Nickelodeon Universe Amusement Park tæt på New York billetter

Køb billetter nu
Nickelodeon Universe Amusement Park tæt på New York billetter

Nickelodeon Universe forlystelsespark ligger tæt på New York. Billetter til Nickelodeon Universe kan købes online på forhånd. Denne indendørs forlystelsespark er en del af American Dream Mall i New Jersey, som ligger tæt på Manhattan. Nickelodeon Universe handler alt sammen om Nickelodeons animerede karakterer og er en sjov oplevelse for hele familien. Da det er en indendørs forlystelsespark, er det en god måde at tilbringe en kold og regnfuld dag i New York.

Køb billetter til Nickelodeon Universe tæt på New York her

Contents

Nickelodeon Universe attraktioner

Nickelodeon Universe i American Dream Mall er en indendørs forlystelsespark med attraktioner og underholdning for alle aldre. Det er den største indendørs forlystelsespark på den vestlige halvkugle. Forlystelserne her har imponerende navne som Jimmy Neutron’s Atom Smasher, Kraang Prime Pandemonium, The Shredder og SpongeBob’s Jellyfish Jam. De mindste kan prøve karruseller og sjove biler, og de lidt ældre kan underholde sig med rutsjebaner og faldtårne, der kilder i maven.

Måske forbinder du navnet Nickelodeon med mindre børn, men Nickelodeon Universe er meget mere end dette. Der er flere rutsjebaner, som vender på hovedet og kører baglæns. Selv voksne ryster i benene, når de forlader stedet! Nickelodeon Universe er en oplevelse for hele familien med underholdning for både mindre børn, teenagere (og deres forældre). Har du ikke så meget tid? Så køb et QuickPass til din adgangsbillet. Dette kort giver dig fortrinsret til 10 attraktioner.

Nickelodeon Universe Amusement Park tæt på New York billetter - Rutsjebane Nickelodeon Universe Amusement Park tæt på New York billetter - Ride

Kombiner Nickelodeon Universe billetter

Udover Nickelodeon Universe rummer American Dream Mall også andre attraktioner. Derfor er det sjovt at tilbringe en hel dag her og besøge flere af de andre steder. Du kan eksempelvis kombinere din tur med svømmeparadiset DreamWorks Water Park, så du fylder din dag op med vidt forskellige oplevelser. En god idé er at starte i Nickelodeon, hvor der er nok tid til at prøve alle forlystelserne flere gange på 2-4 timer. Derefter kan du gå over til DreamWorks og bade i nogle timer. For begge forlystelser er det mindst travlt tidligt på dagen. Uanset hvor du starter, så kom tidligt, hvis du vil undgå for mange mennesker.

Erics tip: “Hvis du besøger American Dream Mall med ældre børn, er det også muligt for familien at dele sig op. Da butikkerne er tæt på, kan ungerne eksempelvis tage til forlystelsesparken, mens forældrene shopper. Børn over 14 år behøver ikke være ledsaget af en voksen for at få adgang til parken.”

Nickelodeon Universe Amusement Park tæt på New York billetter - Inde i forlystelsesparken Nickelodeon Universe Amusement Park tæt på New York billetter - Attraktioner

Praktisk information

Du skal have en adgangsbillet til Nickelodeon Universe. Hvis du ønsker et QuickPass, skal dette købes separat

  • Beliggenhed: American Dream Mall, 1 American Dream Way, East Rutherford, New Jersey
  • Åbningstider:
    • Mandag til torsdag: 13.00 – 19.00
    • Fredag og lørdag: 11:00 – 22:00
    • Søndag: 11.00 – 20.00
  • Alder: For alle, børn under 3 år har gratis adgang.

Køb billetter til Nickelodeon Universe tæt på New York her

Hvordan kommer man til Nickelodeon Universe?

På lørdage, søndage og på helligdage kører NJ Transit bus 355 direkte til American Dream fra Port Authority. I hverdagene er der kun få busafgange, så du skal muligvis skifte i New Jersey til en anden NJ Transit bus. Direkte transport til American Dream Mall er inkluderet i Sightseeing Day Pass og Flex Pass.

Det er også muligt at tage en Uber eller Lyft fra Manhattan, dette vil koste mellem $40 og $100 afhængig af travlhed. Brug dette link for at modtage en rabat på op til 36 $ hos Lyft! Kreditten forbliver gyldig i 14 dage efter kontoen er oprettet. Download appen et par dage før afrejse til New York, så du kan rejse rundt i byen med rabat.

Hvor ligger Nickelodeon Universe?

Der findes to Nickelodeon Universe forlystelsesparker, og den ene ligger i American Dream Mall tæt på New York.

Hvor kan jeg købe billetter til Nickelodeon forlystelsespark?

Billetter til Nickelodeon Universe tæt på New York kan købes online. Læs mere her.

Hvilken aldersgruppe passer Nickelodeon Universe til?

Nickelodeon Universe forlystelsespark i American Dream Mall tæt på New York egner sig til alle aldersgrupper. Der er attraktioner for små børn og teenagere. Børn under 3 år har gratis adgang.

Hvad koster en billet til Nickelodeon Universe tæt på New York?

Du kan få billetter til Nickelodeon Universe fra 433 kr.
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev