Det er ikke så almindeligt at ryge i New York, i hvert fald ikke offentlige steder. Det kommer sikkert ikke som en overraskelse for dig, at man ikke må ryge på barer og natklubber, men heller ikke i eksempelvis parker er det tilladt at ryge. Hvis du har brug for din daglige dosis nikotin, så er der dog et par steder, du gerne må ryge.

Røgfrie zoner i New York

Der bliver flere og flere steder, hvor rygning ikke er tilladt i New York. Blandt andet må man ikke ryge i offentlige transportmidler, restauranter og museer, som det også er tilfældet i Danmark. I New York er der dog også mange steder udendørs, hvor man ikke må ryge. Det gælder eksempelvis i parken og på pladser, strande og promenader. Det samme gør sig gældende for e-cigaretter, der siden 29. april 2014 også har været forbudt at bruge de førnævnte steder. Hvis du ryger et sted, hvor det ikke er tilladt, så risikerer du at få en bøde.

Rygning i New York - Rygning forbudt i parker

Hvor må man ryge i New York?

Nu tænker du måske, om der overhovedet er nogen steder, man må ryge i New York og i så fald hvor. Man må ryge i private hjem, private biler og på gaden. Du kommer helt sikkert til at se folk, der ryger ude foran kontorer og barer. På nogle barer og natklubber er der et rygeområde, og nogle hoteller tilbyder værelser, hvor det er tilladt at ryge. Desuden findes der specielle cigar lounges, der ofte har en formel atmosfære og dresscode. Vær opmærksom på, at det er meningen, man skal ryge cigarer i disse cigar lounges, selvom nogle af dem også tillader cigaretrygning.

Rygning er ikke tilladt, hvis man er under 21 år

I New York skal man være fyldt 21 år for at købe cigaretter og tobak. Selv hvis du er under 21 år, men ser ældre ud, så kan du ikke slippe uden om denne regel. Ikke alene bliver du bedt om billed-ID, men dit ID bliver også scannet, inden du får cigaretterne udleveret.

Prisen på cigaretter i New York

Hvis du alligevel vil ryge, så er det billigere at købe cigaretterne i lufthavnen i Danmark, inden du rejser til New York. Du må have 200 cigaretter med, når du rejser fra Danmark til USA. I New York koster en pakke cigaretter mellem 10,50 $ og 15 $.

Erics tip: Der er ikke så mange newyorkere, der ryger, og rygerne er ret diskrete. Jeg anbefaler, at du følger reglerne. Selv hvis der ikke er politi i nærheden, så kan der meget vel være newyorkere, der kritiserer dig, hvis du ryger et sted, hvor det ikke er tilladt.

Rygning i New York - Ryger Rygning i New York - Priser

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter