DreamWorks Water Park tæt på New York billetter

Køb billetter nu
DreamWorks Water Park tæt på New York

Billetter til DreamWorks Water Park nær New York kan købes online i forvejen. DreamWorks Water Park er kåret til USA’s bedste indendørs pool. Dette badeland byder på flere rutsjebaner og andre forlystelser i vandet, som gør det til en sjov oplevelse for alle aldre hele året rundt. Den store indendørs pool er 27°C varm, så den også egner sig til en kold og regnfuld dag i New York. DreamWorks Water Park ligger, sammen med Nickelodeon Universe Amusement Park, i det store American Dream butikscenter i New Jersey, tæt på Manhattan.

Køb billetter til DreamWorks Water Park nær New York her

Contents

DreamWorks Water Park i American Dream Mall

I DreamWorks Water Park kommer du ikke til at kede dig, og det er nemt at få timevis til at gå her. Der findes omkring 15 forskellige vandrutsjebaner, både med og uden oppustelige hjul, én eller flere baner, langsomme eller super hurtige – der er noget for enhver smag. Der er også mere rolige baner og et stort vandslot til spædbørn, men for de vilde vovehalse findes der et rør til at rutsje igennem. Flyd ned ad verdens længste indendørs flod på en badering, mens karakterer fra DreamWorks plasker vand på dig. Eller er du i humør til lidt mere action? Så prøv at trodse bølgerne i surf-simulatoren. En tur i bølgepoolen skal naturligvis også prøves. Dette paradis for vandhunde indeholder også verdens største indendørs pool. Hvis du ikke har så meget tid, så køb et Turbo Pass, der giver dig fortrinsret til mange af rutsjebanerne.

DreamWorks Water Park billetter

Køb dine billetter til DreamWorks Water Park online for at sikre dig adgang på det planlagte tidspunkt. Billetten giver adgang til alle vandrutsjebaner, og der er ingen ekstra udgifter. Du skal dog medbringe håndklæder, eksempelvis fra dit hotel. Hvis du ikke har håndklæde med, er det muligt at købe dem på stedet. Der er også skabe med lås, hvor du kan opbevare dine ting

DreamWorks Water Park faciliteter

Rundt om poolen finder du loungestole til gratis afbenyttelse. Her kan du sidde og slappe af mellem måltiderne eller bare nyde dagen med en god bog, mens børnene leger i vandet. Der er mange livreddere til stede, så hvis dine børn er gamle nok til at færdes på egen hånd, skal du i hvert fald ikke bekymre dig om deres sikkerhed. For en mere luksuriøs oplevelse er det også muligt at leje et privat pooltelt for nogle hundrede dollars. Disse låsbare telte ligger lige ved siden af poolen og er møbleret med sofaer. Er der noget specielt, som skal fejres? Så kan du også leje en af de (dyre) skyboxes.

Alt det svømning og vandplaskeri vil gøre dig sulten! Det er muligt at få noget at spise i DreamWorks, selvom udvalget er begrænset. Du kan mest af alt få snacks, men til gengæld er udvalget her ret stort. Det er ikke tilladt at medbringe egen mad.

DreamWorks Water Park tæt på New York - Slide DreamWorks Water Park tæt på New York - Lounge chairs

Erics Tip: “Jeg har tilbragt fire til fem timer i dette vandland, og mine børn nåede ikke at opleve det hele. Du kan nemt få en hel dag til at gå her, selvom det også er sjovt at kombinere udflugten med en tur til Nickelodeon Universe, der også ligger i American Dream Mall. Uanset hvor du starter, så kom kom tidligt, da der er meget mindre travlt end senere på dagen.”

Praktisk Information

Køb billetter til DreamWorks Water Park i forvejen. Hvis du ønsker et Turbo Pass, så skal dette købes seperat.

  • Beliggenhed: American Dream Mall, 1 American Dream Way, East Rutherford, New Jersey
  • Åbningstider:
    • Mandag til fredag: 12.00 – 19.00
    • Lørdag: 11:00 – 20:00
    • Søndag: 11.00 – 19.00
  • Alder: for alle aldersgrupper, børn under 2 år har gratis adgang

Køb billetter til DreamWorks Water Park nær New York her

DreamWorks Water Park tæt på New York - Pool

Hvor ligger DreamWorks Water Park?

DreamWorks Water Park er en del af American Dream Mall tæt på New York. Du kan nemt komme hertil med bus fra Manhattan.

Hvor kan jeg købe billetter til DreamWorks Water Park?

Du kan købe billetter til DreamWorks Water Park nær New York online. Læs mere her.

Er DreamWorks Water Park egnet til små børn?

DreamWorks Water Park egner sig til alle aldersgrupper. Der er rutsjebaner og vandforlystelser for helt små børn, men også ældre børn og vokse. Der er gratis adgang for børn under 2 år.

Er det sjovt at besøge DreamWorks Water Park?

DreamWorks Water Park er en sjov attraktion for hele familien. Der er mange forlystelser, så det er nemt at få en hel dag til at gå her. Da det er indendørs, er det ideelt til dage med dårligt vejr. Læs mere om DreamWorks i American Dream her.

Hvor meget koster billetter til DreamWorks Water Park nær New York?

Billetter til DreamWorks Water Park koster fra 475 kr.
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev