Apollo Theater i New York billetter

Køb billetter nu
Apollo Theater i New York - Billetter

Billetter til Apollo Theater i New York kan købes online på forhånd. Dette teater i Harlem er et af de mest berømte teatre i verden og er fyldt med historie. Det har tjent som scene for mange store kunstnere, herunder Michael Jackson, Aretha Franklin og Diana Ross. Apollo på 125th Street, der også kaldes `the soul of American culture´, tiltrækker hvert år mere end en million besøgende fra hele verden.

Køb dine billetter til en optræden på Apollo Theater i New York her

Amateur Night hos Apollo

Apollo Theater er blevet bedst kendt for “Amateur Night at the Apollo”, som blev afholdt første gang i 1934. Hver onsdag aften kommer kunstnere til teatret for at optræde for publikum. Publikummet stemmer på deres favorit ved at klappe. Hvis en person ikke opfylder kravene, bliver vedkommende buhet ud og “fejet” af scenen. Når du overværer en amatøraften på Apollo, kan det være, at du tilfældigvis får øje på et kommende stort talent. Karrierene for bl.a. Ella Fitzgerald, The Jackson 5 og Stevie Wonder begyndte på Apollo Theater i New York.

Book dine billetter til Amateur Night på Apollo Theater her

Apollo Theater i New York

Apollo Theater i Harlem åbnede sine døre i 1913 som Hurtig & Seamons Music Hall. I 1929 blev der foretaget ændringer i teatret, som gjorde det muligt at vise film, og stedet blev omdøbt til Apollo Theater. De teatret fem år senere åbnede sine døre for sorte mennesker, indtog de sorte kunstnere også scenen. Adelaide Hall var den første store stjerne, der optrådte på teatret, og hendes berømmelse boostede Apollos ry.

Apollo Theater i New York Billetter - Harlem

Rundvisning i Apollo Theater

Harlem i New York er et kvarter, der er rigt på historie, især inden for musikken. Oplev denne historie på Apollo Theater Tour. Du vil ikke kun gå rundt i Harlems gader, du vil også få et kig bag kulisserne på Apollo Theater. Stå på scenen, hvor berømte kunstnere har optrådt, og gå gennem korridorerne i Harlem teatret.

Book Harlem and Apollo Theater Tour her

Gospel Tour i Harlem

Hvis du ønsker at få en ægte fornemmelse af Harlem, er en gospel tour en sjov måde at gøre det på. Under turen kommer du forbi Apollo Theater og oplever gospelmusik og atmosfæren i en af Harlems kirker. Du vil også lære mere om Harlems historie i New York og besøge nogle af kvarterets mest berømte seværdigheder.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev