Black Friday i New York 2024

Black Friday i New York

Black Friday er årets største udsalgsdag i New York. Du kan forvente at se varer med helt op til 80% rabat i forhold til de normale priser! Det sker kun en gang om året, sidst i november. I 2024, falder Black Friday på november 29th. Læs videre her for at finde ud af mere om Black Friday i New York.

Contents

Hvad er Black Friday?

Black Friday ligger på dagen efter Thanksgiving Day. For mange er det også den officielle start på julehandlen. Hver Thanksgiving forsøger de store amerikanske butikskæder at lokke kunder ind i deres butik eller webshop. Det gør de ved at have skarpe tilbud, og håbet er så, at kunderne bruger en masse penge.

Hvornår er det Black Friday?

Eftersom Thanksgiving ikke falder på samme dato hvert år, så ændrer datoen sig for både Thanksgiving og Black Friday fra år til år. Det er altid Thanksgiving Day på den 4. torsdag i november, og Black Friday er den følgende dag. I 2024 er det Black Friday 29. november.

Oprindeligt begyndte udsalget i de tidlige morgentimer på Black Friday. De senere år har mange butikker dog startet deres udsalg aftenen inden (på Thanksgiving Day).

Hvad kan du forvente dig af Black Friday?

STORE rabatter! Der er virkelig fantastiske rabatter at hente på eftertragtede varer som populære tøjmærker, (Apple) tablets og smartphones, tv’er, populært legetøj og meget andet. Produkterne er på udsalg til de laveste priser, de kommer til at være til salg for hele året.

Du kan godt regne med lange køer, store folkemængder og totalt shopping-vanvid. Det er nemlig årets travleste udsalgsdag i New York. De nedsatte varer bliver hurtigt udsolgt. Derfor er det med at stille vækkeuret og sørge for at komme tidligt, hvis du skal have fat i de bedste tilbud og finde tøj i den rette størrelse.

Bedste tilbud på Black Friday

Når Thanksgiving nærmer sig, bliver der reklameret for tilbud på forskellige måder. I New York er der i de lokale aviser reklamer for Black Friday-tilbud og rabatkuponer, der kan bruges til at spare endnu mere. Det er derfor bestemt værd at købe en avis med de småpenge, du sikkert alligevel render rundt med i lommen, for at se, hvad der kommer af tilbud. Hvis du har mulighed for at komme på nettet, så kig også der. Den nemmeste måde at finde tilbuddene på er ved at gå ind på butikkens website i dagene op til Thanksgiving. Her skal de nok reklamere for deres Black Friday-tilbud, og så kan du også finde den nærmeste butik og se åbningstiderne (butikkerne holder længere åbent på Black Friday).

Designer-outlet i New York

Det bedste sted at finde gode tilbud året rundt er naturligvis i et designer-outlet i New York. Her behøver du ikke at vente på Black Friday for at finde gode ting til outlet-priser i mærkevarerbutikkerne. Dog holder de naturligvis også Black Friday i byens outlets, så på denne dag er priserne endda endnu bedre end resten af året.

Tips til Black Friday

Vær på udkig efter de såkaldte ”door buster”-tilbud. Det er et udvalg af varer, der sælges til ekstremt lave priser til dem, som kommer ind i butikken, lige når den åbner på Black Friday. Det er altid værd at komme tidligt ud af fjerene for at få fat i door busters. Det kan eksempelvist være elektronik, der sælges som door busters, og disse varer sælges med de største prisnedsættelser. Dog kan du godt forvente, at der er et begrænset antal af disse varer til salg. De bliver derfor lynhurtigt udsolgt. I mange butikker er det også kun tilladt at købe et door buster-tilbud per person.

De bedste butikker på Black Friday i New York

  • Apple Store: Den eneste dag om året Apple har udsalg.
  • Macy’s: De åbner omkring klokken 06.00, og der er lang kø! Masser af gode tilbud.
  • Best Buy: Hvis du gerne vil købe elektronik, så er Best Buy stedet at tage hen på Black Friday.

Black Friday i New York - Black Friday-tilbud Black Friday i New York - Tilbudsskilt

Hvorfor hedder det Black Friday?

Navnet Black Friday kommer sig af, at mange butikker bruger farven rød til at illustrere, at de går i minus, og farven sort når de får store summer ind.

Det er primært stormagasiner og butikskæder, der holder Black Friday-udsalg. Der er kommet en separat udsalgsdag til, som hedder Small Business Saturday. Den foregår dagen efter Black Friday, og her opfordres folk til at handle hos nogle af de lokale, mindre butikker i nabolaget. Hvis du er i New York på Small Business Saturday, hvorfor så ikke shoppe i en af de små, lokale specialbutikker eller gavebutikker for at støtte de lokale forretningsdrivende?

Varer Black Friday kun én dag?

Ja, officielt er det kun Black Fridag én dag – om fredagen efter Thanksgiving. De fleste butikker i New York har dog tilbud hele weekenden, og mange steder gælder tilbuddene endda til og med mandag.

Er der nogen Black Friday-tilbud på NewYorkCity.dk?

Nogle gange er der tilbud på min hjemmeside; hold øje med mine Black Friday tilbud.

Hvornår er Black Friday?

Black Friday er dagen efter Thanksgiving. I 2024, falder Black Friday på november 29th. Læs mere her.

Hvornår starter Black Friday i New York?

Black Friday tilbuddene i New York starter på Thanksgiving-aften.

Hvor skal man tage hen for at shoppe på Black Friday i NYC?

Alle butikker I New York vil have Black Friday-tilbud. Især Macy’s er kendt for sine gode tilbud.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev