Eric’s New York Find den gratis i App Store
App storeGoogle play
Vilkår og betingelser for New York-konkurrence

Vilkår og betingelser for New York-konkurrence

Vilkår og betingelser for New York-konkurrence
NEW YORK MEDIA GROUP B.V.

1. GENERELT

1.1 Disse vilkår og betingelser gælder for konkurrencen “Vind en rejse til New York”
1.2 Konkurrencen arrangeres af New York Media Group B.V., Stadhouderskade 14, 1054 ES Amsterdam.
1.3 Præmien gives af New York Media Group B.V.
1.4 Konkurrencen varer fra den 7. januar 2019 til 31. marts 2019 kl. 23.59.
1.5 Ved at deltage i konkurrencen erklærer deltageren sig automatisk enig i disse vilkår og betingelser samt New York Media Group B.V.’s privatlivspolitik og vilkår og betingelser.

2. DELTAGELSE

2.1 Deltagelse i denne konkurrence er åben for personer, der er 21 år eller ældre, og som bor i et EU-land, Norge, Schweiz eller Storbritannien.

3. GENERELLE REGLER

3.1 Deltagere kan ikke udlede nogen rettigheder fra og/eller modtage kompensation for deltagelse i denne konkurrence, med mindre det udtrykkeligt står beskrevet i disse vilkår og betingelser.

4. REGLER FOR DELTAGELSE

4.1 For at deltage i konkurrencen, skal du gøre følgende inden den 31. marts 2019 kl. 23.59: Tilmeld dig det gratis nyhedsbrev.
4.2 For at deltage i konkurrencen skal du forblive tilmeldt nyhedsbrevet, indtil vinderen vælges. Deltagere, der afmelder det gratis nyhedsbrev, inden vinderen bliver trukket, er ikke med i lodtrækningen.

5. PRÆMIE OG VINDER

5.1 Vinderen bliver valgt tilfældigt ved hjælp af et computerprogram, der genererer et beviseligt tilfældigt resultat blandt alle gyldige tilmeldinger, der er modtaget indenfor den ovennævnte periode konkurrencen kører.
5.2 Vinderen får besked via e-mail.
5.3 Hvis vinderen ikke gør krav på sin præmie inden en uge efter annonceringen ved at svare New York Media Group B.V., så udnævnes der en ny vinder. Som resultat deraf mister den oprindelige vinder retten til enhver form for kompensation, uden nogen mulighed for appel.
5.4  Hvis vinderen ikke kan bevise, at han eller hun er 21 år eller ældre, eller har vedkommende ikke et gyldigt pas fra et af de førnævnte lande; vil det sige, at vedkommende ikke opfylder konkurrencens betingelser, og dermed kan præmien ikke overrækkes til vedkommende. En ny vinder vil i et sådan tilfælde blive trukket.
5.5 Præmien, der udbydes, er en 4-dages rejse, som inkluderer 3 overnatninger på et hotel, for to personer til New York til en værdi af i alt 2.500 € for det vindende par. Rejsen inkluderer: Fly til og fra New York, transport mellem lufthavnen og Manhattan tur-retur, tre overnatninger på et hotelværelse med en dobbeltseng og to styk Sightseeing Flex Pass til 6 attraktioner (eller tilsvarende). Mad, drikke, rejseforsikring, ESTA/visum er ikke inkluderet i præmien. Disse udgifter står for vinderens egen regning.
5.6 Præmien kan ikke overføres eller videresælges, byttes eller udbetales i kontanter.
5.7 Vinderen skal indberette og betale eventuel skat af præmien.
5.8 New York Media Group B.V. forbeholder sig retten til at erstatte præmien uden varsel til en præmie af tilsvarende værdi, hvis det er påkrævet eller anses som nødvendigt af New York Media Group B.V., grundet uforudsete omstændigheder.

6. PERSONDATA

6.1 New York Media Group B.V. vil bede vinderen om de personlige oplysninger, der er nødvendige for at udføre bookingen, der er inkluderet i præmien. Dette inkluderer en fotokopi af vindernes pas.
6.2 Hver deltager garanterer at alle personlig informationer, han eller hun kommunikerer til New York Media Group B.V. inden for konkurrencens rammer, er korrekte, opdaterede og komplette.
6.3 Vinderen giver New York Media Group B.V. lov til at bruge vedkommendes personlige oplysninger (fornavn og det første bogstav i efternavnet). Derudover skal vinderen overdrage et foto efter vedkommendes eget valg, taget på den vundne tur til New York. Dette foto er kun til brug i forbindelse med marketing og PR. Fotoet kan kan anvendes på et hvilket som helst medium, uden at vinderen har ret til nogen form for kompensation, fordele eller rettigheder foruden den overrakte præmie.
6.4 Ved at opgive denne information, accepterer deltageren, at New York Media Group B.V. registrerer informationen i overensstemmelse med Persondataforordningen (GPRD) og bruger den til at uddele præmien.

7. ANSVAR

7.1 New York Media Group B.V. og enhver af deres medarbejdere eller tilknyttede tredjeparter er ikke ansvarlig for skader eller udgifter pådraget i forbindelse med deltagelse i konkurrencen og/eller ved ikke at deltage. Det gælder både præmieuddelingen, modtagelse og brug af præmien.
7.2 Deltagere accepterer, at de deltager i konkurrencen på egen risiko, og at deltageren er selv ansvarlig for at have rejseforsikring.
7.3 New York Media Group B.V. er ikke ansvarlig for (konsekvenserne af) eventuelle fejl eller mangler ved præmien.
7.4 Ved at acceptere konkurrencens præmie erklærer vinderen sig enig i alle punkterne i disse vilkår og betingelser.

7.5 Trykfejl eller lignende fejl kan ikke påberåbes som begrundelse for yderligere forpligtelser for New York Media Group B.V.

8. ØVRIGT

8.1 New York Media Group B.V. forbeholder sig retten til at tilpasse eller ændre disse vilkår og betingelser, mens konkurrencen kører eller til at afslutte konkurrencen tidligere, hvis det anses for nødvendigt. Deltagere kan ikke udlede nogen rettigheder over for New York Media Group B.V. af det.
8.2 Denne handling udføres på grundlag af retningslinjerne for kommercielle konkurrencer.

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter