Gossip Girl guidet tur i New York

Køb billetter nu
Gossip Girl guidet tur i New York

Tag på en Gossip Girl guidet tur i New York, og gå i fodsporene på tv-seriens berømte karakterer. Turen er lavet til fans, der gerne vil se, hvor den fiktive personer fra Manhattan-eliten boede, sladrede, shoppede og blev forelskede. Har du spekuleret på, hvor mon Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Nate Archibald og Chuck Bass hang ud? Hvis svaret er ja, så tag med på Gossip Girl guidet tur, og nyd en dag på Upper East Side, hvor du får spørgsmålet besvaret.

På den guidede tur ser du nogle af de steder, hvor der er filmet scener til Gossip Girl. Turen starter ved Palace Hotel, der ligger på Madison Avenue, mellem 50th og 51st Street. Her kan du nemt komme til med subway-linje 6 (stationen 51st St) eller E eller M (stationen 5 Av/53 St). Sørg for at være ved Palace Hotel, mindst 15 minutter inden turen starter, så du har tid til at se lobbyen. Det var i denne lobby Dan Humphrey ventede på Serena i timevis. Det er også her på hotellet, familien Van der Woodsen og senere Bass-familien boede.

Book Gossip Girl guidet tur i New York her

Upper East Side

Når du har fremvist din billet, byder guiden dig velkommen på bussen, som kører gennem Madison Avenue mod Upper East Side. Undervejs passerer bussen steder, der har lagt kulisse til serien, deriblandt Vera Wang Store, hvor Serenas mor, Lily, og Blair købte deres brudekjoler. Lidt længere oppe ad gaden ligger St. James’ Church, hvor Blairs bryllup fandt sted. Bussen fortsætter forbi Museum of the City of New York, som lægger facade til det, der i serien er Constance Billard School for Girls. Her gik Serena, Blair og Jenny en del rundt i “skolegården” i serien. Overfor “skolen” ligger Central Parks Conservatory Garden, og det var her Jenny mødte sin første kæreste, Asher Hornsby. Bussen gør holdt ved Metropolitan Museum of Art, hvor pigerne spiste deres frokost hver dag på trapperne. Tilbage på bussen kører du forbi Archibald-familiens smukke herskabsvilla, som ligger på East 74th Street, og Blair og Eleanor Waldorfs lejlighed på Fifth Avenue.

Gossip Girl guidet tur i New York - Palace Hotel Gossip Girl - The Museum of the City of New York

Ladurée

Hvis du har en sød tand, så vil du elske turens næste stop: Ladurée. Her kan du få Blairs yndlingsgodbidder, makroner. Bagefter lægger du vejen forbi Plaza Hotel og Pulitzer Fountain. Det er her Blair og Serena fik taget billeder iført kjoler fra Eleanor Waldorfs kollektion.

Chucks Empire Hotel

Empire Hotel ligger på Upper West Side, og det er det hotel Chuck Bass købte som en investering . Tag et kig i lobbyen, der var med i den anden Sex and the City-film, hvor den figurerede som en bar. Herpå sætter bussen kursen mod Grand Central Terminal. Det er her turen afsluttes, men sjovt nok her tv-serien startede. Her blev den første scene i den første episode nemlig filmet. I den vendte Serena tilbage til New York efter at have været væk i et år. Lige rundt om hjørnet ligger Empire State Building, og det var her Serena havde en meget vigtige date. Ved begge disse steder får du tid til at kigge dig omkring. Du kan tage subway-linje 4, 5 eller 6 fra Grand Central Station tilbage til dit hotel.

Erics tip: Trænger du til at få stillet sulten undervejs? Så kan du købe mad i en af madvognene, når I gør holdt ved The Met. Når I gør holdt ved Ladurée, bliver der både tide til at købe noget og til at gå på toilettet.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset skal du printe ud eller fremvise det på din mobiltelefon.

  • Varighed: 3 timer
  • Afgangssted: Palace Hotel
  • Afgangstid: kl. 10.00

Book Gossip Girl guidet tur i New York her

Gossip Girl guidet tur i New York - Trapperne ved The Met

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev