2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Forskellen på New York CityPASS og New York Pass

Forskellen på New York CityPASS og New York Pass

Forskellen på New York CityPASS og New York Pass

Der er flere forskellige slags rabatkort til New York, som du kan købe, inden du tager på ferie. De mest populære New York rabatkort er New York CityPASS, New York Pass og New York Explorer Pass. På denne side fortæller jeg dig om forskellen på New York CityPASS og New York Pass. Du kan besøge hovedattraktioner med begge kort, så hvilket af dem passer til dig?

Jeg anbefaler, at du først og fremmest beslutter, hvor længe du skal være i New York. Dernæst skal du beslutte, hvor meget tid du vil bruge på at besøge seværdigheder (ikke aktiviteter som for eksempel en cykeltur i Central Park). Det afgør hvilket kort, der er det bedste valg for dig. New York CityPASS er nemt at bruge og er gyldigt i 9 dage, fra du bruger det første gang. New York Pass derimod er gyldigt i 1, 2, 3, 4,  5, 7 eller 10 dage, fra du først tager det i brug. Med begge typer rabatkort skal du ikke betale noget yderligere for at besøge seværdighederne. Det er nok at vise dit kort ved indgangen til dine udvalgte seværdigheder.

Besøg New Yorks største seværdigheder

Begge rabatkort er meget billigere end at købe separate billetter ved hver enkelt attraktion. Hvis du eksempelvis besøger Empire State Building og Top of the Rock og tager på en bådtur med et New York CityPASS, så sparer du meget i forhold til normalprisen på separate billetter. Med New York Pass har du mange muligheder, så hvis din planlægning er smart, kan du spare rigtig mange penge. Eksempelvis kan du tage en hop-on-hop-off-bus, en guidet cykeltur og besøge Madame Tussauds. Ved både New York CityPASS og New York Pass er en af de største fordele, at du ofte kan springe køen over ved indgangen til de forskellige seværdigheder. Dermed sparer du også en masse tid.

Hvis du kun er i New York i en eller to dage, så er det New York CityPASS, du skal have fat i. Med dette rabatkort kan du besøge 6 af New Yorks hovedattraktioner heriblandt Top of the Rock, Frihedsgudinden og 9/11 Museum. Dog får du kun fuld valuta for pengene med et New York Pass, hvis du er i New York i mere end tre dage. Du har adgang til mere end 100 seværdigheder og aktiviteter med et New York Pass. Det er derfor perfekt, hvis gerne du vil se og lave rigtig meget.

New York CityPASS og New York Pass inkluderer begge adgang til nogle af New Yorks mest berømte seværdigheder: Empire State Building, Top of the Rock og Frihedsgudinden samt museer såsom Guggenheim Museum og American Museum of Natural History. Med et New York Pass kan du desuden besøge nogle af New Yorks mindre kendte attraktioner. Blandt dem er New York Hall of Science, Staten Island Botanical Garden og Fraunces Tavern.

Billet til hop-on-hop-off-busser

Vil du gerne benytte hop-on-hop-off-busser, mens du er i New York, så skal du overveje et New York Pass. Med New York Pass følger nemlig en dagsbillet til Big Bus’ hop-on-hop-off-busser, som du kan bruge til Uptown- og Downtown-ruten.

Forskellen på New York CityPASS og New York Pass - Frihedsgudinden Forskellen på New York CityPASS og New York Pass - Brooklyn Museum

Hvilket rabatkort er det bedste valg?

Hvis du har planer om at besøge 6 seværdigheder i løbet af 2 dage, så er et New York CityPASS umiddelbart den billigste løsning. De to rabatkort er dog svære at sammenligne, da de hver tilbyder noget forskelligt.

Opsummering:

New York CityPASS New York Pass
Gyldigt i 9 days Gyldigt i 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 dage
132 $ Mellem 134 $ og 342 $ 27% rabat!
6 seværdigheder Over 100 seværdigheder
Afhent i New York Mobilt eller fysisk New York Pass
Ekstra rabatkupon Mange rabatter til restauranter og caféer
Fysisk guide med info om seværdighederne App eller fysisk guide med info om seværdighederne

Køb dit New York CityPASS her

Køb dit New York Pass her

Forskellen på New York CityPASS og New York Pass - Top of the Rock

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter