SPYSCAPE spionmuseum i New York

Køb billetter nu
SPYSCAPE Spy Museum in New York

SPYSCAPE spionmuseum i New York giver dig en introduktion til alle aspekter af spionage. Interesserer du dig for efterretningstjenester såsom FBI og CIA? Tror du, at du kan snyde en løgnedetektortest? Eller vil du gerne finde ud af, hvilken slags spion, du kunne være? Så besøg dette museum, og udforsk spionage gennem sjældne genstande, sande historier og interaktive elementer! Billetter til SPYSCAPE er inkluderet i New York Sightseeing Flex Pass.

Køb SPYSCAPE billetter her

Hvilken slags spion er du?

SPYSCAPE ligger i en moderne bygning på over 5.600 kvadratmeter! Eventyret begynder, så snart du træder ind i den enorme elevator. Her ser du en film, der kort fortæller om de kommende opgaver, så du er klar til at komme i gang med det samme.

Museet er opdelt i syv afdelinger med hvert sit tema såsom cyberkrig, bedrag og efterretningstjenester. Alle besøgende får et armbånd, der kan scannes i hver afdeling for at få detaljerne om de forskellige opgaver. Eksempelvis kan du i afdelingen Surveillance finde ud af, hvor hurtig du er til at spotte folk på overvågningskameraer. I afdelingen Deception ser du en række interviews, og herefter skal du gætte, hvem der lyver, og hvem der taler sandt. Når du har gennemført opgaverne, bliver dine resultater analyseret, og du får at vide, hvilken slags spion du er. Er du en spionfanger, en teknisk betjent eller måske en af de andre slags spioner?

Erics tip: SPYSCAPE spionmuseum er en kombination mellem en oplevelse og et museum. Her dækkes spionage gennem tiden og aktuelle temaer såsom sociale medier og privatliv. Jeg synes, oplevelsen var overraskende sjov. Besøg museet på en regnfuld dag, eller når du har set alle byens mest kendte seværdigheder. SPYSCAPE er lidt for indviklet til små børn og passer derfor bedre til børn fra 10 år. Jeg brugte omkring en time på SPYSCAPE, så det er ikke et sted, du behøver bruge så meget af din dyrebare tid.

SPYSCAPE - Anonymous SPYSCAPE Surveillance

Specialudstilling

SPYSCAPE tilbyder en særudstilling i tråd med de forskellige aspekter af spionage. For at få adgang til denne særlige udstilling skal du bruge SPYSCAPE Flex Pass. Med denne billet har du ikke kun adgang til udstillingen, men den inkluderer også adgang til resten af museet, fleksibel ankomsttid og et gavesæt.

Køb SPYSCAPE Flex Pass her

Praktisk information

  • Åbningstider:
    • Museet er åbent fra onsdag til mandag
    • Sidste indgang 90 minutter før lukning
  • Sted: 928 8th Avenue

Køb SPYSCAPE billetter her

Foruden SPYSCAPE er der mange flere top museer i New York, du kan besøge.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev