Stone Street restauranter i New York

Stone Street restauranter i New York

Stone Street i New York byder på en masse restauranter, og det er en klassisk New York-oplevelse at spise på en af dem. Den kulinariske og brostensbelagte gade ligger i Financial District på Lower Manhattan, og her er der en ganske særlig atmosfære, som man ikke finder magen til noget andet sted i byen. Stone Street står i stærk kontrast til Wall Street, som ligger lige bagved. Mange folk får sig en fyraftensøl eller -drink på gadens barer og caféer. Det er et idyllisk sted at nyde en drink udendørs, og om sommeren forvandles gaden nærmest til en stor terrasse med borde og bænke. Stemningen er afslappet og venlig, så det er et godt sted at møde nye mennesker. Den gode atmosfære kombineret med de historiske huse med smukke facader gør det til en hyggelig oplevelse at spise på restaurant på Stone Street.

Øl og burgere på Growler Bites and Brews

På denne “craft beer”-café kan du få lokalbryggede øl, og også øl fra deres eget mærke. Sloganet “Bites and Brews” burde måske være “beer and burgers”, for deres burgere er ualmindeligt gode. Kødet kommer fra Kobe-køer, der er blevet fodret med græs, og det smelter i munden. Burgerbollen er en “pretzel brioche”. Du kan også bestille mini-versionen: fem sliders (små burgere) for 15 $. Bestil endelig også pomfritter, for de er nemlig også en smule anderledes. For eksempel kan du få dine pomfritter “Korean style” med oksekød og kimchi, eller du kan få canadisk poutine med ost og sovs.

Cocktails på Underdog

Gadens bedste cocktails finder du på Underdog. Det er faktisk lidt held i uheld at denne bar overhovedet eksisterer. Orkanen Sandy skabte stor ravage på Stone Street og ødelagde Growler Bites and Brews’ festkælder. I stedet for at genskabe denne, blev stedet omdannet til en cocktailbar, og den er blev hurtigt en succes. Der bliver løbende skiftet ud i cocktailmenuen, som dog altid byder på originale og lækre cocktails. Nu handler dette indlæg ganske vist om først og fremmest om mad og ikke drinks, men Underdog har nu også en menu med gode barsnacks, der egner sig godt til at dele. Menuen byder bl.a. på lækre sliders (miniburgere) og mac & cheese, men også mere usædvanlige ting som cheesecake med bacon og cheddar, grillet blomkål med rosiner og pecorino-ost samt hawaiianske hotdogs med ananas, papaya og sennep! En hyggelig detalje er, at der bliver spiller vinylplader i baren.

Autentisk italiensk mad på Adrienne’s Pizzabar

Der er også noget for pizzafans på Stone Street. Her ligger nemlig den populære Adrienne’s Pizzabar. Ordet pizzabar er lidt misvisende for de serverer ikke kun fantastiske pizzaer, men også andre lækre og autentiske italienske retter. Prøv endelig et stykke af den berømte Nutella-kage til dessert. Det er ikke et billigt sted – en pizza Margherita koster 18 $.

Østers på Ulysses

Østers og hygge: Sådan kan man opsummere Ulysses Folk House. Det er ikke en østersbar, men det er netop østersene, som mange kommer her for. De arrangerer også en østersfestival hvert år i september. Frem for alt er Ulysses en hyggelig bar med mange siddepladser, hvor du kan slappe af med nogle drinks og lidt at spise. Tag ikke derind, hvis du blot vil have en hurtig bid mad, for serveringen kan være langsom. Har du god tid, så gør de atmosfærefyldte omgivelser det bestemt ventetiden værd. De har tit livemusik, hvilket kun gør stemningen endnu hyggeligere. Menuen er ikke noget særligt, men priserne er rimelige, og selvom retterne er simple, smager de godt.

Stone Street restauranter i New York - Barer og restauranter Stone Street restauranter i New York Winter

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter