Sneakerbutikker i New York

Sneakerbutikker i New York

Sneakerbutikker i New York er et paradis for skoelskere. New York har det hele, fra store mærker til eksklusive par. Mange af butikkerne er mere end bare butikker, og det er en oplevelse at besøge dem; der er så meget at se! Disse skobutikker må du ikke gå glip af, når du shopper i New York.

Contents

Sneakerbutikker i New York

New York er et fantastisk sted at shoppe; du kan f.eks. besøge Fifth Avenue, hvor der er mange prestigefyldte high-end butikker, eller slentre rundt i gaderne i SoHo, hvor der er en god blanding af store mærker og små butikker. Begge områder er hjemsted for store butikker som Adidas og Nike.

Der er sneakerbutikker overalt i byen, men for sneakerheads er der et par sneakerbutikker i New York, som du ikke må gå glip af under din rejse.

Kith

Kith i New York er et fænomen. Sko- og tøjmærket sælger ikke kun produkter fra sin egen kollektion, men også fra andre velkendte og mindre kendte mærker. Herunder for eksempel Oakley, New Balance og The North Face. Kith lancerer også produkter i samarbejde med sportshold som New York Knicks og museer som American Museum of Natural History!

Denne sko- og tøjbutik har flere lokationer rundt omkring i byen, hvoraf stedet i SoHo er det mest kendte. Kith i Brooklyn er også et besøg værd og ligger i Williamsburg.

Erics tip: “Udover sko og tøj kan du også købe is og milkshakes i Kith. Der findes en Kith Treats i hver butik, så hvis du bliver sulten under di shopping, er et stop ved Treats det hele værd.”

Sneakerbutikker i New York - Kith Sneakerbutikker i New York - Shopping

YankeeKicks

Hos YankeeKicks i NoHo kan du finde alle slags sneakers; fra enkle par til meget dyre og eksklusive. De har endda et hemmeligt rum her med yderst ekstraordinære sneakers. Ud over sko er de kendt for deres strømper i alle farver.

Extra Butter

Extra Butter i Lower East Side er et sandt paradis for skoelskere. Deres sneaker-kollektion er ganske nøje udvalgt, med alt fra eftertragtede klassikere til unikke kollektioner i alle slags stilarter. Mærket sælger også smykker, ure, boligartikler og meget mere.

District One

Hvis du er på jagt efter en eksklusiv sneaker, finder du den med stor sandsynlighed hos District One i Lower East Side. Du kan få exceptionelle sneakers til rimelige priser, og folk sælger også deres egne sneakers he, så udvalget skifter hele tiden. Her er også sneakers til børn. Der er noget for hele familien hos District One!

Sneakerbutikker i New York - Skobutik Sneakerbutikker i New York - Sko

Laced Up

Laced Up er en anden sneakerbutik i New York. Denne NoHo-butik begyndte som en beskeden butik i Albany, New York, og er nu udvidet til seks forskellige lokationer i New York, og endda også en i Woodbury Common. I deres største butik, i NoHo, finder du både nye sko og brugte sneakers, så et unikt par er næsten garanteret. Mange af skoene her er pakket ind i plastik. Det gør man for at holde skoene pæne og fri for skader, så de bevarer deres værdi!

Sneakerbutikker i New York - Eksklusive sneakers

Eksklusive skobutikker i New York

Ud over de ovennævnte sneakerbutikker er der et par stykker mere, hvor du kan finde sneakers med et større prisskilt. Det er meget eksklusive sko og derfor også eksklusive butikker. Det er normalt ikke tilladt at filme, og der kan være kø ved døren. Men en ægte sneaker-fan bør ikke springe disse butikker over. Tag for eksempel forbi Stadium Goods i SoHo eller Flight Club nær Union Square.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev