Supermarkeder i New York

Supermarkeder i New York

Supermarkederne i New York imødekommer alle newyorkernes behov. Jeg får ofte spørgsmål om at handle ind i byen. Der er ikke så mange store supermarkeder, men der er andre steder, du kan købe fødevarer, skønhedsprodukter, kosmetik med mere. Læs videre her på siden, og find ud af, hvilke supermarkeder i New York der er værd at tage i

Supermarkeder i New York

Der er massere af steder, hvor man kan handle ind i New York. Nogle butikker er mere fokuserede på økologisk mad, mens andre f.eks. fokuserer på håndlavede produkter. Det er de steder, der er værd at besøge efter min mening:

 1. Whole Foods

  Whole Foods er nok det mest kendte supermarked i New York. Priserne er lidt højere end andre steder, men Whole Foods er et nemt og bekvemt valg. Der er mange af dem på Manhattan , og her kan du finde alverdens ting – både færdiglavet mad, råvarer, snacks og endda rengøringsmidler. Whole Foods byder på økologiske og miljøvenlige produkter, herunder mange vegetariske, veganske, sukkerfrie og glutenfrie varer. Næsten alle Whole Foods-butikker på Manhattan har også en disk med forskellige færdigretter og salater.

  Erics tip: “Jeg anbefaler at besøge butikken i Columbus Circle, lige tværs overfor Central Park, for at købe lækre snacks og have en lille picnic i parken.”

  Supermarkeder i New York - Whole Foods Supermarkeder i New York - Whole Foods udvalg

 2. Wegmans

  Et besøg hos Wegmans er næsten en attraktion i sig selv. Dette luksussupermarked er kendt for sine friske råvarer, frisklavede mad og den omhu, hvormed produkterne udvælges. Og du betaler også for alt dette. Produkterne kommer med et lidt højere prisskilt end normalt, men det lover at være det bedste af det bedste. Wegmans er en god mulighed for at få et frisk måltid til frokost eller til at tage med på hotelværelset sidst på dagen. Og selv om du ikke har brug for noget, skal du huske at besøge Wegmans, hvis du kommer forbi; det er noget af en oplevelse.

  Supermarkeder i New York - Wegmans Supermarkeder i New York - Wegmans fresh

 3. Target

  Target er en af de mest kendte discountbutikker i USA, og der findes flere lokationer rundt omkring i New York. Target er et hypermarked, så her kan du finde lidt af hvert: madvarer, tøj, husholdningsartikler, køkkenapparater, kosmetik med mere. Selvom butikken i Midtown er mindre end Target-butikkerne normalt er, så gør den gode beliggenhed den til et ideelt sted at handle ind!

  Supermarkeder i New York - Target New York udenfor Supermarkeder i New York - Target New York

 4. Trader Joe’s

  Trader Joe’s er endnu en berømt kæde af supermarkeder i New York, som byder på (sund) mad, bl.a. også til folk der følger en bestemt diæt. Her sælges også private label-varer, som er billige. Som regel er der mange mennesker og lang kø i disse supermarkeder, men alligevel kan man komme hurtigt igennem. Og ellers kan de billige varer gøre op for ventetiden.

  Eric’s Tip: “Download min gratis Eric’s New York app for at se en oversigt over supermarkeder i New York!”
 5. Apoteker

  De amerikanske apoteker, eller drugstores som de hedder på disse kanter, er et godt alternativ til supermarkeder. Disse “minimarkeder” sælger nemlig ikke kun lægemidler, men også mad, tøj, makeup og drikkevarer som f.eks. juice, store flasker vand og endda mælk. I New York er der aldrig langt til den nærmeste materialist. Kig efter butikskæder som Duane Reade, CVS og Rite Aid. Nogle af dem har endda åben 24 timer i døgnet.

  Supermarkeder i New York - CVS Pharmacy Supermarkeder i New York - Duane Reade

 6. Markeder

  Hvorfor ikke købe ind som en rigtig newyorker gør det? Besøg et af de mange New York markeder for at købe friske råvarer og lidt snacks til farten. Markederne er et godt alternativ til supermarkeder i New York, da de byder på et bredt udvalg af økologiske og lokalproducerede fødevarer. Ofte er det også billigere at købe ind på markedern, og så er det også meget sjov at se New York fra perspektivet af lokale newyorkere.

 7. Walmart i New Jersey

  Der ligger ikke en Walmart i New York City, men til gengæld er der en i nabostaten New Jersey. Det er et af de bedre steder at shoppe, og derfor er der også mange newyorkere, der tager dertil. Jeg bliver også jævnligt spurgt, om der er en Walmart i New York, så derfor er butikken kommet med på listen her, selvom den ligger i New Jersey. Walmart er en kæde af rigtig store hypermarkeder, hvor du kan finde alt fra madvarer til elektronik og legetøj. Hvis du ikke har tænkt dig at shoppe amok, så kan det ikke rigtig svare sig at tage helt til New Jersey. Beslutter du dig alligevel for at tage dertil, så sørg for at afsætte god tid til turen. Fra Manhattans busstation Port Authority kan du tage buslinje 320 mod Harmon Meadow for at komme til Walmart i New Jersey.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev