Cruise med middag på Hudson River i New York (2 timer)

Cruise med middag på Hudson River i New York

Du får meget for pengene på dette cruise med middag på Hudson River i New York. På det to timer lange cruise på en yacht sejler du langs Hudson River og East River, mens du nyder en 3-retters middag. Undervejs kan du beundre Manhattans smukke skyline, mens du sejler forbi Frihedsgudinden og mange andre af New Yorks mest berømte vartegn. Yachten stævner ud fra Manhattans vestside, ikke langt fra Times Square, og sejler forbi Downtown Manhattan. Cruiset byder på udsigten til ikoniske bygninger og broer, såsom One World Trade Center, Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge, inden yachten vender om og sætter kursen tilbage mod turens udgangspunkt.

Dette cruise med middag er ikke længere tilgængeligt. Du kan booke dette New York-cruise med middagsbuffet i stedet.

Spændende opgraderinger

Forretten serveres kort efter, yachten lægger fra kaj. Den varierede menu har fokus på friske, lokale ingredienser, og der er noget for enhver smag. Derudover er det muligt at købe nogle spændende opgraderinger. Eksempelvis kan du vælge at tilføje vin eller fri bar til middagen. Du kan også vælge en VIP-pakke, som giver dig adgang til udvidet fri bar og en garanteret plads ved vinduet.

Erics tip: Yachten sejler kl. 19.00, men det er muligt at gå om bord allerede 1 time før. Jeg anbefaler, at du benytter dig af den ekstra time til at kigge dig omkring på yachten, og så kan du også nå en drink på det udendørs dæk, inden middagen serveres.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Du kan enten printe værdibeviset ud og tage det med på cruiset, eller du kan vise det på din mobiltelefon.

  • Varighed: 2 timer
  • Afgangssted: Pier 81
  • Afgangstid: kl. 19.00 (boarding starter kl. 18.00)
  • Dresscode: ‘’smart casual’’ (Jeans og pæne sneakers er tilladt, men det er klipklapper ikke)

Cruise med middag på Hudson River i New York - Yacht Cruise med middag på Hudson River i New York - Skyline

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter