Billigt i New York

Billigt i New York

Det er så langt fra billigt i New York, så hvis feriebudgettet er stramt, kan det give nogle udfordringer. Der er dog mulighed for at holde udgifterne nede og spare penge på din ferie i New York. Jeg giver dig her et par tips, som kan få pengene til at række længere.

Rabatkort

Hvis du har planer om at bruge en del tid på besøge seværdigheder, så er det helt sikkert værd at købe et rabatkort på forhånd. Med sådan et kan du spare penge på entré til seværdigheder og endda på guidede ture og aktiviteter som eksempelvis cykelleje. Der er forskellige rabatkort at vælge imellem. Hvilket, der er det bedste valg for dig, kommer an på, hvor længe du skal være i New York, hvor meget du vil se, og hvor meget fleksibilitet du vil have.

Se de forskellige rabatkort til New York her

Billige spisesteder i New York

Der er nærmest uendelige muligheder, når det kommer til at spise ude i New York City. Det kan dog gå hårdt ud over pengepungen, hvis du gerne vil spise ude under hele dit ophold. Heldigvis er der steder, du kan spise lækkert og billigt i New York.

Pizza

Lad os starte med min favoritspise, nemlig pizza. Der er rigtig mange steder, du kan få god pizza i New York. Når du har travlt med sightseeing, så er det hurtigt at snuppe et stykke pizza, og så er det endda billigt. Hos NY Pizza Suprema, ved siden af Penn Station, kan du købe en lækker pizzaslice for bare 3 $. Eller prøv Joe’s Pizza på Carmine Street, hvor en pizzaslice koster fra 2,75 $.

New York-diner

Et traditionelt valg er at tage på en New York-diner, hvor maden er billig og portionerne store. Westway Diner på 9th Avenue er åben dagligt fra kl. 6 om morgenen til 1 om natten. Det er en typisk diner, hvor maden er enkel og bliver serveret hurtigt. Hvis du er på vej til et Broadway-show, så prøv Theater Row Diner på West 42nd Street. På menuen har de panini, wraps, fisk og skaldyr og traditionel amerikansk mad. Her kan du få en hovedret for omkring 17 $. Hvis du gerne vil opleve en virkelig traditionel New York-diner, så tag til Hector’s Cafe & Diner. Det er en af New Yorks sidste old school-diners, og det er lidt af en oase i det trendy og turistprægede Meatpacking District.

Street food

Hvis du gerne vil spise billigt i New York, så gør som newyorkerne og køb noget at spise i en af de mange madvogne. I den mangfoldige by kan man købe meget mere end bare hotdogs i madvognene. Alt fra mexicanske tacos og koreansk grillkylling til belgiske vafler finder du her i den kulinariske smeltedigel, og det er endda til en god pris.

Se sport

Det kan godt være dyrt at se Knicks eller Rangers i Madison Square Garden, men heldigvis er der billigere alternativer.

Ishockey eller basketball i Brooklyn

Barclays Center i Brooklyn er ishockeyholdet Islanders og basketholdet Brooklyn Nets’ hjemmebane. Til begge disse holds kampe er det muligt at købe rimeligt billige billetter, og priserne starter på omkring 25 $. Stemningen til kampene er fantastisk, så selv hvis du ikke er vild med sport, er det en oplevelse værd. Du kan tilbringe hele aftenen på stadionet, og det er nemt at komme dertil og derfra, da der er en subway-station lige udenfor Barclays Center.

Baseball eller fodbold på Yankee Stadium

Mit yndlingshold New York Yankees spiller meget jævnligt fra april til oktober på Yankee Stadium. Billetterne koster helt ned til 5 $ stykket, hvis man bestiller dem i god tid. Hvis du ikke er den store fan af baseball eller sport i det hele taget, så skal du ikke lade det stoppe dig fra at tage til en kamp. Stemningen på stadion i sig selv gør det nemlig til en super oplevelse.

New York City FC har også Yankee Stadium som hjemmebane, og det er helt sikkert værd at tage til en fodboldkamp med dem. Alene det at se Yankee Stadium er en oplevelse. Billetterne koster fra 20 $, og med i købet følger en eftermiddag fuld af sjov og slagsange fra de ivrige fans.

Billigt i New York - Fodbold Billigt i New York - Yankees

Transport

Manhattan er et temmeligt stort sted. Det er ikke altid muligt at gå, når du skal fra A til B, og at tage en taxa allevegne er bestemt ikke billigt i New York, især ikke når der er meget trafik.

Subway

Subway er den bedste løsning, hvis du gerne vil rundt i byen på en billig, hurtig og nem måde. Du kan nemt finde rundt ved at bruge kortet over subway-linjer i min gratis app Eric’s New York. Du kan endda købe dit MetroCard, inden du tager afsted til New York.

Leje cykel

En anden god måde at udforske byen på er ved at leje en cykel. Jo længere du lejer cyklen, desto lavere bliver prisen per time. Der er også mulighed for at leje cykler med rabatkortene New York Pass og New York Explorer Pass. Du kan hoppe i sadlen og tage på opdagelse i Central Park og Brooklyn og cykle over Brooklyn Bridge, eller du kan udforske hele byen, hvis du har mod på det. Det er virkelig en god og billig aktivitet, der passer til både store og små.

Brug min gratis app

For at hjælpe dig med at finde rundt i New York har jeg lavet appen Eric’s New York til iPhone og Android. Du kan downloade den gratis og bruge den offline. Den er derfor en god hjælp, når du skal finde rundt. Hvad end du skal fra A til B med subway, bestille billetter eller finde et sted med gratis wi-fi, så kan Eric’s New York helt sikkert hjælpe dig til at spare både tid og penge, mens du er i New York.

Gratis ting at lave i New York

Selvom New York er en by, hvor det er nemt at bruge mange penge, så er der ting at lave, som er ganske gratis. Jeg har sammensat denne liste med forskellige gratis ting at lave i New York. Her kan du blandt andet finde information om Staten Island Ferry, Roosevelt Island Tram, Grand Central Terminal, parker og markeder.

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter