A Christmas Carol Broadway billetter

A Christmas Carol on Broadway Tickets

A Christmas Carol Broadway tickets kan nemt købes online. Jeg anbefaler, at du køber dine teaterbilletter online, inden du rejser til New York, da det sparer dig både tid og penge. Den fortryllede nye fortolkning af Charles Dickens’ juleklassiker bliver opført på Nederlander Theatre, og den skal nok få dig i julehumør! Alle 50+ roller i stykket udføres af Tony-vindende Jefferson Mays, hvilket gør dette enmandsshow til en forbløffende teatralsk præstation.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Handlingen i A Christmas Carol

Denne forestilling med den nærige Ebenezer Scrooge i hovedrollen vil med garanti varme alle teatergæsters hjerter. Fortællingen om Scrooge begynder juleaften, hvor han som sædvanligt er gnaven og nægter at ønske folk omkring ham en glædelig jul. Da han kommer hjem fra arbejde om aftenen, bliver han overrasket af den tidligere forretningspartner Jacob Marleys spøgelse, som fortæller, at han vil få besøg af tre ånder. De tre ånder repræsenterer julens fortid, nutid og fremtid, og de forsøger at vise Scrooge, at det er bedre at være gavmild og venlig. Ånderne får Scrooge overbevist og får ham transformeret til en generøs og mild mand.

A Christmas Carol Broadway billetter - Ensemble A Christmas Carol Broadway billetter - Scrooge og Ghost of Christmas Present

Hvordan køber jeg A Christmas Carol billetter?

A Christmas Carol Broadway tickets tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: anbefales fra 8 år og op. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret.
 • Varighed: 1 time og 35 minutter
 • Sted: Nederlander Theatre, 208 West 41st Street
 • Hjælpemidler:
 • Klik her for salsplanen over Nederlander Theatre

A Christmas Carol Broadway Tickets - Juleshow

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev