Circle Line: Liberty Cruise (1 time)

Køb billetter nu
Circle Line Liberty Cruise

På den 1 time lange bådtur Circle Line Liberty Cruise ser du mange af New Yorks højdepunkter på kort tid. Prisen for bådturen er god, og du får muligheden for at se nogle af New Yorks seværdigheder fra et nyt perspektiv. På 1 time ser du blandt andet Frihedsgudinden, Wall Street, Brooklyn Bridge og Battery Park. Turen starter på Manhattans vestside ved Circle Line Terminal, Pier 83 (12th Avenue, mellem 42nd og 43rd Street).

Book dine billetter til Circle Line Liberty Cruise her

Lærerig bådtur

På bådturen fortæller guiden dig om de forskellige bygninger, I passerer, og New Yorks historie. Undervejs fortæller guiden også sjove facts, som gør turen endnu hyggeligere. Her har du chancen for at lære mere om Frihedsgudinden, Ellis Island, der var porten til USA for millioner af immigranter, og det historiske immigrationskontor. Sørg for at have kameraet med, så du kan få taget et flot nærbillede af Frihedsgudinden, når I sejler forbi hende. Du kan sidde indenfor (med aircondition), eller du kan nyde den friske vind udenfor. Ombord kan du købe mad, drikkevarer og souvenirs. Du må også gerne tage din egen mad og ikke-alkoholiske drikkevarer med på bådturen.

Erics tip: Hvis du gerne vil nyde en sightseeing-tur ombord på en traditionel tall ship-sejlbåd, så tag på en Frihedsgudinden sejltur. Her sejler du rundt i New Yorks farvande i to timer og ser attraktioner som Empire State Building og Frihedsgudinden.

Circle Line Liberty Cruise - Frihedsgudinden Circle Line Liberty Cruise - Skyline

Praktisk information

Du kan enten købe en billet til en bestemt afgang eller en billet med et fleksibelt afgangstidspunkt. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Du får selve billetten udleveret ved billetlugen ved fremvisning af værdibeviset (printet ud eller på din smartphone). Jeg anbefaler, at du ombytter værdibeviset så tidligt på dagen som muligt, eller endda dagen før, for at sikre dig billet til det ønskede tidspunkt.

 • Varighed: 60 minutter
 • Afgangssted: Pier 83
 • Afgangstider:
  • 1. januar – 1. maj: ingen ture
  • 22. maj – 30. september: dagligt kl. 10.30
  • 1. oktober – 31. december: ingen ture
  • Der gælder andre afgangstider 4. juli og Thanksgiving Day

Book dine billetter til Circle Line Liberty Cruise her

Tip: Bådturen er inkluderet i New York Pass

Circle Line Liberty Cruise – rute

Circle Line Liberty Cruise - Ruten

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter