Civic Center i New York

Civic Center i New York

Civic Center i New York er et kvarter på Lower Manhattan, hvor New York City Hall og andre rets- og regeringsbygninger ligger. Civic Center afgrænses af Broadway og Tribeca i vest og East River i øst. Mod nord grænser det op til Chinatown og Worth Street og mod syd til Financial District. Det er et nydeligt kvarter med mange smukke bygninger i klassisk stil.

Contents

“Law and Order” i Civic Center

Du kan komme til Civic Center med en af hop-on hop-off-busserne, som stopper i nærheden. I hjertet af Civic Center ligger krydset Foley Square, med parken Thomas Paine Park i midten. Der er flere retsbygninger, der ligger omkring Foley Square og derfor er navnet nærmest synonymt med New Yorks retsvæsen. Fans af tv-serien “Law and Order” vil med garanti genkende omgivelserne. Du kan endda være så heldig at komme forbi, når de skal til at indspille scener der!

Bygninger Civic Center

Mange af bygnignerne i Civic Center har et klassisk udseende. Du vil måske næsten føle dig hensat til Rom for en stund, når du ser de store søjler og cremefarvede stenbygninger. Blandt de bygninger, der er værd at se, er den klassiske St. Andrew Roman Catholic Church, den imponerende New York Supreme Court og naturligvis rådhuset, City Hall. City Hall er ikke åben for offentligheden, men det er der flere andre bygninger i Civic Center, der er. Området byder også på en af de største offetlige kontorbygninger i verden. Manhattan Municipal Building strækker sig over 40 etager, og her har hele 13 kommunale institutioner hjemme. Efter dit besøg i Civic Center, kan du gå direkte til Brooklyn Bridge via gangbroen!

Erics tip: Der er sikkerhedsforanstaltninger mange steder grundet de vigtige bygninger i kvarteret. Her vil du støde på vejspærringer og sikkerhedsvagter, men det er primært biltrafiken, der påvirkes af bariererne. Som fodgænger kan du blot gå forbi og kigge på bygningerne fra forskellige vinkler.

Bliv gift i New York

Du kommer formentlig til at lægge vejen forbi Civic Center, hvis du skal giftes i New York. Her ligger nemlig New York City Marriage Bureau, og her kan man registrere sig. Hvis du besøger Civic Center vil du se, at mange tager til kvarteret i forbindelse med retssager, vielser og andre formelle anliggender. Derfor er folk i området ofte fint klædt på og i et noget andet humør end turisterne. Der er næsten ingen restauranter og butikker i området. Gå derfor til det tilstødende kvarter Chinatown, hvis du vil have noget at spise.

Civic Center i New York - Byret Civic Center i New York - Law and Order

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev