Comedy clubs i New York

Køb billetter nu
Comedy clubs i New York

Standup comedy i New York er en underholdende oplevelse, der er værd at få med. Newyorkerne er kendt for deres kyniske og til tider sarkastisk humor, som bedst kan opleves på en af de mange comedy clubs på Manhattan. Der er mange klubber, man kan se standup på, så udvalget kan godt være overvældende. Jeg har listet min personlige favoritter herunder. Hvis du gerne vil udforske New Yorks comedy-scene, så er Greenwich Village det bedste sted at tage til.

Se en liste over comedy shows i New York her

Standup comedy clubs i New York

Comedy clubs i New York byder på adskillige shows i løbet af en aften med omkring 5-8 komikere, der hver optræder i 10-15 minutter. Det er meget rart med variation, og nogle komikere er også sjovere end andre. På de fleste klubber skal man betale for at kom ind, og ofte er der også et minimum antal drinks, man skal købe. Hvert standupshow varer et par timer. Husk at tjekke, om man kan købe billetter ved døren, eller om de skal købes på forhånd.

Der er mange berømte komikere, der startede karrieren på de små comedy clubs i New York. Nu hvor de er blevet store navne inden for comedy, optræder de på store spillesteder, såsom The Theater at Madison Square Garden og Carnegie Hall. Hvis du gerne vil til et show med en berømt komiker i New York, så kan du købe billetter online.

Comedy Cellar

Comedy Cellar er den mest berømte comedy club på Manhattan. Ovenpå kan du få noget at spise eller drikke inden showet. Der er også et lokale, der hedder Comedy Cellar at the Village Underground, som ligger lige rundt om hjørnet fra det første. Der er altid lang kø ved Comedy Cellar, så sørg for at komme tidligt for at få gode pladser, også selvom du har købt billet på forhånd. Hver aften er der noget nyt at opleve på denne klub, så du kan roligt tage herind et par gange på din tur, hvis det skulle være.

Erics tip: Bemærk, at du på de fleste comedy clubs i New York ikke betaler særligt meget i entré, men til gengæld skal du købe et vis antal drinks som minimum. Det er almindeligt, at man skal købe mindst to drinks per person. Disse drinks kan være forholdsvis dyre.

Stand Up | NY

Du finder Stand Up | NY på 236 West 78th Street på Upper West Side. Det er en af de ældste comedy clubs i New York. Den slog dørene op for første gang i 1986 og har siden fostret talentfulde standupkomikere såsom Jerry Seinfeld, Chris Rock og den tidligere vært på det populære The Daily Show, Jon Stewart. Stand Up | NY giver nybegyndere plads til at udvikle deres talent. Der er også ofte talentspejdere fra alle mulige tv-shows blandt publikum.

Stand Up | NY er åben næsten hver dag, og der er normalt to shows per aften. Sørg for at komme i god tid, så værten kan tilbyde dig nogle af de bedre pladser. Et almindeligt show her varer omkring 2 timer og er med 4 eller 5 forskellige komikere. Det er meget rart med noget variation, og nogle komikere er også sjovere end andre. Barren er sat højt på Stand Up | NY, så der er en god chance for, at du bliver godt underholdt. Desuden komplementerer komikerne hinanden godt. En taler måske om sit liv som 40-årig ungkarl, mens en anden tackler politiske emner. Du kan godt regne med, aftenen byder på masser af sarkastiske kommentarer,  skarpe observationer (også fra publikum) og grove jokes. Du finder næppe snerpede amerikanere på Stand Up | NY!

Tag en jakke eller trøje med, når du besøger denne comedy club. Der er nemlig skruet helt op på klimaanlægget, så selv om sommeren kan der være køligt. Det er nemt at komme hen til Stand Up | NY med subway. Tag subway-linje 1, og stå af ved 79th Street. Her kan du se klubben på venstre side efter omkring 30 meter.

Erics tip: Vær opmærksom på, at du skal købe mindst 2 drinks (eller drikkevarer til en værdi af 15 $) per person. Der er altid en tjener, der er klar til at tage imod din bestilling. Der er temmelig meget alkohol i deres drinks, ved jeg af erfaring, men det gør jo bare showet endnu sjovere.

Broadway Comedy Club

På Broadway Comedy Club i Midtown Manhattan kan du opleve de kommende stjerner indenfor standup. Talentfulde komikere, der har optrådt her, har sidenhen blandt andet været med i Late Show with David Letterman og Comedy Central. På Broadway Comedy Club er der fire komikere, der optræder i løbet af et show, så der skulle være rig mulighed for at få rørt lattermusklerne. Man skal købe mindst 2 drinks per person på denne klub.

Book dine billetter til Broadway Comedy Club her

Comedy på Broadway

Comedy er måske ikke lige det, du først og fremmest forbinder med Broadway-musicals. Der er dog flere Broadways-shows, der er rigtig sjove! Når det kommer til comedy på Broadway, så er der intet show, der slår Book of Mormon. Den hylemorsomme forestilling har kørt i New York i mange år og har vundet mange priser.

Book dine billetter til Book of Mormon her

Billetter til Saturday Night Live

Gør du dig forhåbninger om at skaffe billetter til SNL i New York, så du godt gå hen og blive skuffet. På den officielle hjemmeside kan du deltage i et lotteri om billetter til optagelsen af et show, men der er bestemt ingen garanti for, det lykkedes. Hvis du vinder billetter, så får du det først at vide, den dag showet skal optages. Normalt anbefaler jeg ikke, at man forsøger sig med lotteriet, da man skal stå til rådighed, hvilket kan have en stor indflydelse på dagen. Du skal have mulighed for at tjekke din telefon jævnligt, og du kan ikke planlægge at se en Broadway-musical eller tage på en rooftop-bar eller til en sportskamp i stedet. Via denne side kan få billetter i forvejen til de følgende shows:

  • Jimmy Fallon
  • The Daily Show
  • Stephen Colbert
  • Seth Meyers

The Comedy Cellar New York

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter