Bronx Zoo i New York

Køb billetter nu
Bronx Zoo i New York

Bronx Zoo i New York er verdens største storby-zoo. Bronx Zoo åbnede i 1899, og i dag byder den på næsten 4000 dyr og 600 forskellige dyrearter. Nogle af disse er oprindelige nordamerikanske arter, og de er imponerede at se. Andre afdelinger af den zoologiske have er dedikeret til dyr fra bl.a. Asien, Afrika og Madagascar. Der er adskillige truede dyrearter, så du får en ganske særlig samling af dyr at se i denne zoo i New York. Bronx Zoo er et godt sted at besøge med børn. Det er også den perfekte attraktion for enhver, der gerne vil have en kort pause fra det hektiske Manhattan og nyde naturen..

Køb dine billetter til Bronx Zoo her

Amerikanske dyr i Bronx Zoo

Det unikke ved Brox Zoo er den store samling af dyrearter, der hører hjemme i USA. Her kan du ikke blot se klassiske dyr som zebraer og giraffer, men også en flok amerikanske bisonokser, nogle (reddede) grizzlybjørne og endda hvidhovedet havørne (bald eagles). Hvis du er i tvivl om, hvilken zoo i New York du skal besøge, og du gerne vil se de mest imponerende dyr, så skal du helt klart vælge Bronx Zoo.

Bronx Zoo i New York - Drikkende dyr Bronx Zoo i New York - Dyr slapper af

Bronx Zoo når det regner

På dage hvor vejret ikke er det bedste, er det godt at gå rundt i den såkaldte JungleWorld, som er en kunstig asiatisk regnskov. Her bor dyr som oddere, tapirer og gibbonaber side om side, præcis som de gør det i naturen. Du kan også besøge 4D-biografen. Her vises der en 3D-film, som er tilført en ekstra dimension i form af special effects som vind, tåge, lys og dufte.

Bronx Zoo med børn

Er du på udkig efter ting at lave i New York med børn, så er Bronx Zoo et godt valg. Her er der en særlig børnezoo, som er et must, når du besøger den zoologiske have med børn. Det er en blanding mellem en klassisk børnezoo, hvor man kan klappe dyrene, og en legeplads. Her kan ungerne lære at leve eller bevæge sig som dyr, og de kan fodre lam og lamaer. Også i afdelingen “Madagascar!” skal familiens yngste nok få et smil på læben, især hvis de kender filmen af samme navn. I “Madagascar!” er der ikke blot dyr fra den afrikanske ø, men de befinder sig tilmed i en perfekt efterligning af deres naturlige habitat.

Bronx Zoo i New York - Giraffer Bronx Zoo i New York - Abe

Besøg Bronx Zoo

Fra Manhattan er den hurtigste måde at komme til Bronx Zoo på ved at tage ekspresbussen BxM11. Du kan stige på ved et af busstoppestederne på Madison Avenue, eksempelvis det på hjørnet af Madison Avenue og E 39 Street. Du kan betale med et Pay-Per-Ride MetroCard eller Apple Pay (koblet til et betalingkort) på din mobil. Du kan stige af ved stoppestedet Bronx River Pkwy & Bronx Zoo Entrance. Bronx Zoo åbner kl. 10.00 og lukker mellem kl. 16.30 og 17.30, afhængigt af sæson. Eftersom det er er temmelig stor zoo, anbefaler jeg, at du på forhånd kigger på kortet og planlægger din rute derinde.

Erics tip: Bronx Zoo ligger rimeligt langt fra Manhattan, så du skal være ret vild med zoologiske haver for at tage derhen. Hvis du vil dertil for dine børns skyld, så er det værd at overveje at købe billetter til Central Park Zoo i stedet.

Bronx Zoo og New York Botanical Garden

Ved siden af Bronx Zoo finder du New York Botanical Garden. De to seværdigheder kan derfor med fordel kombineres. Jeg anbefaler at starte med Botanical Garden. Du kan nemt komme hertil ved at tage subway-linje 4 eller D til Bedford Park Boulevard og derfra gå ca. 15 minutter til havens nordlige indgang. Hvis du besøger haven fra nordlig mod sydlig retning, så kan du komme ud gennem det, der egentlig er hovedindgangen. Derfra kan du gå ti the Bronx Zoos Belmont-indgang, som ligger på 2348 Southern Boulevard.

Praktisk information

 • Sted: 2348 Southern Boulevard, Bronx
 • Åbningstider:
  • 2. april – 5. november 2022:
   • mandag-fredag: kl. 10.00-17.00
   • weekender og helligdage: kl. 10.00-17.30
  • 6. november 2021 – marts 2023:
   • Dagligt: kl. 10.00-16.30
 • Børn under 3 år kommer gratis ind

Køb dine Bronx Zoo billetter her

Bronx Zoo tickets er med i Sightseeing Flex Pass

Hvad koster entré til Bronx Zoo?

Billetter til Bronx Zoo koster fra 308 kr., men entré er inkluderet med et New York Sightseeing Pass.

Ligger Bronx Zoo i et sikkert område?

Bronx Zoo kan du trygt besøge. Jeg anbefaler dog, at du tager bussen derhen, frem for at gå rundt i det omkringliggende område. Læs mere her.

Hvor meget tid skal man bruge i Bronx Zoo?

Bronx Zoo er meget stor, så det er svært at nå at se det hele på en dag. Du kan dog se det meste på omkring 4 timer. Vær opmærksom på, at Bronx Zoo ligger langt fra Manhattan, hvilket også gør et besøg tidskrævende.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev