Botanical Gardens i New York

Køb billetter nu
Botanical Gardens i New York

Botanical gardens i New York er der adskillige af, men New York Botanical Garden i Bronx og Brooklyn Botanic Garden er de to største. De botaniske haver i New York er et must for enhver turist med grønne fingre, og de er samtidig rolige oaser i den travle storby. Foruden de to store haver er der også flere mindre botaniske haver i NYC, og på den måde kan du opleve flot natur i alle New Yorks bydele.

Contents

New York Botanical Garden i Bronx

New York Botanical Garden er New Yorks største botaniske have. Faktisk er det en af de største af slagsen i USA. New York Botanical Garden strækker sig over 1 km² og består af intet mindre end 50 separate haver, alle med forskellige temaer og planter. Her er bl.a. et område med et vandfald og et med skov samt en Adventure Garden for børn. I alt er her omkring 1 million plantearter! Hvis du gerne vil skifte skyskraberne ud med natur for en stund, så er det her stedet at tage til. Der afholdes årligt et orkidé-show mellem slutningen af februar og starten af april, hvor en imponerende samling af de smukke blomster er udstillet.

Hvordan kommer jeg til New York Botanical Garden?

Du kan komme til New York Botanical Garden ved at tage subway-linje B, D eller 4 til Bedford Park Blvd. Station. Herfra kan du gå ned ad bakke mod den botaniske have, en gåtur på ca. 15 minutter. Entré er inkluderet med de fleste rabatkort til New York.

Køb dine New York Botanical Garden billetter her

Botanical Gardens i New York - New York Botanical Garden i Bronx Botanical Gardens i New York - New York Botanical Garden Bronx

Brooklyn Botanic Garden

Brooklyn Botanic Garden er den andenstørste botaniske have i New York. Den ligger ved siden af Prospect Park i Brooklyn og er kendt for sine farverige, blomstrende kirsebærtræer. Brooklyn Botanic Garden består af 12 forskellige haver med mange særlige steder. Besøger du den botaniske have om foråret? Så sørg for at lægge vejen forbi Robert W. Wilson Overlook. Herfra har du en fin udsigt til de lyserøde kirsebærtræer. Hvis du besøger Brooklyn Botanic Garden med børn, så må du ikke misse Discovery Garden. Entré til Brooklyn Botanic Garden er for eksempel inkluderet i Go New York Explorer Pass eller All-Inclusive Pass.

Hvordan kommer jeg til Brooklyn Botanic Garden?

Mange subway-linjer stopper i nærheden af den botaniske have. Du kan tage linje 2 eller 3 (rød) til Eastern Parkway – Brooklyn Museum Station, B, Q eller S til Prospect Park Station eller linje 4 eller 5 (grøn) til Franklin Avenue Station.

Botanical Gardens i New York - Kirsebærtræer Botanical Gardens i New York - Brooklyn Botanical Garden

Queens Botanical Garden

I Queens, nær Citi Field Stadium og bag parken med den store metalglobus Unisphere, ligger Queens Botanical Garden. Denne botaniske have er meget mindre end de to ovennævnte, så den er ikke i sig selv den helt store attraktion. Dog er det hyggeligt med et hurtigt besøg, især om foråret og sommeren, hvis du alligevel er i området. Sørg for at gå langs den såkaldte Frangrance Walk, hvor du på gåturen omgives af duftende blomster og planter. Der er gratis adgang til Queens Botanical Garden mellem november og marts, og resten af året koster det kun et par dollars at komme ind.

Snug Harbor Botanical Garden på Staten Island

Staten Island har også sin egen botaniske have: Snug Harbor Cultural Center & Botanical Garden. Her finder du otte forskellige haver. Højdepunktet i denne botaniske have er alléen, som er en “tunnel” af træer, der danner den perfekte selfie-baggrund. Med et New York Pass og New York Sightseeing Day Pass kan du besøge Snug Harbor Botanical Garden uden at skulle betale yderligere for entré.

6BC Botanical Garden

Der gemmer sig også en botanisk have midt på Lower Manhattan, nærmere bestemt på East 6th Street mellem Avenue B og C. Den kan med rette også kaldes en lille have, for det lille naturskønne stykke på Manhattan fylder ikke mere end et stort hus. Formålet med 6BC Botanical Garden er at forbedre biodiversiteten, at give læring om planter og træer, at gøre kvarteret flottere samt at give de lokale mulighed for at deltage i aktiviteter. Haven er åben fra april til oktober, og der er gratis entré.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev