Juleshow i New York 2021

Juleshow i New York bør du købe billetter til, inden du rejser. Det er sikkert og nemt at købe teaterbilletter online, og frem for alt sparer det dig tid og penge. Der er en række forskellige juleshows i New York hvert år. Der er shows, der vises hvert år, mens andre skifter fra år til år. Christmas Spectacular er en fast juletradition, og den bliver spillet i Radio City Hall hvert år, mens andre forestillinger går i eksempelvis Madison Square Garden. Vil du gerne for alvor i julestemning, og se så mange juleshows som muligt? Eller leder du efter et alternativ til den udsolgte juleforestilling, du gerne ville have set? Her finder du en liste med alle dette års juleshows i New York.

Klik her for en liste over juleshows i New York

Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular er uden tvivl det mest spektakulære juleshow i New York. Det er et absolut must, hvis du er i New York i november, december eller starten af januar! Den verdensberømte dansetrup The Rockettes leverer perfekt synkroniserede dansetrin. Det gælder både ved de høje benløft, og når de klædt som legetøjssoldater falder som dominobrikker. Også selveste julemanden dukker op i dette juleshow for hele familien. Sørg for at købe dine billetter i god tid, for showet bliver hurtigt udsolgt.

‘Twas the Night Before… af Cirque du Soleil

‘Twas the Night Before er den første juleforestilling med det verdenskendte Cirque du Soleil. Titlen refererer til et berømt amerikansk juledigt. Forestillingen handler om en lille pige, der ser digtet blive vakt til live. Akrobater, klovne og resten af de talentfulde cirkusartister optræder på Hulu Theater i Madison Square Garden.

A Christmas Carol

Charles Dickens’ fortælling om den vrisne og nærige Scrooge er en ægte juleklassiker. Den er derfor ikke til at komme udenom på listen over juleshows i New York! A Christmas Carol opføres på Lyceum Theatre på Broadway. Julens tre ånder og Ebenezer Scrooge skal nok få dig i julehumør!

Slava’s Snowshow

Dette prisvindende surrealistiske børneshow, som den berømte russiske klovn Slava Polunin står bag, er fyldt med klove, sne og tilmed en snestorm. Slava’s Snowshow er ikke et egentlig juleshow, men en hyldest til sne og vintertid og derfor passer forestillingen alligevel godt til den søde juletid.

The Nutcracker

I november og december kan du også komme i julestemning til en balletforestilling. Hvert år optræder det berømte balletkompagni New York City Ballet med The Nutcracker (Nøddeknækkeren). Lille Clara, de kæmpende honningkagesoldater, sultne mus og naturligvis også nøddeknækkeren selv skal nok sørge for at tryllebinde dig og resten af familien.

The Magic Flute

Mozarts The Magic Flute (Tryllefløjten) er en tidløs klassiker om kampen mellem det gode og onde. Operaen er fyldt med fortryllende melodier, eventyrlige karakterer og mytiske væsner. Hvis du gerne vil se en opera ved juletid, så er The Magic Flute et glimrende valg.

Juleshow i New York - Slava's Snowshow Juleshow i New York - Radio City Christmas Spectacular

Find dine billetter


Søg efter billetter

Søgeresultater

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter