9/11 Ground Zero Museum Workshop i New York

Køb billetter nu
911 Ground Zero Museum Workshop i New York

9/11 Ground Zero Museum Workshop i New York er et lille museum, der udstiller fotografier og genstande, der blev fundet efter angrebene den 11. September 2001. Efter angrebene brugte b.la. Folk fra brandvæsnet New York (FDNY) flere måneder på at rydde op på Ground Zero i New York. Grundlæggeren af workshoppen, Gary Marlon Suson, var fotograf på Ground Zero og så mange ting på tæt hold. I 9/11 Museum Workshop har han udstillet fotografier han tog, og genstande han fandt, som de besøgende kan få lov til at holde.

Køb dine billetter til 9/11 Workshop her

Contents

9/11 Ground Zero Museum Workshop

Grundlægger Gary Marlon Suson var FDNY´s officielle fotograf på Ground Zero. Det gav ham mulighed for at tage sjældne billeder og skaffe særlige genstande, som de besøgende kan se og holde i 9/11 Workshop. Museet er inspireret af Anne Franks Hus i Amsterdam; et lille museum, der giver indblik i en begivenhed. I dette tilfælde, et indblik i livet for FDNY-folkene og redningsholdene.

På dette museum, der ligger placeret i Meatpacking District, kan man se billeder af brandmænd og hunde, der leder efter ofre, PATH-tunnellerne under Ground Zero og “Honor Guard”, ceremonien, da en kollega blev fundet. Under denne eftersøgning fandt de mange genstande fra tvillingetårnene, som nu kan ses i Ground Zero-museet. Disse genstande omfatter “Frozen Clock”, som viser det nøjagtige tidspunkt, hvor det første tårn kollapsede, og en kalender, der blev fundet på PATH-stationen, hvor der står “Today is September 11” på displayet. Det, der gør Ground Zero specielt er, at man får mulighed for at holde genstandene i hånden, og at grundlæggeren Gary er til stede for at fortælle mere om sine erfaringer.

Museet i New York opleves bedst ved hjælp af den interaktive audiotour. Den tager dig med gennem billeder og fortæller dig, hvornår du kan holde en genstand i hånden. Du kan også høre fragtmenter, der blev optaget ved Ground Zero. Tænk på gøende hunde, lastbiler, der fjerner murbrokker og bønner, der bliver reciteret.

911 Ground Zero Museum Workshop i New York Museum - Genstande 911 Ground Zero Museum Workshop i New York - Udstilling

Forskellen på 9/11 Museum, Tribute Museum og Workshop

Ud over 9/11 Ground Zero Workshop findes der i New York også et 9/11 Museum og 9/11 Tribute Museum. Det mest besøgte er 9/11-museet, som ligger ved siden af 9/11 Memorial. Dette museum fortæller historien begivenhederne på og omkring denne dag, mens 9/11 Tribute Museet er mere personligt. Der lægges vægt på historierne om de mennesker, der oplevede angrebene. 9/11 Ground Zero Museum Workshop er et interaktivt museum, der fokuserer på perioden efter angrebene og genopbygningen af Ground Zero. I modsætning til de to andre museer, kan man på dette museum røre og holde ved genstande.

Erics tip: “Det officielle 9/11 museum fokuserer på selve 9/11 og er et must-see. Efter et besøg på museet am du besøge værkstedet for at dykke dybere ned i hændelsen. Ground Zero Workshop viser dig, hvordan det var at være i frontlinjen ved Ground Zero som brandmand, og du kan røre ved genstande der. Museet er intimt og kan derfor være en smule overvældende, men hvert foto og objekt har en historie.”

Praktisk information

Efter dit køb vil du modtage en voucher som du kan printe ud og bruge som billet, eller fremvise den på din telefon som mobilbillet.

Lokation: 420 West 14th Street, Meatpacking District

Køb dine billetter til 9/11 Workshop her

Hvor meget koster 9/11 Ground Zero Museum Workshop billetter?

9/11 Ground Zero Museum Workshop billetter er tilgængelige fra 229 kr.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev