Juleshow i New York 2024

Juleshow i New York - Radio City Christmas Spectacular

Juleshow i New York bør du købe billetter til, inden du rejser. Det er sikkert og nemt at købe teaterbilletter online, og frem for alt sparer det dig tid og penge. Der er en række forskellige juleshows i New York hvert år. Der er shows, der vises hvert år, mens andre skifter fra år til år. Christmas Spectacular er en fast juletradition, og den bliver spillet i Radio City Hall hvert år, mens andre forestillinger går i eksempelvis Madison Square Garden. Vil du gerne for alvor i julestemning, og se så mange juleshows som muligt? Eller leder du efter et alternativ til den udsolgte juleforestilling, du gerne ville have set? Her finder du en liste med alle dette års juleshows i New York.

Billetter til 2024 kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kan købes? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk, så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne bliver sat til salg.

Se her for de bedste juleshows i NYC denne sæson 

Contents

Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular er uden tvivl det mest spektakulære juleshow i New York. Det er et absolut must, hvis du er i New York i november, december eller starten af januar! Den verdensberømte dansetrup The Rockettes leverer perfekt synkroniserede dansetrin. Det gælder både ved de høje benløft, og når de klædt som legetøjssoldater falder som dominobrikker. Også selveste julemanden dukker op i dette juleshow for hele familien. Sørg for at købe dine billetter i god tid, for showet bliver hurtigt udsolgt.

Juleshows i New York - The Rockettes Juleshow i New York - Radio City Christmas Spectacular

‘Twas the Night Before… af Cirque du Soleil

‘Twas the Night Before er den første juleforestilling med det verdenskendte Cirque du Soleil. Titlen refererer til et berømt amerikansk juledigt. Forestillingen handler om en lille pige, der ser digtet blive vakt til live. Akrobater, klovne og resten af de talentfulde cirkusartister optræder på Hulu Theater i Madison Square Garden.

The Nutcracker

I november og december kan du også komme i julestemning til en balletforestilling. Hvert år optræder det berømte balletkompagni New York City Ballet med The Nutcracker (Nøddeknækkeren). Lille Clara, de kæmpende honningkagesoldater, sultne mus og naturligvis også nøddeknækkeren selv skal nok sørge for at tryllebinde dig og resten af familien.

The Magic Flute

Mozarts The Magic Flute(Tryllefløjten) er en tidløs klassiker om kampen mellem det gode og onde. Operaen er fyldt med fortryllende melodier, eventyrlige karakterer og mytiske væsner. Hvis du gerne vil se en opera ved juletid, så er The Magic Flute et glimrende valg.

Juleshows i New York - Ballet

Se en liste over juleshows for 2024 nedenfor, og book direkte!

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev