Circle Line: Frihedsgudinden Sunset Cruise (1 time)

Køb billetter nu
Frihedsgudinden Sunset Cruise

Få en uforglemmelig aften, og tag en du har kær med på cruise rundt om Manhattan ved solnedgang. Du stævner ud på den 1 time lange bådtur langs East River, med kurs mod Frihedsgudinden, mens aftensolen gløder i baggrunden. Tag smukke billeder med solen der går ned og lad dig betage af de funklende lys på skylinen.

Book dine billetter til Circle Line: Frihedsgudinden Sunset Cruise her

Contents

Sunset Cruise i New York

Læn dig tilbage, og nyd den imponerende udsigt over Manhattans skyline, mens du sejler i retning af Frihedsgudinden. Det er den perfekte måde at slappe af på ovenpå en dag med shopping. Undervejs underholder guiden med historiske og sjove facts om New York City. Når båden til solnedgangsturen sejler afsted, må du ikke glemme at kigge tilbage for at få et glimt af Brooklyn Bridge bag dig.

Nyd udsigten, som bliver endnu mere fantastisk efter mørket har lagt sig og alle lysene omkring dig begynder at glimte! Når båden nærmer sig Frihedsgudinden, kan du tage et billede med hende, inden turen går tilbage til Lower Manhattan.

Erics tip: “Hvis du gerne vil spise inden dit aftencruise, så tag mod South Street Seaport eller Pier 17. Stone Street, lige omkring 10 minutters gåtur derfra, er også en god mulighed. Den lille gade er proppet med restauranter.”

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du bruge som billet til Circle Line Sunset Cruise. Båden sejler fra Pier 16 ved South Street Seaport; du kan kommer dertil ved at tage metro linje 2 eller 3 til Fulton Street og gå resten af vejen.

  • Varighed: 1 time
  • Afgangssted: Pier 16
  • Afgangstid: kl. 19.30
  • Ankom gerne 30-45 minutter inden afgang, for at sikre gode pladser
  • Denne tur er sæsonbestemt. Tag et kig på de andre aften cruises i vintermånederne.

Book dine billetter til Circle Line: Frihedsgudinden Sunset Cruise her

Frihedsgudinden Sunset Cruise - Skyline Frihedsgudinden Sunset Cruise - Lady Liberty

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev