Stone Street restauranter i New York

Stone Street restauranter i New York

Stone Street i New York byder på en masse restauranter, og det er en klassisk New York-oplevelse at spise på en af dem. Den kulinariske og brostensbelagte gade ligger i Financial District på Lower Manhattan, og her er der en ganske særlig atmosfære, som man ikke finder magen til noget andet sted i byen. Stone Street står i stærk kontrast til Wall Street, som ligger lige bagved.

Restauranter og barer på Stone Street

Mange mennesker kommer til Stone Street for at få sig en fyraftensøl eller -drink på gadens barer og caféer. Det er et idyllisk sted at nyde en drink udendørs, og om sommeren forvandles gaden nærmest til en stor terrasse med borde og bænke. Stemningen er afslappet og venlig, så det er et godt sted at møde nye mennesker. Den gode atmosfære kombineret med de historiske huse med smukke facader gør det til en hyggelig oplevelse at spise på restaurant på Stone Street.

Cocktails på Underdog

Gadens bedste cocktails finder du på Underdog. Det er faktisk lidt held i uheld at denne bar overhovedet eksisterer. Orkanen Sandy skabte stor ravage på Stone Street og ødelagde festkælderen. I stedet for at genskabe denne, blev stedet omdannet til en cocktailbar, og den er blev hurtigt en succes. Der bliver løbende skiftet ud i cocktailmenuen, som dog altid byder på originale og lækre cocktails. Nu handler dette indlæg ganske vist om først og fremmest om mad og ikke drinks, men Underdog har nu også en menu med gode barsnacks, der egner sig godt til at dele. Menuen byder bl.a. på lækre sliders (miniburgere) og mac & cheese, men også mere usædvanlige ting. En hyggelig detalje er, at der bliver spillet vinylplader i baren.

Stone Street restauranter i New York - Barer og restauranter Stone Street restauranter i New York Winter

Beers and Burgers på Stone Street Tavern

Stone Street Tavern er en af de ældste og mest ikoniske restauranter på gaden og tilbyder en pub-lignende menu med comfort food, såsom mac and cheese, fritter og wings. De er dog bedst kendt for deres burgere. Bestil den legendariske Classic Burger med en af deres håndværksøl fra et konstant skiftende udvalg.

Autentisk italiensk mad på Adrienne’s Pizzabar

Der er også noget for pizzafans på Stone Street. Her ligger nemlig den populære Adrienne’s Pizzabar. Ordet pizzabar er lidt misvisende for de serverer ikke kun fantastiske pizzaer, men også andre lækre og autentiske italienske retter. Prøv endelig et stykke af den berømte Nutella-croissant til dessert. Har du lyst til mere pizza? Her kan du finde mine bud på de bedste pizzaer i New York.

Østers på Ulysses

Østers og hygge: Sådan kan man opsummere Ulysses Folk House. Det er ikke en østersbar, men det er netop østersene, som mange kommer her for. De arrangerer også en østersfestival hvert år i september. Frem for alt er Ulysses en hyggelig bar med mange siddepladser, hvor du kan slappe af med nogle drinks og lidt at spise. Tag ikke derind, hvis du blot vil have en hurtig bid mad, for serveringen kan være langsom. Har du god tid, så gør de atmosfærefyldte omgivelser det bestemt ventetiden værd. De har tit livemusik, hvilket kun gør stemningen endnu hyggeligere. Menuen er ikke noget særligt, men priserne er rimelige, og selvom retterne er simple, smager de godt.

Erics tip: Mange mennesker, der arbejder i Financial District, besøger regelmæssigt den hyggelige Stone Street efter arbejde for at få en drink. Da det ligger tæt på båden, der kommer og går til Frihedsgudinden, kan du slappe af her efter en dag med sightseeing. På en af barerne eller terrasserne kan du få en øl eller en anden drink og selvfølgelig en bid mad. Hvis du leder efter et hotel, er The Wall Street Inn et behageligt hotel i nærheden med en lignende varm atmosfære som Stone Street.

Udforsk området

Ud over at besøge Stone Street er det også sjovt og interessant at udforske det omkringliggende område. Du kommer igennem Stone Street på “Downtown Manhattan” vandreruten i min Eric’s New York-app, ligesom du kommer igennem Wall Street og den historiske South Street Seaport. Ekstra hjælpsomt, fordi jeg selv af og til savner gaden. Hvis du vil lære mere om områdets historie, kan du booke en af Hamilton Tours.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev