2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Circle Line: Landmarks Cruise (1,5 time)

Circle Line: Landmarks Cruise (1,5 time)

Køb billetter nu
Circle Line Landmark Cruise

Circle Line Landmarks Cruise er en af de bådture, jeg varmt kan anbefale. Her kan du på 1,5 time se alle New Yorks store seværdigheder, der kan ses fra vandsiden. 1,5 time til en bådtur er meget passende, og det føles hverken som for lang eller for kort tid. Undervejs fortæller en professionel guide dig om New Yorks historie og om de seværdigheder, I passerer undervejs, heriblandt Empire State Building, United Nations (FN) og selvfølgelig Frihedsgudinden. Båden sejler også under byens mest berømte bro, Brooklyn Bridge. Ikke alene kan du se den imponerende bro fra et andet perspektiv, men du får også chancen for at tage nogle fabelagtige fotos af den.

Book dine billetter til Circle Line Landmarks Cruise her

Manhattans skyline set fra vandet

Guiden tager sig tid til at besvare individuelle spørgsmål, hvilket gør turen mere personlig og får en til at føle sig værdsat. Du kan købe drikkevarer og snacks ombord, men du må også gerne tage dine egne snacks og drikkevarer uden alkohol med. Det øverste dæk er åbent, hvilket gør det til et perfekt sted at tage fotos og nyde Manhattans skyline fra.

Båden sejler fra Pier 83, og selv hvis det er, første gang du er i New York, er det rimeligt nemt at finde derhen. Pier 83 ligger på West 42nd Street og 12th Avenue, omkring 1,5 km fra Times Square.

Erics tip: Det her er den sightseeing-bådtur, jeg bedst kan lide. Den varer ikke så lang tid, så det er nemt at finde tid til selv for folk, der kun har et par dage i New York. Du kommer forbi alle hovedattraktionerne, der kan ses fra vandet, og du får mange spændende ting at vide undervejs.

Circle Line Landmark Cruise - Skyline Circle Line Landmark Cruise - Brooklyn Bridge

Praktisk information

Du kan enten købe en billet til en bestemt afgang eller en billet med et fleksibelt afgangstidspunkt. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Har du valgt en billet med en fast afgangstid, så kan du vise billetten (printet ud eller på din smartphone), når du går om bord på båden-

Med en fleksibel billet skal du vise dit værdibevis ved billetlugen for at få en billet med din ønskede afgangstid. Jeg anbefaler, du gør det så tidligt på dagen som muligt, eller endda dagen før, så du når at få en plads på det ønskede tidspunkt.

 • Varighed: 1,5 time
 • Afgangssted: Pier 83
 • Afgangstider:
  • 1. januar – 14. marts: dagligt klokken 15.30
  • 15. marts – 26. april: dagligt klokken 12.30 og 15.30
  • 27. april – 17. maj: dagligt klokken 11.30, 12.30, 14.00 og 15.00
  • 18. maj – 2. september: dagligt klokken 11.00, 14.00 og 15.30
  • 3. september – 27. oktober: dagligt klokken 11.30, 12.30, 14.30 og 15.30
  • 28. oktober – 31. december: dagligt klokken 15.30
  • Nytårsdag, 4. juli og Thanksgiving Day gælder der andre afgangstider
  • Der er ingen ture på Christmas Day (25. december)
 • Ankom tidligt for at få de bedste pladser

Bestil dine billetter til Circle Line Landmarks Cruise her

TIP: Bådturen er inkluderet i New York Pass

Ruten

Circle Line Landmarks Cruise - Ruten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter