Eric’s New York Find den gratis i App Store
App storeGoogle play
Comedy clubs i New York

Comedy clubs i New York

Comedy clubs i New York

Der er mange comedy clubs i New York, og det er der en god grund til. Newyorkerne har nemlig en god humoristisk sans. Hvis du gerne vil opleve kynisk og til tider sarkastisk humor i New York, så sæt kursen mod en comedy club. Der er mange af steder at se standup, så det kan godt være svært at vælge, hvilken klub man skal tage på.

Stand Up | NY

Du finder Stand Up | NY på 236 West 78th Street på Upper West Side. Det er en af de ældste comedy clubs i New York. Den slog dørene op for første gang i 1986 og har siden fostret talentfulde standupkomikere såsom Jerry Seinfeld, Chris Rock og den tidligere vært på det populære The Daily Show, Jon Stewart. Stand Up | NY giver nybegyndere plads til at udvikle deres talent. Der er også ofte talentspejdere fra alle mulige tv-shows blandt publikum.

Stand Up | NY er åben hver dag, og der er to shows per aften. Det første starter klokken 20.00, og det andet klokken 22.15. Sørg for at komme i god tid, så værten kan tilbyde dig nogle af de bedre pladser. Et almindeligt show her varer omkring 2 timer og er med 4 eller 5 forskellige komikere. Det er meget rart med noget variation, og nogle komikere er også sjovere end andre. Barren er sat højt på Stand Up | NY, så der er en god chance for, at du bliver godt underholdt. Desuden komplementerer komikerne hinanden godt. En taler måske om sit liv som 40-årig ungkarl, mens en anden tackler politiske emner. Du kan godt regne med, aftenen byder på masser af sarkastiske kommentarer,  skarpe observationer (også fra publikum) og grove jokes. Du finder næppe snerpede amerikanere på Stand Up | NY!

Drinks på Stand Up | NY

Tag en jakke eller trøje med, når du besøger denne comedy club. Der er nemlig skruet helt op for airconditioningen, så selv om sommeren kan der være køligt. Vær opmærksom på, at du skal købe mindst 2 drinks (eller drikkevarer til en værdi af 15 $) per person. Der er altid en tjener, der er klar til at tage imod din bestilling. Der er temmelig meget alkohol i deres drinks, ved jeg af erfaring, men det gør jo bare showet endnu sjovere. Det er nemt at komme hen til Stand Up | NY med subway. Tag subway-linje 1, og stå af ved 79th Street. Her kan du se klubben på venstre side efter omkring 30 meter.

Comedy clubs i New York - Stand Up New York Comedy clubs i New York - Komiker

Comedy Cellar

Comedy Cellar er den mest berømte comedy club på Manhattan. Ovenpå kan du få noget at spise eller drikke inden showet. Der er også et lokale, der hedder Comedy Cellar at the Village Underground, som ligger lige rundt om hjørnet fra det første. Der er altid lang kø ved Comedy Cellar, så sørg for at komme tidligt for at få gode pladser, også selvom du har købt billet på forhånd. Hver aften er der noget nyt at opleve på denne klub, så du kan roligt tage herind et par gange på din tur, hvis det skulle være.

Erics tip: Bemærk, at du på de fleste comedy clubs i New York ikke betaler særligt meget i entré, men til gengæld skal du købe et vis antal drinks som minimum. Det er almindeligt, at man skal købe mindst to drinks per person. Disse drinks kan være forholdsvis dyre.

Broadway Comedy Club

På Broadway Comedy Club i Midtown Manhattan kan du opleve de kommende stjerner indenfor standup. Talentfulde komikere, der har optrådt her, har sidenhen blandt andet været med i Late Show with David Letterman og Comedy Central. På Broadway Comedy Club er der fire komikere, der optræder i løbet af et show, så der skulle være rig mulighed for at få rørt lattermusklerne. Man skal købe mindst 2 drinks per person på denne klub.

Book dine billetter til Broadway Comedy Club her

Berømte komikere

Der er mange berømte komikere, der startede karrieren på de små comedy clubs i New York. Nu hvor de er blevet store navne inden for comedy, optræder de på store teatre som The Theater at Madison Square Garden eller Carnegie Hall. Hvis du gerne vil til et show med en berømt komiker i New York, så kan du købe billetter online.

Se en liste over comedy shows i New York her

Comedy Cruise i New York

Vil du gerne besøge  en comedy club, men har du ikke meget tid i dit rejseprogram til det? Så er det oplagt at slå to fluer med et smæk og kombinere komik med sightseeing. En bådtur er en god måde at få set en masse seværdigheder på, og ikke mindst giver det dig lejlighed til at beundre Manhattans skyline. På et Comedy Cruise kan du spise frokost eller middag, mens du bliver underholdt af nogle af New Yorks bedste komikere. Du kan vælge mellem et cruise med frokost om søndagen eller et cruise med middag om onsdagen.

Bemærk, at man skal være fyldt 21 år for at købe og drikke alkohol. Bådturen anbefales ikke til børn under 12 år.

Book billetter til Comedy Cruise her

Bådturen er sæsonbestemt

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter