Aftencruise og Frihedsgudinden (1 time)

Køb billetter nu
Aftencruise og Frihedsgudinden

Få en uforglemmelig aften, og tag en du har kær med på cruise rundt om Manhattan ved solnedgang. Du stævner ud på den 1 time lange bådtur langs East River, med kurs mod Frihedsgudinden, mens aftensolen gløder i baggrunden. Se Brooklyn Bridge i et helt nyt lys, og lad dig betage af de funklende lys på New Yorks skyline. Sightseeing-bådturen afgår fra South Street Seaport. Der kan du komme til ved at tage subway-linje 2 eller 3 til Fulton Street og gå derfra mod havnen. Sørg for at være ved båden mindst en halv time inden afgang for at sikre dig en god plads.

Book dine billetter til aftencruise og Frihedsgudinden her

Dette cruise er i øjeblikket ikke tilgængeligt. Du kan tage Hudson River Dinner Cruise i stedet.

Se Manhattans skyline i mørke

Læn dig tilbage, og nyd den imponerende udsigt over Manhattans skyline, mens du sejler i retning af Frihedsgudinden. Det er den perfekte måde at slappe af på ovenpå en dag med shopping. Undervejs underholder guiden med historiske og sjove facts om New York City.

Erics tip: Hvis du gerne vil spise inden dit cruise, så vær opmærksom på, at det kan være svært at finde et godt spisested i nabolaget. Du bliver måske nødt til at gå mod Wall Street for at finde en restaurant. Jeg vil derfor anbefale, at du i stedet snupper en snack, inden du går ombord, og venter med at spise middag til efter turen. De fleste diners har åbent til sent på aftenen, så du kan altid spise på sådan en.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du bruge som billet til bådturen.

  • Denne tur er sæsonbestemt
  • Ankom 30 minutter inden afgang, så du kan boarde tidligt
  • Varighed: 1 time
  • Afgangssted: South Street Seaport
  • Afgangstid: kl. 19.00

Book dine billetter til aftencruise og Frihedsgudinden her

Aftencruise og Frihedsgudinden - Skyline Aftencruise og Frihedsgudinden - Lady Liberty

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev