Wicked Broadway billetter

Wicked Broadway billetter

Køb dine billetter her

Køb dine Wicked Broadway tickets, inden du rejser til New York. Det er nemt at købe dine teaterbilletter online, og på den måde sparer du tid og penge. Musicalen Wicked er et af Broadways mest elskede forestillinger. Den har slået mange rekorder og vundet et hav af priser. Musicalen bliver opført på Gershwin Theatre, og den handler om, hvordan The Wicked Witch of the West blev så ond. Det viser sig nemlig, at hun ikke altid har været så ondskabsfuld!

Køb dine billetter til Wicked her

Køb Wicked billetter nu uden servicegebyrer, og hent billetterne direkte på teatret!

The Wicked Witch of the West

Musicalen er både en forgænger og opfølger til The Wizard of Oz. Det vil sige, at den starter, inden Dorothy ankommer og fortsætter derefter. Dorothy selv er blot en skygge i musicalen, som kun hendes røde sko refererer til. Og de berømte sko har hun endda åbenbart stjålet! Hovedpersonerne er i stedet Glinda og Elphaba, der begge studerer magi på Shiz University. Glinda er en selvoptaget og populær blondine, mens Elphaba er en intelligent outsider, der ser lidt anderledes ud end de andre. Trods deres forskelligheder (og indledende afsky for hinanden) bliver Glinda og Elphaba værelseskammerater og gode veninder. Musicalen følger deres venskabs op- og nedture. Blandt andet forelsker de sig i den samme fyr! Men er det grunden til, at Elphaba bliver forvandlet til The Wicked Witch of the West?

Wicked Broadway billetter - Glinda Wicked Broadway billetter - Scenen

Flyvende aber og The Wizard of Oz

Det er ikke bare den gode historie, der er skyld i, Wicked er blevet så populær. Når Glinda synger om, hvor svært det er at være populær, er det svært ikke at synge med til den fængende melodi og tekst. Sådanne sange er der heldigvis mange af i musicalen. Kostumerne er virkeligt spektakulære, så det er ikke så underligt, at musicalen vandt en Tony Award for bedste kostumedesign i 2004. Sammen med scenografien er det virkelig med til at vække landet Oz og Emerald City til live – komplet med flyvende aber!

Sangene er catchy, og gennem det meste af musicalen vil du formentlig heppe på både den gode og den onde heks, da de har hver deres charme. Jeg kan bestemt anbefale at se Wicked eller et af de mange andre underholdende Broadway-shows, mens du er i New York.

Wicked Broadway billetter - Elphaba og ensemble Wicked Broadway billetter - Elphaba

Hvordan køber jeg Wicked Broadway billetter?

Wicked Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail med det officielle værdibevis. På værdibeviset står al den information, du har brug for. På dagen for forestillingen ligger billetterne klar ved teatrets billetluge (Box Office). Du kan hente dem indtil 30 minutter inden forestillingens start. Du skal fremvise gyldig billed-ID (pas) ved afhentning af billetterne.

Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide, på præcist hvilke pladser du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er du garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Køb dine billetter til Wicked her

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
 • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
 • Pålideligt, sikkert og hurtigt
 • Betal med betalingskort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen

Send mig en e-mail på [email protected], hvis du vil booke billetter til en gruppe på 15 personer eller derover.

Erics tip: Wicked er en inspirerende musical, som tager dig med til det magiske land Oz, der byder på bl.a. flyvende aber, troldmænd, trylleformularer og naturligvis også The Wicked Witch of the West. Forestillingen handler om venskab, popularitet og kærlighed tilsat flotte kulisser, kostumer og stunts.

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: Anbefales fra 7 år og op. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret.
 • Varighed: omkring 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Gershwin Theatre, 222 West 51st Street
 • for salsplanen over Gershwin Theatre

Køb dine billetter til Wicked her

Har du ikke lyst til at se Wicked?

Se en række andre Broadway-shows her

Kommende shows

  Køb dine billetter til Wicked herKøb dine billetter her

  Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

  Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev


  Søg efter billetter
  fra
  til
  Søg efter billetter