Carmine’s familierestaurant i New York
Carmine’s familierestaurant i New York serverer italiensk mad og er et perfekt sted at spise for familier og større grupper. Et besøg på denne familierestaurant sikrer en hyggelig aften til en overkommelig pris. Retterne er lavet til at dele. Priserne virker måske høje ved første øjekast, men eftersom det er meningen, man skal dele retterne, ender regningen ikke med at blive så stor endda!
Italiensk familierestaurant
Carmine’s har to restauranter i New York, nemlig Carmine’s Upper West Side og Carmine’s Times Square. Her serverer de retter fra det sydlige Italien. På menuen er der blandt andet friskfanget fisk og skaldyr, traditionelle kødretter, lækker pasta og antipasto. Portionerne er store nok til at dele. Du kan sagtens bestille en portion per ret og dele, med dem du sidder til bords med. Det optimale er, at tage mindst fire personer derhen, da de fleste af retterne er beregnet til at mætte fire personer. Hvis du gerne vil spise en 3- eller 4-retters middag, så er Carmine’s et billigere alternativ i forhold til mange andre af byens restauranter. Rejser du med din familien, så er det et godt sted at spise ude med børn i New York.
Menu
Carmine’s har en menu med masser at vælge imellem, herunder også vegetariske og endda veganske muligheder. Til forret vælger jeg (eller nærmere vi) næsten altid Baked Clams, som er en smagfuld ret med masser af hvidløg. Til hovedret anbefaler jeg Penne Alla Vodka, der er en vegetarisk pastaret med vodka- og hvidløgssauce. Ofte bestiller jeg også et stykke kød, og det er tit Veal Parmigiana valget falder på. Det er en paneret kalvekotelet i en lækker tomatsauce toppet med smeltet mozzarella. Har du lyst til en italiensk overraskelse? Så snup en Four Pizza Special. Jeg er aldrig i tvivl om, hvad jeg skal bestille til dessert. Det er den hjemmelavede tiramisu, jeg tager hver gang. Få restauranter i New York serverer en, der er lige så god.
Carmine’s før og nu
I 1990 åbnede Artie Cutler, Godfrey Polistina og Michael Ronis den første Carmine’s på Upper West Side. Cutlers vision var at skabe atmosfæren fra et italiensk-amerikansk bryllup i restauranten hver eneste aften. Derfor skulle portionerne være store nok til, at familie og venner kunne sidde ved samme bord og dele. Indretningen er i 1950’er-stil (den såkaldte amerikanske guldalder), og Carmine’s interiør har inspireret mange italienske restauranter over hele USA. Den dag i dag er Carmine’s en berømt restaurant, som endda har udvidet med flere restauranten både i og udenfor New York. Alle disse er tro mod den oprindelige vision. Den lækre mad, gode vin og gode atmosfære gør, at man føler sig hjemme.
Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse: