Supermarkeder i New York

Supermarkeder i New York

Er der supermarkeder i New York? Det spørgsmål bliver jeg jævnligt stillet, og ja, der er mulighed for at handle i dagligvarebutikker i storbyen. Der er ikke så mange store supermarkeder, men der er andre steder, du kan købe fødevarer, skønhedsprodukter, kosmetik med mere. Læs videre her på siden, og find ud af, hvilke supermarkeder i New York der er værd at tage i.

Contents

Food Emporium

Food Emporium er en gourmetforretning med fokus på økologisk og bæredygtig mad og med et udvalg af varer, der er sukker- og glutenfrie. Food Emporium byder på en en disk med varme retter og salater til at tage med på farten. Der er fire butikker, fordelt i Midtown, Uptown og Downtown Manhattan.

Amazon Go Store

Amazon har lanceret en revolutionerende måde at shoppe på! I Amazon Go-butikkerne kan du købe dagligvarer uden at skulle betale ved en kasse. Du skal bare tage varerne, du vil købe, og så gå ud af butikken. For at shoppe her skal du blot have appen Amazon Go med en tilknyttet Amazon-konto. Når du går ind i butikken, scanner du QR-koden i appen, og når du går ud af butikken med dine varer, bliver beløbet, du har handlet for, automatisk trukket. Butikkerne er dog ret små, og her sælges mest morgenmad, frokost og snacks til at have med på farten.

Trader Joe’s

Trader Joe’s er endnu en berømt kæde af supermarkeder i New York, som byder på (sund) mad, bl.a. også til folk der følger en bestemt diæt. Her sælges også private label-varer, som er billige. Som regel er der mange mennesker og lang kø i disse supermarkeder, men alligevel kan man komme hurtigt igennem. Og ellers kan de billige varer gøre op for ventetiden. Download min gratis Eric’s New York app, og se en oversigt over supermarkeder i New York, heriblandt den nærmeste Trader Joe’s.

Whole Foods

Whole Foods er nok det mest kendte supermarked i New York. Priserne er lidt højere end andre steder, men Whole Foods er et nemt og bekvemt valg. Der er mange af dem på Manhattan, og her kan du finde alverdens ting – både færdiglavet mad, råvarer, snacks og endda rengøringsmidler. Whole Foods byder på økologiske og miljøvenlige produkter, herunder mange vegetariske, veganske, sukkerfrie og glutenfrie varer. Næsten alle Whole Foods-butikker på Manhattan har også en disk med forskellige færdigretter og salater.

Erics tip: “Jeg anbefaler at besøge butikken i Columbus Circle, lige overfor Central Park. Her kan du købe lækre snacks og holde en picnic i parken.”

Supermarkeder i New York - Whole Foods Supermarkeder i New York - Udvalg i Whole Foods

Target Midtown

Target er en af de mest kendte discountbutikker i USA, og der findes en afdeling i Midtown Manhattan nær Penn Station. Target er et hypermarked, så her kan du finde lidt af hvert: madvarer, tøj, husholdningsartikler, køkkenapparater, kosmetik med mere. Selvom butikken i Midtown er mindre end Target-butikkerne normalt er, så gør den gode beliggenhed den til et ideelt sted at shoppe.

Supermarkeder i New York - Target New York udenfor Supermarkeder i New York - Target New York

Materialister

De amerikanske materialister, eller drugstores som de hedder på disse kanter, er et godt alternativ til supermarkeder. Disse “minimarkeder” sælger nemlig ikke kun lægemidler, men også mad, tøj, makeup og drikkevarer som f.eks. juice, store flasker vand og endda mælk. I New York er der aldrig langt til den nærmeste materialist. Kig efter butikskæder som Duane Reade, CVS og Rite Aid.

Walmart i New Jersey

Der ligger ikke en Walmart i New York City, men til gengæld er der en i nabostaten New Jersey. Det er et af de bedre steder at shoppe, og derfor er der også mange newyorkere, der tager dertil. Jeg bliver også jævnligt spurgt, om der er en Walmart i New York, så derfor er butikken kommet med på listen her, selvom den ligger i New Jersey. Walmart er en kæde af rigtig store hypermarkeder, hvor du kan finde alt fra madvarer til elektronik og legetøj. Hvis du ikke har tænkt dig at shoppe amok, så kan det ikke rigtig svare sig at tage helt til New Jersey. Beslutter du dig alligevel for at tage dertil, så sørg for at afsætte god tid til turen. Fra Manhattans busstation Port Authority kan du tage buslinje 320 mod Harmon Meadow for at komme til Walmart i New Jersey.

Markeder

Hvorfor ikke købe ind som en rigtig newyorker gør det? Besøg et af de mange markeder i New York, og køb friske fødevarer og lidt lækkerier til at nyde på farten. Markederne er et godt alternativ til supermarkeder i New York, da de byder på et bredt udvalg af økologiske og lokalproducerede fødevarer. Ofte er det også billigere at købe ind på markederne, og så er det hyggeligt at opleve New York, som de lokale newyorkere gør det. Du kan f.eks. tage på Union Square Greenmarket. Det foregår på mandage, onsdage, fredage og lørdage fra kl. 8 til 18 på den nordlige og østlige side af Union Square.

Supermarkeder i New York - CVS Pharmacy Supermarkeder i New York - Duane Reade

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev