Gratis adgang til MoMA i New York

Gratis adgang til MoMA i New York

Gratis adgang til MoMA i New York er tilgængeligt for beboere i New York, som kan fremvise bevis for det. MoMA er et af de største kunstmuseer i NYC og holder sent åbent den første fredag i hver måned for newyorkere. For besøgende, der ikke bor i New York, er det ikke muligt at få gratis adgang til MoMA.

Istedet kan du købe dine billetter til MoMA her

Contents

Pay What You Wish

Nogle museer i New York arbejder med et pay-what-you-wish system.Det betyder, st den besøgende selv vælger, hvad han eller hun vil betale for at komme ind. Systemet er beregnet til indbyggere og ofte studerende i New York. På denne måde kan folk, der ikke pengene til et museumsbesøg, alligevel få en kulturel tur, og der er et øjeblik kun for newyorkere.

Erics tip: Med et rabatkort kan du få adgang til næsten alle museer i New York. På den måde kan du nemt besøge alle dine yndlings uden at skulle købe separate billetter. På den måde sparer du penge.

MoMA i rabatkort

Når du besøger New York, er det meget praktisk at skaffe et rabatkort. Det er ikke kun billigere end at købe separate billetter til attraktioner og ture, men det sparer dig også tid og besvær. Der findes to typer rabatkort i New York; dagskort og attraktionskort. Med New York Pass, Sightseeing Day Pass og All-Inclusive Pass kan du besøge MoMA og andre attraktioner i et antal dage efter eget valg.

Et attraktionspas er gyldigt til et begrænset antal attraktioner. Dette giver dig mulighed for at udforske New York i dit eget tempo. Køb Sightseeing Flex Pass eller Explorer Pass for at få adgang til MoMA.

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev