Circle Line: New York Harbor Lights Cruise (2 timer)

Køb billetter nu
Circle Line New York Harbor Lights Cruise

Book billet til et ‘’Circle Line New York Harbor Lights Cruise’’, og glæd dig til at beundre Manhattans skyline og Frihedsgudinden ved solnedgang. Der er en ganske særlig atmosfære ombord på båden, da det er svært ikke at blive rørt over den smukke udsigt. Hvis du er på udkig efter en uforglemmelig sightseeingtur i New York, så kan jeg varmt anbefale ‘’Circle Line: New York Harbor Lights Cruise.’’

Book dine Harbor Lights Cruise billetter her

Frihedsgudinden og Brooklyn Bridge

Et af højdepunkterne på det to timer lange cruise er helt bestemt guiden, der disker op med interessante, informative og sjove anekdoter og facts om byen. Hvis du gerne vil høre alt, guiden fortæller, ordentligt, er det bedst at sidde indenfor på båden. Nyder du udsigten på det udendørs dæk, kan det nemlig være svært at høre guiden på grund af vinden og de andre passagerers småsnak. Sørg dog for at stå udenfor, når I passerer Frihedsgudinden, så du virkelig kan se hende i al hendes pragt. Husk at tage en jakke eller tyk trøje med, for turen kan godt være en kold fornøjelse, selv om sommeren. Hav også kameraet klar, når du sejler under den imponerende Brooklyn Bridge, og dermed får muligheden for at få taget et fantastisk feriefoto. Du kan købe mad, drikkevarer og souvenirs ombord.

Circle Line New York Harbor Lights Cruise - Brooklyn Bridge og World Trade Center Circle Line New York Harbor Lights Cruise - Frihedsgudinden ved solnedgang

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Du kan vise værdibeviset (printet ud eller på din smartphone) ved billetlugen, for at få selve billetten udleveret.

 • Varighed: 2 timer
 • Afgangssted: Pier 83 (i gåafstand fra busterminalen Port Authority)
 • Afgangstider:
  • 5. marts – 15. maj: dagligt kl. 19.00
  • 16. maj – 7. september: dagligt kl. 19.00 og 20.00
  • 8. september – 30. december: dagligt kl. 19.00
  • Der er ingen ture den 4. juli, Thanksgiving Day, Christmas Day (25. december) og nytårsaften

Book dine billetter til Harbor Lights Cruise her

Circle Line New York Harbor Lights Cruise - Skyline

Ruten

Circle Line New York Harbor Lights Cruise - Ruten

 

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter