Shakespeare in the Park i New York

Shakespeare in the Park i New York billetter

Køb dine billetter her

Shakespeare in the Park i New York er Shakespeare-stykker, der opføres i Central Park hver sommer. Mange newyorkere ser et af stykkerne som fast sommertradition. Målet er at gøre teater tilgængeligt og underholdende for alle. Til Shakespeare in the Park sidder du i et udendørs teater i den smukke Central. Som regel er det stadig lyst, når stykket starter, og så bliver det mørkere og mørkere ud på aftenen. Det er virkelig en skøn oplevelse!

Stykker af Shakespeare

To stykker bliver opført. Det første er “Much Ado About Nothing” fra den 21. maj indtil den 23. juni 2019. Det andet er “Coriolanus”, der starter den 16. juli og spiller frem til den 11. august 2019. Der er ofte en meget kendt skuespiller med i stykkerne, og det gør det jo bare endnu mere spændende! Tidligere har blandt andre Meryl Streep, Denzel Washington og Anne Hathaway haft hovedroller.

Hvordan køber jeg Shakespeare in the Park billetter?

Billetter til Shakespeare in the Park er gratis, men desværre er der ikke nok billetter til alle dem, der vil se stykkerne. Den eneste måde at få de gratis billetter på er at stå i kø i parken i timevis. Heldigvis er det dog nu også muligt at købe billetter, hvilket garanterer dig en reserveret siddeplads. Jeg må indrømme, at billetterne bestemt ikke er billige, men jeg synes virkelig, det er en dejlig sommeroplevelse i New York. Vælger du at købe billetter til Shakespeare in the Park, støtter du samtidig arrangementet.

Lykkedes det dig ikke at skaffe Shakespeare in the Park billetter? Så tjek listen over Broadway-shows i New York med andre gode shows.

Shakespeare in the Park i New York billetter - Publikum Shakespeare in the Park i New York billetter - Forestillingens slutning

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, som du betaler!
 • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
 • Pålideligt, sikkert og hurtigt
 • Betal med betalingskort eller PayPal

Send mig en e-mail på [email protected], hvis du vil booke billetter til en gruppe på 9 personer eller derover.

Information om forestillingen

 • Første stykke: “Much Ado About Nothing” fra den 21. maj indtil den 23. juni
 • Andet stykke: “Coriolanus” fra den 16. juli indtil den 11. august
 • Tid: Alle forestillinger starter kl. 20.00
 • Sted: Central Park, Delacorte Theater
 • Indgang: Gå ind i parken enten via 81st Street og Central Park West eller 79th Street og Fifth Avenue
 • Yderligere information: Du kan medbringe mad og drikkevarer, så længe de kan være under din siddeplads, og såfremt de ikke er i glasbeholdere

Kommende shows

  Køb dine billetter til Shakespeare in the Park – Twelfth Night herKøb dine billetter her

  Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

  Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev


  Søg efter billetter
  fra
  til
  Søg efter billetter