Eric’s New York Find den gratis i App Store
App storeGoogle play
Circle Line: Liberty Cruise (1 time)

Circle Line: Liberty Cruise (1 time)

Køb billetter nu
Circle Line Liberty Cruise

På den 1 time lange bådtur Circle Line Liberty Cruise ser du mange af New Yorks højdepunkter på kort tid. Prisen for dette cruise er rimelig, og det giver dig muligheden for at se nogle af New Yorks seværdigheder fra et nyt perspektiv. På 1 time får du blandt andet set Frihedsgudinden, Wall Street, Brooklyn Bridge og Battery Park. Turen starter på Manhattans vestside ved Circle Line Terminal, Pier 83 (12th Avenue mellem 42nd og 43rd Street).

Book dine billetter til Circle Line Liberty Cruise her

Lærerig bådtur

På bådturen fortæller guiden dig om bygningerne og New Yorks historie samt fortæller sjove facts, der gør turen endnu hyggeligere. Her har du chancen for at lære mere om Frihedsgudinden, Ellis Island, der var porten til USA for millioner af immigranter, og det historiske immigrationskontor. Sørg for at have kameraet med, så du kan få taget et flot nærbillede af Frihedsgudinden, når I sejler forbi hende. Du kan sidde indenfor (med aircondition), eller du kan nyde den friske vind udenfor. Du kan  købe mad, drikkevarer og souvenirs ombord. Du må også gerne tage din egen mad og ikke-alkoholiske drikkevarer med på turen.

Erics tip: Hvis du gerne vil nyde en sightseeing-tur ombord på en traditionel tall ship-sejlbåd, så tag på en Frihedsgudinden sejltur. Her sejler du i to timer rundt i New Yorks farvande og ser attraktioner som Empire State Building og Frihedsgudinden.

Circle Line Liberty Cruise - Frihedsgudinden Circle Line Liberty Cruise - Freedom Tower

Praktisk information

Du kan enten købe en billet til en bestemt afgang eller en billet med et fleksibelt afgangstidspunkt. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Har du valgt en billet med en fast afgangstid, så kan du vise billetten (printet ud eller på din smartphone), når du går om bord på båden-

Med en fleksibel billet skal du vise dit værdibevis ved billetlugen for at få en billet med din ønskede afgangstid. Jeg anbefaler, du gør det så tidligt på dagen som muligt, eller endda dagen før, så du når at få en plads på det ønskede tidspunkt.

 • Varighed: 60 minutter
 • Afgangssted: Pier 83
 • Afgangstider:
  • 1. januar – 14. marts: dagligt klokken 10.00
  • 15. marts – 26. april: dagligt klokken 10.30
  • 27. april – 2. september: dagligt klokken 10.30 og 16.30
  • 3. september – 27. oktober: dagligt klokken 10.30
  • 28. oktober – 31. december: dagligt klokken 10.00
  • Der gælder andre afgangstider på nytårsdag, 4. juli og Thanksgiving Day
  • Der er ingen tur på Christmas Day (25. december)

Book dine billetter til Circle Line Liberty Cruise her

TIP: Bådturen er inkluderet i New York Pass

Ruten

Circle Line Liberty Cruise - Ruten

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter