Blue Man Group i New York billetter

Blue Man Group i New York billetter

Køb dine billetter her

Hvad kan du forvente, når du køber Blue Man Group i New York tickets? Det er nok ikke til meget hjælp, men den eneste måde at forstå oplevelsen på er ved selv at se forestillingen. Jeg vil dog prøve at beskrive Blue Man Group-showet, så godt jeg kan. Forestillingen foregår på Astor Place Theatre og handler om tre skaldede, blå mænd uden ører, der forstår at skabe et fantastisk show. Disse blå skabninger hverken taler eller laver lyde. Deres mission er at præsentere deres specielle gadgets for publikum, så vær forberedt på en sjov aften fuld af overraskelser! Køber du dine teaterbilletter, inden du rejser til New York sparer du både tid og penge, og det er samtidig nemt og trygt at købe billetter online.

Køb dine billetter til Blue Man Group her

Køb Blue Man Group billetter nu uden servicegebyrer, og hent billetterne direkte på teatret!

Unik underholdning

Blue Man Group beskriver sig selv således: “Kan du huske dengang, du var lille, og en af ​​dine fantasivenner tog dig i hånden og fulgte dig til en verden, der lignede din egen, men bare var mere farverig? Nej? Det kan jeg heller ikke. Det er sådan Blue Man Group er.”

Underholdningen, de tre blå mænd skaber, er helt unik, og du finder ikke noget lignende andre steder. Med en kombinationen af ​​musik, teknologi og komedie gør de det til et show, der passer til folk i alle aldre. Showet startede i 1991 og er et af de off-Broadway-shows i New York, der har kørt i længst tid. Jeg er helt sikker på, du kommer til at grine, når du ser, hvordan de blå mænd reagerer på moderne gadgets. De er både nysgerrige og overraskede. Du vil også blive imponeret over sci-fi-trommer, talebobler på LED-skærme og de mange andre cool ting, som gruppen har lavet. Du tror måske, forestillingen ikke er noget for dig, men jeg garanterer, at du får en sjov aften i teatret!

Blue Man Group i New York billetter - Armene op Blue Man Group i New York billetter - Blue Man

Hvordan køber jeg Blue Man Group i New York billetter?

Blue Man Group tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail med det officielle værdibevis. På værdibeviset står al den information, du har brug for. På dagen for forestillingen ligger billetterne klar ved teatrets billetluge (Box Office). Du kan hente dem indtil 30 minutter inden forestillingens start. Du skal fremvise gyldig billed-ID (pas) ved afhentning af billetterne.

Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide på præcist hvilke pladser, du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er du garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Køb dine billetter til Blue Man Group her

Blue Man Group i New York billetter - Trommeslager Blue Man Group i New York billetter - Scenen

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, som du betaler!
 • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
 • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
 • Pålideligt, sikkert og hurtigt
 • Betal med betalingskort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen

Send mig en e-mail på [email protected], hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Erics tip: Hvem har ikke hørt om Blue Man Group? Showet er fantastisk underholdende, hvilket har gjort det til en international succes. Det er ægte slapstick-humor, så tag endelig børnene med! Da jeg så showet, sad jeg dejligt tæt på scenen i poncho-sektionen! Har du allerede set Blue Man Group i London, får du ikke noget nyt at se her, så prøv STOMP i stedet.

Information om forestillingen

 • Showet egner sig for børn på 8 år og derover. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret
 • Varighed: omkring 1 time og 45 minutter. Der er ingen pause i showet
 • Sted: Astor Place Theater, 434 Lafayette Street
 • for salsplanen over Astor Place Theatre

Køb dine billetter til Blue Man Group her

Har du ikke lyst til at se Blue Man Group?

Se en række andre Broadway-shows her

Kommende shows

  Køb dine billetter til Blue Man Group herKøb dine billetter her

  Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

  Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev


  Søg efter billetter
  fra
  til
  Søg efter billetter