Shakespeare in the Park i New York

Shakespeare in the Park i New York billetter

Shakespeare in the Park i New York er Shakespeare-stykker, der opføres i Central Park hver sommer. Mange newyorkere ser et af stykkerne som fast sommertradition. Målet er at gøre teater tilgængeligt og underholdende for alle. Til Shakespeare in the Park sidder du i et udendørs teater i den smukke Central. Som regel er det stadig lyst, når stykket starter, og så bliver det mørkere og mørkere ud på aftenen. Det er virkelig en skøn oplevelse!

Billetter til Shakespeare in the Park er i øjeblikket ikke tilgængelige

Stykker af Shakespeare

Hvert år spilles to skuespil under Shakespeare in the Park Der er ikke tale om et klassisk Shakespeare-stykke; de fleste produktioner er sat ind i en moderne kontekst. Der er ofte en meget kendt skuespiller med i stykkerne, og det gør det jo bare endnu mere spændende! Tidligere har blandt andre Meryl Streep, Denzel Washington og Anne Hathaway haft hovedroller. Skuespillene er ikke klassiske skildringer, men du vil se Shakespeare med et moderne twist. Disse aftener fremtryller en helt speciel atmosfære: du nyder solnedgangen i den friske luft, med cricket-lydene i baggrunden.

Billetter

Billetter til Shakespeare in the Park er gratis, men desværre er der ikke nok billetter til alle dem, der vil se stykkerne. Den eneste måde at få de gratis billetter på er at stå i kø i parken i timevis. Heldigvis er det dog nu også muligt at købe billetter, hvilket garanterer dig en reserveret siddeplads. Jeg må indrømme, at billetterne bestemt ikke er billige, men jeg synes virkelig, det er en dejlig sommeroplevelse i New York. Vælger du at købe billetter til Shakespeare in the Park, støtter du samtidig arrangementet.

Lykkedes det dig ikke at skaffe Shakespeare in the Park billetter? Så tjek listen over Broadway-shows i New York med andre gode shows.

Shakespeare in the Park i New York billetter - Publikum Shakespeare in the Park i New York billetter - Forestillingens slutning

Information om forestillingen

  • Sted: Central Park, Delacorte Theater
  • Datoer: i sommermånederne
  • Indgang: Gå ind i parken enten via 81st Street og Central Park West eller 79th Street og Fifth Avenue
  • Yderligere information: Du kan medbringe mad og drikkevarer, så længe de kan være under din siddeplads, og såfremt de ikke er i glasbeholdere
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev