Weekendsejltur med champagnebrunch i New York

Køb billetter nu
Weekendsejltur med champagnebrunch i New York

Tag på en weekendsejltur med champagnebrunch i New York, og sip champagne, mens du nyder den bjergtagende udsigt over Manhattans skyline. På denne tur kan du drikke, så meget champagne du vil og gå ombord i ‘’all-you-can-eat’’-buffeten. Sejlturen foregår på det klassiske skib Shearwater, der stammer fra 1929.Skibet afgår fra North Cove Marina på Lower Manhattan. Sørg for at komme i god til, og hav styr på, hvordan du kommer til afgangsstedet. Det er nemlig ikke det nemmeste at finde. Nu du er i området, er det oplagt at bruge noget tid på at gå rundt på Lower Manhattan, og du kan også udvælge nogle seværdigheder, du vil se nærmere på senere på dagen. I området finder du blandt andet 9/11 Memorial, Financial District, Winter Garden, Battery Park og Brooklyn Bridge.

Book dine billetter til en sejltur med champagnebrunch her

Fri champagnebar

Sejlturen med champagnebrunch varer ca. to timer, og undervejs kan du nyde godt af den fri champagnebar og mæske dig i bl.a. muffins med valmuefrø, forskellige bagels og laks fra Nova Scotia. Fra Shearwaters udendørs dæk kan du beundre New Yorks skyline, eller du kan sidde indenfor og hyggesnakke med dine venner, familie eller de andre passagerer. Hvis du har lyst, kan du måske endda få lov at hjælpe med at sejle skibet.

Sejlskibet passerer Frihedsgudinden, Ellis Island og Brooklyn Bridge, og det stopper i havnen længe nok til, at du kan nyde udsigten, solen og selvfølgelig champagnen. Dresscoden er ‘’casual’’, men sørg for at tage tøj på, der er komfortabelt og varmt. Tynde nederdele og kjoler er ikke det bedste at have på, og hatte bliver sandsynligvis taget af vinden. Tag heller ikke højhælede sko på, da de ikke blot er ukomfortable at have på ombord, men faktisk også ødelægger dækket. Husk endelig også solcreme!

Flydende landmærke

Sejlskibet, champagnebrunchen foregår på, er New York Citys eneste flydende landmærke, der stadig er i drift. Skibet har en historie, der strækker sig tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede. Det har sejlet rundt over hele verden og blev brugt af USA’s kystvagt under 2. Verdenskrig. Derudover har det været med i tv-serien “The Apprentice”, og det er blevet afbilledet i mange blade.

Erics tip: Bemærk venligst, at sejlturen med champagnebrunch ikke er en tur rundt om Manhattan. Det er en dejligt afslappende tur, som er en perfekt start eller slutning på din ferie, men det bør ikke regnes som et alternativ til en sightseeing-bådtur. Hvis du er vild med champagne, kan du få meget for pengene, da der er fri bar ombord.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du via e-mail et værdibevis, som du kan bruge som billet til sejlturen.

  • Sejlturen er sæsonbestemt
  • Varighed: 2 timer
  • Afgangssted: North Cove Marina
  • Afgangstid: lørdag og søndag kl. 11.00

Book dine billetter til en sejltur med champagnebrunch her

Weekendsejltur med champagnebrunch i New York - Sejltur Weekendsejltur med champagnebrunch i New York - Udsigt

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev