Chrysler Building Observation Deck billetter

Chrysler Building Observation Deck Tickets

Køb Chrysler Building Observation Deck billetter online, inden du rejser til New York. Chrysler Building er bygget i art deco-stil, og udsigtspunktet byder på en unik udsigt over omgivelserne. Et syn, der sidst kunne nydes i 1945, da det prestigefyldte observationsdæk lukkede efter 15 år. Nu er der igen mulighed for at se sig omkring inde i den ikoniske New York-bygning og for at nyde det travle gadebillede oppefra. Nyd en unik udsigt over Grand Central, East River og andre af byens vartegn.

Chrysler Building Observation Deck er ikke åbnet endnu.
Du kan i stedet besøge andre af de bedste observationsdæk i New York.

Besøg Chrysler Building

Chrysler Building er 319 meter høj og har 77 etager. Observationsdækket kommer til at være på 61. etage. Terrasserne, der allerede nu findes på etagens nord- og sydside, kommer til at være udsigtspunkterne. De ligger lige over de otte ørnefigurer, der pryder skyskraberens hjørner. De eksisterende terrasser vil blive renoveret og tilpasset, så de kan blive til en turistattraktion. Der kommer nye vinduer og glasvægge langs siderne på terrassen. Chrysler Building Observation Deck kommer til at være en ny seværdighed i en af Manhattans ældste bygninger – et must på enhver rejse til New York.

Praktisk information

  • Sted: 405 Lexington Avenue, mellem E 42nd og E 43rd Street. Du kommer dertil ved at tage subway til stationen Grand Central – 42 St.

Chrysler Building Observation Deck billetter

Er det gratis at komme op i Chrysler Building?

Nej, det er nødvendigt at købe en billet. Læs mere om det her.

Hvordan køber jeg billet til Chrysler Building?

Du kan købe din billet online her.

Hvornår åbner Chrysler Building Observation Deck?

Det vides endnu ikke, hvornår observationsdækket åbner.

Hvilken etage er Chrysler Building Observation Deck på?

Chrysler Building Observation Deck kommer til at være på 61. etage.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev