Temarestauranter i New York

Temarestauranter i New York

Er du på udkig efter temarestauranter i New York City? De fleste temarestauranter har fokus på en bestemt oplevelse, og der er mange temarestauranter i New York at vælge mellem. Selvom denne type spisesteder har en tendens til at tage overpris, og at der ofte er lang kø for at komme ind, så er de alligevel store trækplastre. Mange steder er temaet baseret på en film eller en bestemt genre. Temarestauranterne er meget turistede, og det er ikke til sådan en, du skal tage på, hvis du er på jagt efter mad af høj kvalitet. Dog er de ofte underholdende, og netop af den grund kan de sagtens være værd at besøge.

Contents

Ellen’s Stardust Diner

Ellen’s Stardust Diner ser ud som en klassisk amerikansk diner udefra, men den står i den grad på underholdning indenfor. Tjenerne synger, mens du er på dineren, og de kan sagtens finde på at synge din bestilling. De fleste af de ansatte er håbefulde Broadway-sangere, der venter på det store gennembrud, og derfor er præstationerne altid af en høj standard. Det er helt sikkert en unik oplevelse. Det skal dog siges, at maden ikke er så fantastisk, så det er for den gode underholdnings skyld, du skal tage derhen. Ellen’s Stardust Diner er meget populær, og det kan være nødvendigt at vente i to timer på et bord, hvis du tager derhen til aften. Hvis du gerne vil undgå de store folkemængder, så tag derhen, og spis tidlig morgenmad omkring kl. 08.00.

Bubba Gump

Når du træder ind på restauranten Bubba Gump, vil du blive mindet om filmen “Forrest Gump”, som både navn og interiør er inspireret af. Du bliver også testet i din viden om Forrest Gump, og hvis du klarer dig godt, kan du endda vinde en præmie. Restauranten er altid proppet, men personalet er hårdtarbejdende og sørger for, du får en plads og bliver betjent ret hurtigt. Vær opmærksom på, at rejer er i langt de fleste retter på menuen, så tag kun på Bubba Gump, hvis du kan lide rejer. Restauranten er meget populær hos turister.

Temarestauranter i New York - Ellen's Stardust Diner Temarestauranter i New York - Bubba Gump

Hard Rock Café

Hvis du kan lide rock, så tag på Hard Rock Café. Med 708 siddepladser er Hard Rock Café i New York en af kædens største restauranter. Den er fyldt med samlergenstande fra rocklegender som The Beatles, Nirvana, The Ramones og mange andre. Det unikke ved denne Hard Rock Café er, at den byder på en samling af genstande fra rockikoner, der havde en tilknytning til New York, deriblandt John Lennon. En eller to gange om dagen samles alle medarbejderne i HRC for at danse til Village Peoples Y.M.C.A, og samtidig inviterer de alle restaurantens gæster til at danse med.

Tip: Forlad ikke HRC New York uden at prøve deres klassiske amerikanske dessert apple cobbler. Det kommer du ikke til at fortryde!

Du kan også booke en 2- eller 3-retters middag med forskellige temaer såsom Blue Grass, Hip Hop eller Rhythm and Blues. Alle menuer er inkl. en ikke-alkoholisk drikkevare og en dessert. Til børn er der en såkaldt Lil Rocker Menu.

Book en 2 eller 3-retters middag på Hard Rock Cafe her

Temarestauranter i New York - Hard Rock Cafe Temarestauranter i New York - Hard Rock Cafe indeni

Trinity Place

Får du dig en drink eller aftensmad på Trinity Place i Downtown Manhattan, så kan du blære dig med, at du har været i en ægte bankboks! Den tidligere bankboks ligger i Financial District, nær 9/11 Memorial, og i 1904 blev den udråbt som den største og sikreste bankboks i verden. Siden hen er den blevet omdannet til en hyggelig restaurant, hvor du kan spise brunch, frokost eller middag, eller blot nyde en cocktail i baren. Grundet beliggenheden er det et populært sted at spise blandt bankfolk, der arbejder i området. Det er ikke et sted, hvor der kommer så mange familier. Hvis du har børn med er det bedst at tage på restauranten ved frokosttid.

Temarestauranter i New York - Trinity Place Temarestauranter i New York - Trinity Place Indeni

Oscar Wilde

Denne restaurant er allerede en attraktion i sig selv; den er smukt indrettet med usædvanlige og historiske elementer. Restauranten, der åbnede i 1909, har den længste bar i New York (36 meter!) og serverer over 300 forskellige slags whisky. Restaurantens omgivelser minder mere om en pub, hvilket gør den mere velegnet til til personer over 21 år.
Hver gang der er en helligdag, ændrer restauranten deres indretning for at afspejle temaet. For eksempel vil der være pyntet op med spindelvæv til Halloween og med ekstravagante ornamenter til jul.

Temarestauranter i New York - Oscar Wilde Temarestauranter  i New York - Oscar Wilde indenfor 1

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev