Staten Island Ferry

Staten Island Ferry

Staten Island Ferry er en gratis færge, der sejler mellem Manhattan og Staten Island 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Fra færgen har du en smuk udsigt til Manhattans skyline og Frihedsgudinden. Ombord er der en café, hvor du kan købe en kop kaffe. Du kommer hen til færgen ved at tage subway-linje 1 eller R til stationen South Ferry. Selve færgestationen hedder officielt Whitehall Ferry Terminal.

Ombord på færgen

Terminalen har et venteområde med gode faciliteter. Der er toiletter og gratis wi-fi, så det er ganske komfortabelt at vente på færgen. Dog sejler færgen ofte, så normalt skal du ikke vente længe. Du skal ikke gennem sikkerhedskontrol, inden du kan stige ombord på færgen, men der går sikkerhedsvagter rundt i terminalen og på færgen.

Færgen er meget stor og har plads til mange mennesker. Selv om det kan se ud som om, der ikke er plads til alle, så er der det for det meste. Staten Island Ferry sejler hele 104 gange og transporterer 70.000 mennesker i døgnet. I myldretiden kan der godt være meget travlt, men færgen sejler også oftere i de tidsrum. Fra klokken 06.00-09.30 og 15.30-20.00 sejler færgen hvert 15.-20. minut, og resten af dagen hvert 30.-60. minut.

Staten Island Ferry - Frihedsgudinden Staten Island Ferry - Indenfor

Det er ikke muligt at blive på færgen, når den er nået til Staten Island. Du skal stige af, og så gå gennem venteområdet for at komme på igen, men det er nu ret nemt.

Erics tip: Gå IKKE til færgens front, når du stiger om bord på Staten Island Ferry. Tag hellere den første trappe, du ser. Når du er kommet op til toppen, går du ned bagerst på færgen (siden der vender mod terminalen). Hvis dørene til det bagerste dæk er lukket, så prøv at åbne dem. Herfra har du en forrygende udsigt over Manhattan og Frihedsgudinden. Om vinteren er disse døre låste på tilbagevejen, fordi det ofte er for koldt. Det er derfor kun på vej til Staten Island, du har chancen for at denne gode udsigt med.

Staten Island Ferry - Skyline

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter