Bedste sushi i New York

Bedste sushi i New York

Hvor finder du den bedste sushi i New York? I New York er sushi meget udbredt, og måske der endda er flere sushirestauranter end Starbucks-kaffebarer, hvilket ikke siger så lidt. Der er nærmest en sushirestaurant på hvert eneste gadehjørne. Især Manhattan er et sushi-mekka. Mange supermarkeder har tilmed deres egen sushibar, hvor der langes frisklavede lækkerier over disken dagen igennem.

Bedste sushi i New York

Jeg er ikke sikker på, japanere er synderligt imponerede, over den sushi New York har at byde på, men hvis du ligesom mig elsker sushi med et tvist, så er du kommet til det rette sted. Newyorkerne har en forkærlighed for at eksperimentere med ingredienser, og de såkaldte special rolls er populære. Denne utraditionelle tilgang til sushi betyder dog ikke, at der er noget i vejen med kvaliteten. De dyreste sushirestauranter anvender alle den bedste fisk, der kan opdrives.

Grundet brugen af frisk fisk er det ikke billigt at spise sushi i New York. Min top-6-liste indeholder dog steder, hvor du får meget valuta for pengene. Synes du stadig, det er lidt for dyrt? Så kan du overveje en sushifrokost, da frokostmenuen mange steder er billigere end aftenmenuen.

 1. Blue Ribbon Sushi

  Blue Ribbon er det perfekte sted at tage hen på en date. Den fancy restaurant i SoHo er ganske charmerende. Priserne er bestemt i den høje ende, men til trods for det er det et yderst velbesøgt sted. Formentlig har det noget at gøre med, at Blue Ribbon vinder mange priser for deres mad hvert år. Dog er det en ret lille restaurant, Derfor anbefaler jeg, at du foretager en reservation. Du kan godt forvente at regningen bliver stor, men det skal siges, at du ikke finder sushi af så høj kvalitet noget andet sted i byen. Ikke nok med at maden er eksotisk, eksklusiv og af den allerhøjeste kvalitet, så er sake-menuen ligeledes imponerende. Pas på, du ikke kommer til at gå forbi Blue Ribbon. Du skal gå ned ad nogle trappe for at komme ind i restauranten. Du ved, du er kommet til det rette sted, når du ser en kø af sultne mennesker, der tripper for at komme ind. Det kan godt kræve tålmodighed og den store pengepung, men oplevelsen er absolut det hele værd.

  Bedste sushi i New York - Blue Ribbon Sushi

 2. Kaiten Zushi Nomad

  På Kaiten Zushi Nomad kan du spise et godt måltid med hele familien. Du bestiller sushien på en iPad, og den bliver leveret til dit bord på et transportbånd. Sodavand og vand bliver bragt af en robot. Det er anderledes end andre restauranter; der sker hele tiden noget, så der er altid noget at se på. Mine børn kunne virkelig godt lide den af den grund!

  Efter New York-standarder serverer denne restaurant sushi til en rimelig pris, som også er meget velsmagende. Desuden ligger denne sushirestaurant i New York godt, så man kan nemt gå ind og spise frokost eller aftensmad. Du kan f.eks. kombinere det med et besøg i Empire State Building. Det er hverken muligt eller nødvendigt at reservere bord på denne restaurant, da der er masser af pladser. Det er også et godt sted at spise, hvis man rejser alene.
  Bedste Sushi i New York - Kaiten Zushi Nomad Bedste Sushi i New York - Kaiten Zushi Nomad indenfor

 3. Blue Fin

  Blue Fin er sushien god, men udsigten er endda endnu bedre – vel og mærke hvis du haft held til at skaffe dig en af de eftertragtede vinduespladser med udsigt over Times Square. Det er et super sted at spise sushi! Har du ikke den helt store appetit? Det gør ikke noget, for du kan sagtens bare bestille et glas vin eller øl i baren og en smule sushi som snack dertil. Det er oplagt at gøre, hvis du har lidt tid tilovers, inden du skal se et Broadway-show.

  Bedste sushi i New York - Abace Sushi Bedste sushi i New York - Blue Fin

 4. Nobu New York

  Nobu New York er en anbefalelsesværdig og fancy sushirestaurant, hvilket regningen vil afspejle. Personligt synes jeg, at Nobu New York er lidt mindre stemningsfyldt end Blue Ribbon, selvom kvalitets- og prisniveau er omkring det samme. Skuespilleren Robert De Niro er medstifter af restauranten, og kokken Nobu Matsuhisa er en pioner inden for det japanske køkken. Han har stået i lære i Tokyo og boet i blandt andet Sydamerika. Han har fundet inspiration til sine retter mange steder, hvilket er det, der gør dem til noget særligt. Der er meget andet på menuen her end blot sushi. Hvorfor ikke prøve hummer i en wasabi- og pebersauce, eller Nobu Matsuhisas berømte torsk i miso?

 5. Abace Sushi

  Abace Sushi er muligvis ikke kendt for at servere den bedste sushi i New York, men det er min personlige favorit. Jeg skal sige dig hvorfor: der er meget at vælge mellem, det er ikke et turistpræget sted, priserne er gode, og alle deres special rolls er værd at prøve. Det er en lille og simpel restaurant med kun 16 siddepladser. Prøv at få en plads, og slå dig ned til frokost eller middag blandt de lokale. Mit tip: Prøv en Volcano Roll og Colourful Dragon Roll.

 6. Whole Foods Market Columbus Circle

  Vil du gerne snuppe noget sushi på farten? Så er Whole Foods er godt sted at tage til. Det kommer måske bag på dig, at Whole Foods har fundet vej til min top-6-liste, men det er et af de supermarkeder, hvor der bliver lavet frisk sushi hele dagen lang. Butikkens sushibar hedder Genji Sushi. Her kan du vælge en pakke færdiglavet sushi, eller du kan afgive en speciel ordre og vente nogle få minutter på, at din sushi bliver lavet (eller du kan købe lidt ind imens). Du får meget valuta for pengene med denne supermarkeds-sushi, og der er endda noget for sundhedsfanatikerne (brune ris og quinoa-sushi). Desuden er beliggenheden god! Her kan du spise noget af den bedste sushi i New York i Columbus Circle eller tage din sushi med i Central Park!

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev