Bronx Zoo i New York

Køb billetter nu
Bronx Zoo i New York

Bronx Zoo i New York er en af verdens største zoologiske haver. Den ligger i Bronx Park, syd for New York Botanical Garden. Jeg kan anbefale at tage dertil med børn eller endda på en romantisk date. Det er umuligt at kede sig i den zoologiske have. Ved åbningen i 1899 havde den 843 dyr. I dag er det tal tættere på 4.000, fordelt over 115 hektar. Der er omkring 600 forskellige dyrearter, hvoraf flere af dem er truede.

Køb dine billetter til Bronx Zoo her

Bronx Zoo med børn

Er du på udkig efter ting at lave i New York med børn, så er Bronx Zoo et godt valg. Her er der en særlig børnezoo, som er et must, når du besøger den zoologiske have med børn. Det er en blanding mellem en klassisk børnezoo, hvor man kan klappe dyrene, og en legeplads. Her kan ungerne lære at leve eller bevæge sig som dyr, og de kan fodre lam og lamaer. Også i afdelingen “Madagascar!” skal familiens yngste nok få et smil på læben, især hvis de kender filmen af samme navn. I “Madagascar!” er der ikke blot dyr fra den afrikanske ø, men de befinder sig tilmed i en perfekt efterligning af deres naturlige habitat.

Bronx Zoo i New York - Giraffer Bronx Zoo i New York - Abe

Bronx Zoo om vinteren

På dage hvor vejret ikke er det bedste, er det godt at gå rundt i den såkaldte JungleWorld, som er en kunstig asiatisk regnskov. Her bor dyr som oddere, tapirer og gibbonaber side om side, præcis som de gør det i naturen. Du kan også besøge 4D-biografen. Her vises der en 3D-film, som er tilført en ekstra dimension i form af special effects som vind, tåge, lys og dufte.

Besøg Bronx Zoo

Fra Manhattan er den hurtigste måde at komme til Bronx Zoo på ved at tage ekspresbussen BxM11. Hvis du bare vil tage et hurtigt kig på aberne og pingvinerne, så hav in mente, at du senest kan komme ind en time inden lukketid. Den zoologiske have åbner klokken 10 og lukker mellem klokken 16.30 og 17.30, afhængigt af sæson. Du har derfor op til 6,5 eller 7,5 time på en dag til at opleve den zoologiske have, men alligevel det næsten umuligt at se det hele i løbet af én dag. Selv hvis du har god tid, anbefaler jeg derfor, at du kigger på kortet og planlægger din rute, inden du går i gang.

Erics tip: Bronx Zoo ligger rimeligt langt fra Manhattan, så du skal være ret vild med zoologiske haver for at tage derhen. Hvis du vil dertil for dine børns skyld, så er det værd at overveje at købe billetter til Central Park Zoo i stedet.

Praktisk information

 • Sted: 2300 Southern Boulevard, Bronx
 • Åbningstider:
  • 27. marts – 6. november 2021:
   • mandag-fredag: kl. 10.00-17.00
   • weekender og helligdage: kl. 10.00-17.30
  • 7. november 2021 – marts 2022:
   • Dagligt: kl. 10.00-16.30
 • Børn under 3 år kommer gratis ind

Køb dine Bronx Zoo billetter her

Bronx Zoo tickets er med i Sightseeing Flex Pass

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter