Blive gift i New York

Blive gift i New York

At blive gift i New York er utrolig romantisk. Hvis du planlægger dit bryllup i New York, er der en række ting, du skal overveje. Især hvis I har til hensigt at stikke af til NYC. I kan fejre denne særlige dag på flere måder, sammen med en af de mange romantiske aktiviteter der er i New York.

Gifte sig i NYC

Hvis du ønsker at blive gift i New York, skal du have et “Marriage License”. Dette ægteskabslicens er et juridisk dokument udstedet af staten New York forud for ægteskabet. Med dette dokument giver staten New York tilladelse til ægteskabet. Selve vielsen skal foretages af en bryllupsofficer, dvs. en person, der har tilladelse til at vie folk i New York. Du kan også blive gift på kontoret af City Clerk.

Hvis du bliver gift i New York, modtager du et Marriage Certificate. For at registrere jeres bryllup i Danmark, skal I kontakte folkeregistret i bopælskommunen, eller seneste bopælskommune, hvis I bor i udlandet. Hvis ikke begge parter er danske/nordiske statsborgere, skal I søge i Familieretshuset.

Erics tip: Et par uger efter vielsen sender New York State en amerikansk vielsesattest til jer. Der er ingen automatisk tilbagemelding til de danske myndigheder. I skal altså derfor selv sørge for at få vielsen og eventuelt navneskift registreret på rådhuset eller kirkekontoret, hvor I bor når I kommer tilbage til Danmark.

Bemærk: Kontakt de lokale myndigheder før og efter brylluppet for at gøre ægteskabet juridisk gyldigt.

Bryllupsfotograf i New York

Under jeres vielsesceremoni i New York bør I ikke gå glip af at få en bryllupsfotograf. Det kan være svært og meget dyrt at finde en god fotograf i New York. En bryllupsfotograf i New York, som jeg kan anbefale, er Mirjam. Jeg har kendt hende i lang tid, og hun vil tage billeder af jer under det store øjeblik og bagefter, til en rimelig pris.

Blive gift i New York - Fotografi Blive gift i New York - Bryllup

Erics tip: Jeg er ikke bryllupsplanlægger. Det kræver meget tid og energi at planlægge et bryllup i New York. Du kan hyre et firma til at gøre det, men du kan også selv vælge at gøre det. Lad mig give dig et par tips i dette indlæg.

Frieri i New York

Der er massere af romantiske steder i New York, der er perfekte til et frieri. Gå f.eks. Ned på knæ på Bow Bridge i Central Park. En anden mulighed er på en af New Yorks observationsdæk. Med en fantastisk udsigt over byen som baggrund er det et øjeblik, som I ikke vil glemme lige foreløbig.

Du kan også stille din partner spørgsmålet på vandet. I kan nyde maden og den fantastiske udsigt over Manhattans skyline på det luksuriøse Bateaux Dinner Cruise.

Blive gift i New York - Central Park Blive gift i New York - Bateaux

En romantisk dag i New York

En romantisk dag i New York er noget, du bør opleve sammen med din partner. Af personlig erfaring kan jeg anbefale spaen på Governors Island. Her kan du nyde mere end 20 wellness-oplevelser sammen med udsigten over Manhattan.

Eller gå efter en uforglemmelig oplevelse, som f.eks. En helikoptertur over New York. Ønsker du at tilføje et strejf af luksus til din dag, når du beundrer udsigten fra oven? Sammen med din partner kan du booke en privat helikoptertur i New York og svæve over byens skyline med din helt egen pilot. Hvad kunne være mere romantisk end det?

Romantiske restauranter i New York

I hele New York er der masser af spise muligheder og barer til en god aften i byen. Jeg har listet alle mine foretrukne romantiske restauranter i New York.

Romantiske hoteller i New York

Under dit bryllup i New York gør en romantisk overnatning kun oplevelsen bedre. Der er hoteller over hele byen, som er fremragende til dette. Se mit udvalg af romantiske hoteller i New York.

Kan jeg som dansk statsborger blive gift i New York?

Ja, du kan blive gift i New York. Læs mere her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev