Circle Line: New York Harbor Lights Cruise (2 timer)

Køb billetter nu
Circle Line: New York Harbor Lights Cruise (2 timer)

Book billet til et Circle Line New York Harbor Lights Cruise, og glæd dig til at beundre Manhattans skyline og Frihedsgudinden ved solnedgang. Der er en ganske særlig atmosfære ombord på båden, takket være den smukke udsigt og de sjove kommentarer fra guiden. Hvis du er på udkig efter en uforglemmelig sightseeingtur i New York, så kan jeg varmt anbefale et Circle Line: New York Harbor Lights Cruise.

Book dine Harbor Lights Cruise billetter her

Frihedsgudinden og Brooklyn Bridge

Et af højdepunkterne på det to timer lange cruise er helt bestemt guiden, der disker op med interessante, informative og sjove anekdoter og facts om byen. Hvis du gerne vil kunne høre guiden ordentligt, så er det bedst at sidde indenfor på båden. Nyder du udsigten på det udendørs dæk, kan det nemlig være svært at høre guiden på grund af vinden og de andre passagerers småsnak. Sørg dog for at stå udenfor, når I passerer Frihedsgudinden, så du virkelig kan nyde det prægtige syn. Husk at tage en jakke eller tyk trøje med, for turen kan godt være en kold fornøjelse, selv om sommeren. Hav også kameraet klar, når du sejler under den imponerende Brooklyn Bridge, så du kan få taget et fantastisk feriefoto. Du kan købe mad, drikkevarer og souvenirs ombord.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Du skal vise værdibeviset (printet ud eller på din smartphone) ved billetlugen for at få selve billetten udleveret.

  • Varighed: 2 timer
  • Afgangssted: Pier 83 (i gåafstand fra busterminalen Port Authority)
  • Afgangstider:
    • 1. januar – 30. december: dagligt kl. 19.00
    • Der er ingen ture Christmas Day (25. december) og nytårsaften

Book dine billetter til Harbor Lights Cruise her

Circle Line New York Harbour Lights Cruise Skyline 1

New York Harbor Lights Cruise – rute

Circle Line New York Harbor Lights Cruise - Ruten

 

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev