Billigt i New York

Billigt i New York

Det er så langt fra billigt i New York, så hvis feriebudgettet er stramt, kan det give nogle udfordringer. Der er dog mulighed for at holde udgifterne nede og spare penge på din ferie i New York. Jeg giver dig her et par tips, som kan få pengene til at række længere.

Contents

Rabatkort

Hvis du har planer om at bruge en del tid på besøge seværdigheder, så er det helt sikkert værd at købe et rabatkort på forhånd. Med sådan et kan du spare penge på entré til seværdigheder og endda på guidede ture og aktiviteter som eksempelvis cykelleje. Der er forskellige rabatkort at vælge imellem. Hvilket, der er det bedste valg for dig, kommer an på, hvor længe du skal være i New York, hvor meget du vil se, og hvor meget fleksibilitet du vil have.

Se de forskellige rabatkort til New York her

Billige rejser til New York

Det kan være svært at finde et billigt hotel og fly til New York, men det er muligt. Fly og hoteller kan bookes flere måneder i forvejen til nedsatte priser. Hver dag ser jeg på de billigste tilbud i New York og samler dem for at dele med dig.

Se de billigste tilbud i New York her

Billig internet i New York

En eSIM-datapakke er den bedste måde at få billigt internet på i New York, i stedet for at roame data eller købe et SIM-kort i New York. Du kan installere et eSIM på din telefon, der giver dig mulighed for altid at have adgang til billigt internet under din rejse.

Køb din eSIM-datapakke her

Brug min gratis app

For at hjælpe dig med at finde rundt i New York har jeg lavet appen Eric’s New York til iPhone og Android. Du kan downloade den gratis og bruge den offline. Den er derfor en god hjælp, når du skal finde rundt. Hvad end du skal fra A til B med subway, bestille billetter eller finde et sted med gratis wi-fi, så kan Eric’s New York helt sikkert hjælpe dig til at spare både tid og penge, mens du er i New York.

Billigt i New York - app

Billige spisesteder i New York

Der er nærmest uendelige muligheder, når det kommer til at spise ude i New York City. Det kan dog gå hårdt ud over pengepungen, hvis du gerne vil spise ude under hele dit ophold. Heldigvis er der steder, du kan spise lækkert og billigt i New York.

Pizza

Lad os starte med min favoritspise, nemlig pizza. Der er rigtig mange steder, du kan få god pizza i New York. Når du har travlt med sightseeing, så er det hurtigt at snuppe et stykke pizza, og så er det endda billigt. Hos NY Pizza Suprema, ved siden af Penn Station, Joe’s Pizza på Carmine Street du kan få et velsmagende stykke for kun et par dollars.

New York-diner

Et traditionelt valg er at tage på en New York-diner, hvor maden er billig og portionerne store. Westway Diner på 9th Avenue er åben dagligt fra kl. 6 om morgenen til 1 om natten. Det er en typisk diner, hvor maden er enkel, typisk amerikansk og bliver serveret hurtigt. Hvis du gerne vil opleve en virkelig traditionel New York-diner, så tag til Hector’s Cafe & Diner. Det er en af New Yorks sidste old school-diners, og det er lidt af en oase i det trendy og turistprægede Meatpacking District.

Street food

Hvis du gerne vil spise billigt i New York, så gør som newyorkerne og køb noget at spise i en af de mange madvogne. I den mangfoldige by kan man købe meget mere end bare hotdogs i madvognene. Alt fra mexicanske tacos og koreansk grillkylling til belgiske vafler finder du her i den kulinariske smeltedigel, og det er endda til en god pris.

Se sport

Det kan godt være dyrt at se Knicks eller Rangers i Madison Square Garden, men heldigvis er der billigere alternativer.

Ishockey eller basketball i Brooklyn og New Jersey

Barclays Center i Brooklyn er basketholdet Brooklyn Nets’ hjemmebane. New Jersey Devils spiller i Prudential Center i Newark, New Jersey. Til begge disse holds kampe er det muligt at købe rimeligt billige billetter, og priserne starter på omkring 25 $. Stemningen til kampene er fantastisk, så selv hvis du ikke er vild med sport, er det en oplevelse værd. Du kan tilbringe hele aftenen på Barclays Center, og det er nemt at komme dertil og derfra, da der er en subway-station lige udenfor. Du kan rejse til Prudential Center ved at tage NJ Transit fra Penn Station til Newark Station, efterfulgt af en kort gåtur. Du kan også tage PATH fra One World Trade Center.

Baseball i New York

Mit yndlingshold New York Yankees spiller meget jævnligt fra april til oktober på Yankee Stadium. Billetterne koster helt ned til 5 $ stykket, hvis man bestiller dem i god tid. Hvis du ikke er den store fan af baseball eller sport i det hele taget, så skal du ikke lade det stoppe dig fra at tage til en kamp. Stemningen på stadion i sig selv gør det nemlig til en super oplevelse.

Du kan også rejse til et spil med New York Mets for en lille pris. Mets spiller på Citi Field Stadium i Queens, og at se en baseballkamp er en ægte amerikansk oplevelse. Både Yankee Stadium og Citi Field er let tilgængelige med metro, hvilket gør det endnu mere prisvenligt.

Vil du have endnu mere ud af din baseballoplevelse? Så tag til en kamp, når der er kampagnegaver. Begge hold tilbyder dette, så du kan enten få en gratis New York Mets gave eller New York Yankees gave ved forskellige udvalgte hjemmekampe. Unikke samlerobjekter som bobblehead og kasketter bliver givet ud gratis.

New York på Budget - Sport  New York på Budget - sports kamp

Transport

Manhattan er et temmeligt stort sted. Det er ikke altid muligt at gå, når du skal fra A til B, og at tage en taxa allevegne er bestemt ikke billigt i New York, især ikke når der er meget trafik.

Subway

Subway er den bedste løsning, hvis du gerne vil rundt i byen på en billig, hurtig og nem måde. Du kan nemt finde rundt ved at bruge kortet over subway-linjer i min gratis app Eric’s New York. Du kan endda købe dit MetroCard, inden du tager afsted til New York.

Leje cykel

En anden god måde at udforske byen på er ved at leje en cykel. Jo længere du lejer cyklen, desto lavere bliver prisen per time. Der er også mulighed for at leje cykler med rabatkortene New York Pass og New York Explorer Pass. Du kan hoppe i sadlen og tage på opdagelse i Central Park og Brooklyn og cykle over Brooklyn Bridge, eller du kan udforske hele byen, hvis du har mod på det. Det er virkelig en god og billig aktivitet, der passer til både store og små.

Gratis ting at lave i New York

Selvom New York er en by, hvor det er nemt at bruge mange penge, så er der ting at lave, som er ganske gratis. Jeg har sammensat en liste med forskellige gratis ting at lave i New York. Her kan du blandt andet finde information om Staten Island Ferry, Roosevelt Island Tram, Grand Central Terminal, parker og markeder.

Shopping i New York

Hvis du ønsker at shoppe billigt i New York, bør du besøge et af outlet-centrene. Her kan du shoppe med rabat og spare mange penge. Især dem, der ligger uden for Manhattan, er meget store, så der er mange muligheder for at shoppe!

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev