Comedy clubs i New York

Køb billetter nu
Comedy clubs i New York

New York Comedy Clubs tilbyder en livlig og mangfoldig comedy-scene med mange talentfulde komikere. At se stand-up comedy I New York er en sjov aktivitet, der garanterer en uforglemmelig aften fyldt med latter i en by, som nogle siger er stand-up’ens mekka.

Newyorkerne er kendt for deres sorte-, og til tider sarkastiske humor, som bedst kan opleves på en af de mange comedy clubs på Manhattan. Der er dog rigtig mange klubber, man kan se stand-up på, så udvalget kan godt virke overvældende. Jeg har listet mine personlige favoritter. Hvis du gerne vil udforske New Yorks comedy-scene, så er Greenwich Village det bedste sted at tage til.

Se en liste over comedy shows i New York her

Contents

Standup comedy clubs i New York

Comedy clubs i New York byder på adskillige shows i løbet af en aften med omkring 5-8 komikere, der hver optræder i 10-15 minutter. Det er meget rart med variation, og nogle komikere er også sjovere end andre. På de fleste klubber skal man betale for at kom ind, og ofte er der også krav om at bestille mindst én drink. Hvert standupshow varer et par timer. Husk at tjekke, om man kan købe billetter ved døren, eller om de skal købes på forhånd.

Der er mange berømte komikere, der startede karrieren på de små comedy clubs i New York. Nu hvor de er blevet store navne inden for comedy, optræder de på store spillesteder, såsom The Theater at Madison Square Garden og Carnegie Hall. Hvis du gerne vil til et show med en berømt komiker i New York, så kan du købe billetter online.

LOL Comedy Lounge

LOL Comedy Lounge er et populært sted på grund af sin bekvemmelige lokation. Det ligger på Times Square, hvilket gør det til en god kombination, hvis du besøger Crossroad of the World. Det er også et praktisk valg, når du rejser med teenagere, da de fleste af deres shows er for 13 år og opefter. Der er underholdning for hele familien.

Comedy Cellar

Comedy Cellar er den mest berømte comedy club på Manhattan. Ovenpå på MacDougal Street, kan du få noget at spise eller drikke inden showet. Der er også to andre lokaler, der hedder Comedy Cellar at the Village Underground og Fat Black Pussycat (FBPC), som ligger lige rundt om hjørnet fra Comedy Cellar i Greenwich Village.

Der er altid lang kø ved Comedy Cellar, så sørg for at komme tidligt for at få gode pladser, også selvom du har købt billet på forhånd. Hver aften er der noget nyt at opleve på denne klub, så du kan roligt tage herind et par gange på din tur, hvis det skulle være.

Erics tip: “Bemærk, at du til de fleste comedy shows i New York ikke betaler særligt meget i entré, men til gengæld er der et minimumsbeløb man skal spendere indenfor. Det er almindeligt, at man skal købe mindst to (ikke-)alkoholiske-drinks per person(kan også til tider inkludere mad). En tjener er altid klar til at servere.”

Stand Up NY

Du finder Stand Up | NY på 236 West 78th Street på Upper West Side. Det er en af de ældste comedy clubs i New York. Den slog dørene op for første gang i 1986 og har siden fostret talentfulde standupkomikere såsom Jerry Seinfeld, Chris Rock og den tidligere vært på det populære The Daily Show, Jon Stewart. Stand Up | NY giver nybegyndere plads til at udvikle deres talent. Der er også ofte talentspejdere fra alle mulige tv-shows blandt publikum.

Stand Up | NY er åben næsten hver dag, og der er normalt to shows per aften. Sørg for at komme i god tid, så værten kan tilbyde dig nogle af de bedre pladser. Et almindeligt show her varer omkring 2 timer og er med 4 eller 5 forskellige komikere. Det er meget rart med noget variation, og nogle komikere er også sjovere end andre. Barren er sat højt på Stand Up | NY, så der er en god chance for, at du bliver godt underholdt. Desuden komplementerer komikerne hinanden godt. En taler måske om sit liv som 40-årig ungkarl, mens en anden tackler politiske emner. Du kan godt regne med, aftenen byder på masser af sarkastiske kommentarer,  skarpe observationer (også fra publikum) og grove jokes. Du finder næppe snerpede amerikanere på Stand Up | NY!

Tag en jakke eller trøje med, når du besøger denne comedy club. Der er nemlig skruet helt op på klimaanlægget, så selv om sommeren kan der være køligt. Det er nemt at komme hen til Stand Up | NY med subway. Tag subway-linje 1, og stå af ved 79th Street. Her kan du se klubben på venstre side efter omkring 30 meter.

Broadway Comedy Club

På Broadway Comedy Club i Midtown Manhattan kan du opleve de kommende stjerner indenfor standup. Talentfulde komikere, der har optrådt her, har sidenhen blandt andet været med i Late Show with David Letterman og Comedy Central. På Broadway Comedy Club er der fire komikere, der optræder i løbet af et show, så der skulle være rig mulighed for at få rørt lattermusklerne. Man skal købe mindst 2 drinks per person på denne klub.

Book dine billetter til Broadway Comedy Club her

Rodney’s Comedy Club

Rodney’s Comedy Club ligger på Upper East Side og er et godt sted at grine hver aften. Hver aften går flere komikere på scenen. Denne comedy club er opkaldt efter Rodney Dangerfield og har historisk betydning, da den ligger på det sted, der tidligere var hans egen komedieklub.

Book dine billetter til Rodney’s Comedy Club her

Comedy på Broadway

Comedy er måske ikke lige det, du først og fremmest forbinder med Broadway-musicals. Der er dog flere Broadways-shows, der er rigtig sjove! Når det kommer til comedy på Broadway, så er der intet show, der slår Book of Mormon. Den hylemorsomme forestilling har kørt i New York i mange år og har vundet mange priser.

Book dine billetter til Book of Mormon her

Off-Broadway, det yderst underholdende Drunk Shakespeare, byder op en hylende morsom fortolkning af dramatikerens klassiske stykker. Forestillingen opføres af fem skuespillere, hvoraf den ene lige har drukket fem alkoholiske drinks…

New York TV show billetter

Hvis du håber på at se Saturday Night Live eller andre late night shows, så tag et kig på New York TV show billetter.

The Comedy Cellar New York

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev