Empty Sky Memorial i New Jersey

Empty Sky Memorial i New Jersey

Empty Sky Memorial i New Jersey er et mindesmærke for de 746 personer fra New Jersey, der blev dræbt ved terrorangrebet den 11. september 2001. Mindesmærket er i Liberty State Park i Jersey City. Det ligger ud til Hudson River, overfor One World Trade Center.

Contents

Empty Sky Memorial Design

Empty Sky Memorial er designet af Jessica Jamroz og Frederic Schwartz. Ud af 320 designforslag blev deres design enstemmigt valgt af Families and Survivors Memorial Committee. New Jersey 9/11 Memorial Foundation udtalte, at mindesmærket skal “afspejle de dræbtes eftermæle, og at deres uopfyldte drømme og håb kan give samfundet en bedre fremtid”.

Mindesmærket består af to mure, med en sti af granit i midten, som går mod Ground Zero, hvor tvillingetårnene stod indtil den 11. september 2001. Navnene på de 746 ofte er indgraveret rundt om på mindesmærket. Navnet kommer fra Bruce Springsteens sang “Empty Sky”, som handler om tomrummet på himlen, hvor tvillingetårnene tidligere tårnede sig op.

Empty Sky Memorial i New Jersey - Set fra siden Empty Sky Memorial i New Jersey - Udsigt over skylinen

Hvordan kommer jeg til Empty Sky Memorial?

Det er nemmest at komme til Empty Sky Memorial ved at tage færgen ved One World Trade Center. Gå mod Hudson River, og tag med færgen Liberty Landing Ferry. En enkeltbillet koster 10 $, og færgeoverfarten tager ca. 15 minutter. Stig af ved det andet stop, Liberty Landing Marina. Herfra er der kun et par minutters gang til Empty Sky Memorial.

Erics tip: “Jeg kan anbefale at kombinere besøget ved Empty Sky Memorial i New Jersey med en frokost på Liberty House Restaurant. Her kan du nyde en skøn udsigt, og den udendørs terrasse er rigtig hyggelig. Hvis du gerne vil se mere af New Jersey, så er der kun omkring 15 minutters gang til New Jersey City, og derfra har du også en forrygende udsigt over Manhattans skyline. Du kan komme tilbage til Manhattan med Liberty Landing Ferry.”

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev