LUKKET – 9/11 Tribute Museum i New York

9/11 Tribute Museum i New York

9/11 Tribute Museum i New York er et museum, hvor ofrene for terrorangrebet den 11. september 2001 mindes. Her fokuseres der på de personlige fortællinger fra de folk, som blev berørt af de tragiske hændelser, enten direkte eller indirekte. Bl.a. ofrene og deres familier og venner samt redningsfolk og folk, der boede eller arbejdede i området. Museet må ikke at forveksles med 9/11 Museum i New York, der er det officielle 9/11 Museum.

Desværre har 9/11 Tribute Museum lukket. Du kan besøge 9/11 Museum i New York i stedet.

9/11 Tribute Center

9/11 Tribute Museum hed tidligere 9/11 Tribute Center. I 2017 blev det flyttet til en ny og større bygning. Det er nu større og mere professionelt, og derfor blev det besluttet, at navnet skulle ændres til 9/11 Tribute Museum. Museet blev grundlagt af September 11th Families Association, som er en forening bestående af familiemedlemmer af de brandmænd fra Fire Department of New York, der mistede livet under redningsarbejdet.

Forskellen på 9/11 Tribute Museum og 9/11 Museum

Hvis du gerne vil besøge et 9/11 Museum på din rejse til New York, så er du måske i tvivl om, hvilket af de to museer, du skal vælge. Jeg har været på begge og kan fortælle, at de byder på forskellige perspektiver. Den største forskel er, at der på 9/11 Tribute Museum fokuseres på de enkelte ofres personlige fortællinger. På det officielle 9/11 Museum derimod handler det mere om selve terrorangrebet, og her er der bl.a. genstande, der blev fundet ved oprydningen. Derudover er 9/11 Tribute Museum lidt mere personligt, og her handler det om, hvad der skete i New York specifikt. 9/11 Museum derimod fortæller mere omfattende om, hvad der skete den 11. september og i tiden op til og efter.

9/11 Tribute Museum i New York - Udstillingsgenstande 9/11 Tribute Museum i New York - Udstillingsgenstande

Beliggenhed

9/11 Museum ligger ved siden af 9/11 Memorial på Ground Zero – de to firkantede bassiner, hvor Twin Towers stod. 9/11 Tribute Museum ligger i området, men det er lidt længere fra WTC-bygningskomplekset. Fra One World Center kan du komme til Tribute Museum ved at gå nedad Greenwich Street (mod syd) i omkring 10 minutter.

Erics tip: 9/11 Museum er sammen med 9/11 Memorial et must! Hvis du allerede har besøgt dem, eller hvis du gerne vil på et mindre travlt museum, så kan jeg absolut anbefale at lægge vejen forbi 9/11 Tribute Museum. Det er et mindre populært museum, så der er mere roligt der. Overvej at købe billetter der også inkluderer den officielle gåtur.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Det kan du enten printe ud og bruge som billet, eller du kan fremvise det på din mobiltelefon.

  • Åbningstider:
    • Tirsdag til lørdag: 10:00 – 16:00
    • Søndag & mandag: lukket
  • Sted: 92 Greenwich Street, på hjørnet af Greenwich Street og Rector Street

9/11 Tribute Museum i New York - Væg med fotos

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev