Cruise med frokost i New York (2 timer)

Køb billetter nu
Cruise med frokost i New York

Et cruise med frokost i New York er en ideel måde at se mange af New Yorks attraktioner på, mens du nyder en “all you can eat”-frokostbuffet og lytter til livemusik. Buffeten byder på udvalg af typisk amerikanske retter, og du kan spise, så meget du har lyst til. Alkohol er ikke inkluderet, medmindre du vælger at opgradere din billet til at inkludere fri bar. Når du har spist dig mæt, kan du snuppe en lille gåtur på dækket. Du kan også bare læne dig tilbage og slappe af, mens du nyder udsigten gennem panoramavinduerne. Ombord på båden er der også en DJ, der sørger for, stemningen er i top.

Book dine billetter til et cruise med frokost i New York her

New Yorks seværdigheder

Du kan lytte til guiden, der fortæller sjove facts om New York City, eller du kan danse med, når DJ’en vender plader. Vil du gerne have et minde om turen med hjem, så kan personalet ombord tage et billede af dig, som du kan hente, når du kommer tilbage til havnen. Båden sejler fra Chelsea Piers. Der kan du komme til ved at tage bus-linje M23 til West 23rd Street eller M14D til 18th Street, eller du kan tage subway-linje A,C eller E til 23rd Street og gå derfra. Sørg for at være fremme 30 minutter, inden båden sejler, så du når at få en god plads.

Erics tip: Hvis du har lyst til at bruge din lørdag eller søndag på sightseeing, mens du nyder en brunchbuffet? Så er et New York bottomless brunch cruise lige sagen. På dette to timer lange cruise kan du beundre udsigten til nogle af Manhattans højdepunkter, mens du sipper til mimosa.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du via e-mail et værdibevis, som du kan bruge som billet til bådturen.

  • Cruiset er sæsonbestemt
  • Varighed: 2 timer
  • Afgangssted: Chelsea Piers
  • Afgangstid: kl. 12.00

Book dine billetter til et cruise med frokost  i New York her

Cruise med frokost i New York - Frihedsgudinden

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev