Civic Center i New York

Civic Center i New York

Civic Center i New York er et kvarter, der strækker sig fra vest til Tribeca (Broadway) og østpå mod East River. Kvarteret grænser op til Chinatown (Worth Street) mod nord og Financial District mod syd. Der er hop-on-hop-off-busser, der stopper i området. Rådhuset New York City Hall ligger i Civic Center. Det er en smuk bygning, men du må nøjes med at beundre den udefra, for den er ikke åben for offentligheden. På Foley Square ligger byretten Thurgood Marshall Courthouse, og kvarteret byder også på andre flotte bygninger. Kontorbygningen Manhattan Municipal Building var den første skyskraber, der blev bygget til kommunen.

Foley Square og “Law and Order” i Civic Center

Besøger du kvarteret, bør du absolut lægge vejen forbi Foley Square. Det navn er nærmest synonymt med New Yorks retssystem, og hvis du har set tv-serien “Law and Order”, kan du med garanti nikke genkendende til området. Herfra kan du nemt gå direkte til Brooklyn Bridge!

Civic Center i New York - Byret Civic Center i New York - Law and Order

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter