De bedste barer at se fodbold på i New York

De bedste barer at se fodbold på i New York

Hvor finder du de bedste barer at se fodbold på i New York? Det virker måske som en umulig opgave at finde et sted at se fodbold i landet, hvor amerikansk fodbold og baseball er mere populære sportsgrene. New York er dog en by med uanede muligheder, og derfor er der også barer dedikeret til fodbold. Fodboldfans behøver derfor ikke at misse en kamp med deres yndlingshold på ferien. Jeg har her lavet en liste over sportsbarer, hvor du kan se kampe, der spilles i Premier League og UEFA Champions League i New York.

  1. Football Factory at Legends

   Sportsbaren Legends har fokus på mennesker, steder og New York-legender som hovedfokus. Atmosfære på baren er afslappet, og her kan du kombinere en fodboldkamp med enkel, men god mad. Legends sætter stor pris på fodboldfans, og af den grund har man lavet en afdelingen dedikeret til fodboldens verden. Den hedder Football Factory, og dermed anvendes det internationale navn for sporten og ikke det amerikanske “soccer”. Her vises der kampe fra mange turneringen, såsom Champions League, Bundesliga og La Liga, og du behøver derfor ikke at misse dit yndlingsholds kamp. Legends byder på tre etager med i alt 50 tv-skærme og to storskærme, og placering lige ved Empire State Building er helt perfekt.

  2. Black Horse Pub

   Black Horse Pub er en stor engelsk pub med en hyggelig stemning, der passer perfekt til at se sport. I weekenderne mødes fodboldfans tidligt på dagen i sportsbarerne i området for at se de europæiske kampe. På Black Horse Pub er der 16 forskellige slags internationale fadøl samt forskellige lokale favoritter (såsom Sixpoint Sweet Action og Brooklyn Lager) samt vekslende engelske/irske øl som Boddingtons og Guinness. Der er happy hour fra klokken 14.00 til 19.00. Fodbold har altid topprioritet på tv-skærmene. Når der ikke er nogen fodboldkampe, så vises der de sportskampe, de lokale gerne vil se, på de 10 store skærme. Det er et godt sted at se en kamp med en god øl og god engelsk mad. Det venlige personale serverer retter som English breakfast, bangers & mash, æg, pommes frites og shepherd’s pie.

  3. Smithfield Hall

   Smithfield Hall ligger et par gader fra Madison Square Garden. Her vises der fodboldkampe fra hele verden.Vil du ikke gå glip af en kamp fra Europa League, Champions League eller Bundesliga? Så tag til Smithfield Hall. Her er de fleste af gæsterne lokale, der er kommet for at se fodbold eller amerikansk fodbold. Udover fodbold vises der også kampe fra NFL, MLB og NBA.

  4. The Churchill

   Churchill er en uhøjtidelig engelsk pub nær Park Avenue. Restauranten er i traditionel britisk/engelsk stil, og der er en hyggelig stemning. På barens skærme vises der rugby og andre former for sport, der er populære i Europa. På The Churchill kan du bestille en fadøl og mad, som du kan nyde, mens du ser en kamp. De fleste almindelige britiske og amerikanske øl koster omkring 7-8 dollars stykket. Hvis du beder om anbefalinger, så kan du godt regne med at betale mere end 8 $ for en øl.

  5. Jones Wood Foundry

   Jones Wood Foundry er endnu en britisk pub, hvor stemningen er afslappet. Den ligger på 76 Street, mellem First og York Ave. Bartenderne er meget venlige og snakkesalige. Under kampen kan du bestille typiske britiske retter, og der er et bredt udvalg af øl at vælge mellem. Alt i alt er det en hyggelig lokal pub, hvor man føler sig velkommen. Det er et godt sted at se sport, uden øredøvende musik i baggrunden.

  De bedste barer at se fodbold på i New York - Tonic Bar

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev