Vilkår og betingelser for New York-konkurrence

Vilkår og betingelser for New York-konkurrence
NEW YORK MEDIA GROUP B.V.

1. GENERELT

1.1 Disse vilkår og betingelser gælder for konkurrencen “Vind en rejse til New York”
1.2 Konkurrencen arrangeres af New York Media Group B.V., Stadhouderskade 14, 1054 ES Amsterdam.
1.3 Præmien gives af New York Media Group B.V.
1.4 Konkurrencen varer fra den 1. januar 2020 til den 15. marts 2020 kl. 23.59.
1.5 Ved at deltage i konkurrencen erklærer deltageren sig automatisk enig i disse vilkår og betingelser samt New York Media Group B.V.’s privatlivspolitik og vilkår og betingelser.

2. DELTAGELSE

2.1 Konkurrencen er åben for personer, der er fyldt 21 år, og som bor i og har et gyldigt pas fra et EU-land, Norge, Schweiz, Andorra eller Storbritannien.

3. GENERELLE REGLER

3.1 Deltagere kan ikke udlede nogen rettigheder fra og/eller modtage kompensation for deltagelse i denne konkurrence, medmindre det udtrykkeligt står beskrevet i disse vilkår og betingelser.

4. REGLER FOR DELTAGELSE

4.1 For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende inden den 15. marts 2020 kl. 23.59: Tilmeld dig det gratis nyhedsbrev via tilmeldingsformularen for konkurrencen.
4.2 Kun e-mailadresser, der tilmeldes nyhedsbrevet via tilmeldingsformularen for konkurrencen i det tidsrum, hvori konkurrencen løber, deltager i lodtrækningen.
4.3 E-mailadresser, der allerede er tilmeldt det gratis nyhedsbrev inden konkurrencens startdato, eller som er blevet tilmeldt via en anden formular end tilmeldingsformularen forbeholdt konkurrencen, er ikke automatisk med i lodtrækningen. For at deltage i lodtrækningen skal du opgive din e-mailadresse i tilmeldingsformularen forbeholdt konkurrencen.
4.4 For at deltage i konkurrencen skal du forblive tilmeldt det gratis nyhedsbrev, indtil vinderen trækkes. Deltagere, der afmelder det gratis nyhedsbrev, inden vinderen bliver trukket, er ikke med i lodtrækningen.

5. PRÆMIE OG VINDER

5.1 Vinderen bliver valgt tilfældigt ved hjælp af et computerprogram, der genererer et beviseligt tilfældigt resultat blandt alle gyldige tilmeldinger, der er modtaget i det ovennævnte tidsrum, hvori konkurrencen løber.
5.2 Vinderen får besked via e-mail.
5.3 Hvis vinderen ikke kan bevise, at han eller hun er 21 år eller ældre, eller har vedkommende ikke et gyldigt pas fra et af de førnævnte lande (jf. regel 2.1); vil det sige, at vedkommende ikke opfylder konkurrencens betingelser, og dermed kan præmien ikke overrækkes til vedkommende. I så fald vil en ny vinder blive trukket.
5.4 Når det er blevet bekræftet, at vinderen opfylder alle kravene for deltagelse (jf. regel 2.1), spørger New York Media Group B.V. vinderen, om han eller hun vil gøre krav på præmien. Vinderen skal svare New York Media Group B.V. via e-mail inden for 7 dage efter at være blevet bedt om at gøre krav på præmien (den præcise deadline fremgår af e-mailen fra New York Media Group B.V.). Hvis vinderen ikke svarer New York Media Group B.V. før den deadline, der er angivet i e-mailen, så bliver vinderen udelukket fra konkurrencen, og en ny vinder vil blive trukket. Som resultat deraf mister den oprindelige vinder retten til enhver form for kompensation, uden nogen mulighed for appel.
5.5 Præmien, der udbydes, er en 4-dages rejse, som inkluderer 3 overnatninger på et hotel, for to personer til New York til en værdi af i alt 18.500 kr. (2.500 €) for det vindende par. Rejsen inkluderer: Fly til og fra New York, transport mellem lufthavnen og Manhattan tur-retur, tre overnatninger på et hotelværelse med en dobbeltseng og to styk Sightseeing Flex Pass til 6 attraktioner (eller tilsvarende). Mad, drikke, rejseforsikring samt ESTA/visum er ikke inkluderet i præmien. Disse udgifter står for vinderens egen regning.
5.6 Præmien kan ikke overføres eller videresælges, byttes eller udbetales i kontanter.
5.7 Vinderen skal indberette og betale eventuel skat af præmien.
5.8 Vinderen skal bekræfte rejsedatoerne til New York Media Group B.v. inden den 15. juni 2020. Rejsen skal finde sted inden den 15. marts 2021.
5.9 New York Media Group B.V. forbeholder sig retten til at erstatte præmien uden varsel til en præmie af tilsvarende værdi, hvis det er påkrævet eller anses som nødvendigt af New York Media Group B.V., grundet uforudsete omstændigheder.

6. PERSONDATA

6.1 New York Media Group B.V. vil bede vinderen om de personlige oplysninger, der er nødvendige for at udføre bookingen, der er inkluderet i præmien. Dette inkluderer en fotokopi af vindernes pas.
6.2 Hver deltager garanterer at alle personlig informationer, han eller hun kommunikerer til New York Media Group B.V. inden for konkurrencens rammer, er korrekte, opdaterede og komplette.
6.3 Vinderen giver New York Media Group B.V. lov til at bruge vedkommendes personlige oplysninger (fornavn og det første bogstav i efternavnet). Derudover skal vinderen overdrage et foto efter vedkommendes eget valg, taget på den vundne tur til New York. Dette foto er kun til brug i forbindelse med marketing og PR. Fotoet kan kan anvendes på et hvilket som helst medium, uden at vinderen har ret til nogen form for kompensation, fordele eller rettigheder foruden den overrakte præmie.
6.4 Ved at opgive denne information, accepterer deltageren, at New York Media Group B.V. registrerer informationen i overensstemmelse med Persondataforordningen (GPRD) og bruger den til at uddele præmien.

7. ANSVAR

7.1 New York Media Group B.V. og enhver af deres medarbejdere eller tilknyttede tredjeparter er ikke ansvarlig for skader eller udgifter pådraget i forbindelse med deltagelse i konkurrencen og/eller ved ikke at deltage. Det gælder både præmieuddelingen, modtagelse og brug af præmien.
7.2 Deltagere accepterer, at de deltager i konkurrencen på egen risiko, og at deltageren er selv ansvarlig for at have rejseforsikring.
7.3 New York Media Group B.V. er ikke ansvarlig for (konsekvenserne af) eventuelle fejl eller mangler ved præmien.
7.4 Ved at acceptere konkurrencens præmie erklærer vinderen sig enig i alle punkterne i disse vilkår og betingelser.
7.5 Trykfejl eller lignende fejl kan ikke påberåbes som begrundelse for yderligere forpligtelser for New York Media Group B.V.

8. ØVRIGT

8.1 New York Media Group B.V. forbeholder sig retten til at tilpasse eller ændre disse vilkår og betingelser, mens konkurrencen kører eller til at afslutte konkurrencen tidligere, hvis det anses for nødvendigt. Deltagere kan ikke udlede nogen rettigheder over for New York Media Group B.V. af det.
8.2 Denne handling udføres på grundlag af retningslinjerne for kommercielle konkurrencer.

9. OPDATERING I FORBINDELSE MED CORONAVIRUS –  JUNI 2020

9.1 Grundet uforudsete omstændigheder (udbruddet af coronavirus) under konkurrencen forbeholder New York Media Group B.V. sig retten til at udskyde lodtrækningen til den 1. november 2020. Fristen for at deltage i konkurrencen er fortsat kl. 23.59 den 15. marts 2020 . Det er dermed ikke muligt at tilmelde sig efter kl. 00.00 den 16. marts 2020.

9.2 På grund af udskydelsen af lodtrækningen gælder der nye datoer i forbindelse med planlægningen af rejsen. Justering af artikel 5.8: Vinderen skal over for New York Media Group B.V. bekræfte datoerne for turen inden den 31. januar 2021. Rejsen skal finde sted inden den 1. november 2021.

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter