Circle Line: Landmarks Cruise (1,5 time)

Køb billetter nu
Circle Line Landmarks Cruise

Circle Line Landmarks Cruise er en af de bådture, jeg varmt kan anbefale. Her kan du i løbet af 1,5 time se alle de store seværdigheder, der kan ses fra vandsiden i New York. 1,5 time til en bådtur er meget passende, og det føles hverken som for lang eller for kort tid. Undervejs fortæller en professionel guide dig om New Yorks historie og om de seværdigheder, I passerer undervejs, heriblandt Empire State Building, FN’s hovedkvarter og selvfølgelig Frihedsgudinden. Båden sejler også under byens mest berømte bro, Brooklyn Bridge. Ikke alene kan du se den imponerende bro fra et andet perspektiv, men du får også chancen for at få taget nogle fabelagtige fotos af den.

Book dine billetter til Circle Line Landmarks Cruise her

Contents

Manhattans skyline set fra vandet

Guiden tager sig tid til at besvare individuelle spørgsmål, hvilket gør turen mere personlig. Du kan købe drikkevarer og snacks ombord, men du må også gerne medbringe dine egne snacks og drikkevarer uden alkohol. Det øverste dæk er åbent, hvilket gør det til et perfekt sted at tage fotos og nyde Manhattans skyline fra.

Båden sejler fra Pier 83, og selv hvis du er i New York for første gang, er det rimeligt nemt at finde derhen. Pier 83 ligger på West 42nd Street og 12th Avenue, omkring 1,5 km fra Times Square.

Erics tip: “Det her er den sightseeing-bådtur, jeg bedst kan lide. Den er ret kort og er derfor nem at finde tid til, selvom du kun har et par dage i New York. Du kommer forbi alle hovedattraktionerne, der kan ses fra vandet, og du får mange spændende ting at vide undervejs gennem guidens sjove kommentarer, eller hvis du foretrækker, med assistance fra den gratis, flersprogede audioguide app.”

Circle Line Landmarks Cruise - Skyline Circle Line Landmarks Cruise

Praktisk information

Efter bestilling modtager du en voucher, som du kan printe eller vise på din telefon. Ankom mindst 30 minutter før afgang for at få de bedste pladser.

 • Varighed: 1,5 time
 • Afgangssted: Pier 83
 • Afgangstider 2024:
  • 1. januar – 7. marts: dagligt fra kl 15.30
  • 8. marts – 2. maj: dagligt fra kl 12.30 og 15.00
  • 3. maj – 31. oktober: dagligt fra kl 11.30, 12.30, 14.00 og 15.00
  • 1. november – 31. december: dagligt fra kl 12.30 og 15.00
  • Der gælder andre afgangsider for 4. juli
  • Der er ingen ture på Thanksgiving, Christmas Day (25. december)
 • Ankom tidligt for at få de bedste pladser

Bestil dine billetter til Circle Line Landmarks Cruise her

Tip: Køb New York Sightseeing Flex Pass eller Go Explorer Pass for gratis entré

Circle Line Landmarks Cruise – rute

Circle Line Landmarks Cruise - Ruten

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev