Cruise med frokost i New York (2 timer)

Køb billetter nu
Cruise med frokost i New York

Et cruise med frokost i New York er en ideel måde at se mange af New Yorks attraktioner på, mens du nyder en “all you can eat”-frokostbuffet og lytter til livemusik. Buffeten byder på udvalg af typisk amerikanske retter, og du kan spise, så meget du har lyst til. Alkohol er ikke inkluderet, medmindre du vælger at opgradere din billet til at inkludere fri bar. Når du har spist dig mæt, kan du snuppe en lille gåtur på dækket. Du kan også bare læne dig tilbage og slappe af, mens du nyder udsigten gennem panoramavinduerne. Ombord på båden er der også en DJ, der sørger for, stemningen er i top.

Book dine billetter til et cruise med frokost i New York her

New Yorks seværdigheder

Du kan lytte til guiden, der fortæller sjove facts om New York City, eller du kan danse med, når DJ’en vender plader. Vil du gerne have et minde om turen, kan personalet ombord tage et billede af dig, som du kan hente, når du kommer tilbage til havnen. Båden sejler fra Chelsea Piers (tag bus M23 til West 23rd Street eller bus M14D til 18th Street, eller tag subway-linje A,C eller E til 23rd Street, og gå derfra). Sørg for at være fremme 30 minutter, inden båden sejler, så du når at få nogle gode pladser.

Erics tip: Hvis du har lyst til at bruge din lørdag eller søndag på sightseeing, mens du nyder en brunchbuffet og jazzmusik, så er et New York Brunch Cruise lige sagen. På det to timer lange cruise kan du beundre udsigten til nogle af Manhattans højdepunkter, mens du sipper til mimosa. Book billetter til New York Brunch Cruise her (sæsonbestemt).

Praktisk information

Efter dit køb modtager du via e-mail et værdibevis, som du kan printe ud og bruge som billet til bådturen.

  • Cruiset er sæsonbestemt
  • Varighed: 2 timer
  • Afgangssted: Chelsea Piers
  • Afgangstid: kl. 12.00

Book dine billetter til et cruise med frokost  i New York her

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter